Uverse backup - audio, no video - AVS Forum
Forum Jump: 
 
Thread Tools
post #1 of 2 Old 10-05-2013, 11:28 AM - Thread Starter
Newbie
 
Paminkaty's Avatar
 
Join Date: Oct 2013
Posts: 2
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 10

We have several football games recorded that we would like to back up to a DVD.  Tried last night and got really good audio but no video.

 

We have AT&T Uverse with a Motorola VIP1216 DVR, A sony DVD recorder (RDRVX530) and a Panasonic HDTV and a Grex.

 

I think we have pretty much tried all the combinations but nothing seems to work.  This is how we have the system now:

 

Unplugged the HDMI cable to TV from DVR.

TV, DVR, DVD are all set to 4:3.

Composite cable (Yellow,White, Red) Out from the DVR.

Composite audio (White, Red) to Line 2 in on DVD recorder.

Composite video (Yellow) to Grex.  Grex output to Line 2 composite video input (Line 2) on DVD.

Line 2 input selected on DVD.

Device input on TV selected correctly to DVD.

 

Great audio.  Still no picture.  Any suggestions?

Paminkaty is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #2 of 2 Old 10-08-2013, 07:44 AM - Thread Starter
Newbie
 
Paminkaty's Avatar
 
Join Date: Oct 2013
Posts: 2
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 10

By the way, these college games were recorded in HD off the broadcast networks.  I know we won't be able to save them in HD and that is fine.  If I have posted this in the wrong place, please let me know.  Thanks.

Paminkaty is offline  
Reply HDTV Recorders

User Tag List

Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page


Forum Jump: 

Posting Rules  
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off