Comcast x1 receiver remote problem on yamaha - AVS Forum
Forum Jump: 
 
Thread Tools
post #1 of 3 Old 08-24-2013, 01:00 PM - Thread Starter
Member
 
muslenutz's Avatar
 
Join Date: Mar 2004
Posts: 60
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 11
I have a Yamaha RV-V673 AV reciever. I used all of the methods to enter a code on my XR2 V2 remote. I get volume +/- and mute to work, but will not turn on or off with the remote. Kind of an issue when powering off the tv, the yamaha doesnt power off. Does anyone have an idea on what to do? Thanks in advance!
muslenutz is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #2 of 3 Old 08-25-2013, 10:13 AM
Super Moderator
 
teachsac's Avatar
 
Join Date: May 2006
Location: Elk Grove, CA
Posts: 4,246
Mentioned: 3 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 42 Post(s)
Liked: 129
There is a link in the official X1 thread for controlling receivers.

http://www.avsforum.com/t/1455102/official-xfinity-x1-stb-thread/210#post_23637092

S~

Please use the report post button to alert staff to problematic posts. Never quote or respond to them yourself
teachsac is online now  
post #3 of 3 Old 08-25-2013, 08:39 PM - Thread Starter
Member
 
muslenutz's Avatar
 
Join Date: Mar 2004
Posts: 60
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 11
Tried that before. No fix anyone knows i guess thanks anyway.
muslenutz is offline  
Reply HDTV Recorders

User Tag List

Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page


Forum Jump: 

Posting Rules  
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off