Moxi HD replacement - AVS Forum
Forum Jump: 
 
Thread Tools
post #1 of 3 Old 07-15-2013, 10:58 AM - Thread Starter
Newbie
 
GproCom's Avatar
 
Join Date: Jul 2013
Location: Freeport Maine
Posts: 2
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 10
My moxi three tuner dvr's HD is getting flaky. I have read the how to and have bought a WD 1tb WD10EURX witch is listed to work. I have two questions. First is replacing the drive goes wrong and I reinstall the old drive will the Moxi work again? The second question is has any one been able to clone the old drive to a new one and have it work?
GproCom is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #2 of 3 Old 07-15-2013, 12:15 PM
AVS Special Member
 
demonfoo's Avatar
 
Join Date: Apr 2007
Posts: 1,272
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 22
You might want to take a look at this thread.
demonfoo is offline  
post #3 of 3 Old 07-15-2013, 12:56 PM - Thread Starter
Newbie
 
GproCom's Avatar
 
Join Date: Jul 2013
Location: Freeport Maine
Posts: 2
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 10
Hay thanks
I have been reading that thread for several days and can not find the link to the cloning software that was talked about, nor have I found any reference to what would happen if I put my old drive back in the moxi box if the HD replacement fails.
GproCom is offline  
Reply HDTV Recorders

Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page


Forum Jump: 

Posting Rules  
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off