Hard reset for HomeWorX HW-150PVR ATSC - AVS Forum
Forum Jump: 
 
Thread Tools
post #1 of 6 Old 09-24-2013, 05:45 AM - Thread Starter
Newbie
 
betoc2's Avatar
 
Join Date: Sep 2013
Posts: 2
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 10
Dear Forum
Is there a way to reset my HW150, I made a mistake and upload the Iview software, now the remote is useless or is there a way or function in the remote for it to learn the new functions?
Regards
Betoc2
betoc2 is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #2 of 6 Old 09-26-2013, 10:56 AM
Member
 
png5's Avatar
 
Join Date: Jun 2013
Location: San Francisco, CA
Posts: 91
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 16
Quote:
Originally Posted by betoc2 View Post

Dear Forum
Is there a way to reset my HW150, I made a mistake and upload the Iview software, now the remote is useless or is there a way or function in the remote for it to learn the new functions?
Regards
Betoc2
You need either get Iview3500 or compatiable(Harmony) Remote to operate stb or you have to send back the Mediasonic to reload firmware.
Iviewus.com just send out new IV3500 Remote to current owner. IV3500 owner have a spare old remote. If you can borrow an old IVIEW 3500 from current owner in your location. Then you can load back HW150 firmware. Check wit IVIEW3500 forum
png5 is offline  
post #3 of 6 Old 09-28-2013, 04:35 PM
Newbie
 
Trent1978's Avatar
 
Join Date: Sep 2013
Posts: 2
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 10
I know this is kind of off to
Trent1978 is offline  
post #4 of 6 Old 09-28-2013, 04:38 PM
Newbie
 
Trent1978's Avatar
 
Join Date: Sep 2013
Posts: 2
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 10
I know this a little off topic but could someone tell me how to Record and watch a different channel at the same time on a HomeWork recorder? Thank you.
Trent1978 is offline  
post #5 of 6 Old 09-28-2013, 04:58 PM
Thread Ender
 
WS65711's Avatar
 
Join Date: Mar 2003
Location: Covington, LA OTA & Charter CableCard
Posts: 4,124
Mentioned: 1 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 64 Post(s)
Liked: 61
Quote:
Originally Posted by Trent1978 View Post

I know this a little off topic but could someone tell me how to Record and watch a different channel at the same time on a HomeWork recorder? Thank you.

You can't do that with these devices.

Don't ever make the MISTAKE of buying a Samsung TV..
They consider THIS
normal on a two month old set..
WS65711 is offline  
post #6 of 6 Old 09-28-2013, 07:23 PM
Member
 
png5's Avatar
 
Join Date: Jun 2013
Location: San Francisco, CA
Posts: 91
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 16
Quote:
Originally Posted by Trent1978 View Post

I know this a little off topic but could someone tell me how to Record and watch a different channel at the same time on a HomeWork recorder? Thank you.

HW150 has only one tuner. While you are recording, the only tuner is busy doing recording. The way
you can watch another channel is to use TV tuner,
1. split RF input(Antenna) into two RF, connect one to HW150 and another splided RF to TV and watch another channel in TV
2. connect HW150 RF output to TV RF input. Set Menu->Channel Search->Modulation->Loop through

You can use TV tuner to watch anther channel.
png5 is offline  
Reply HDTV Recorders

User Tag List

Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page


Forum Jump: 

Posting Rules  
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off