why do i get much better OTA reception on 3500STBII vs HW-150PVR? - AVS Forum
Forum Jump: 
 
Thread Tools
post #1 of 3 Old 05-01-2014, 03:03 PM - Thread Starter
Senior Member
 
sotwell's Avatar
 
Join Date: Jun 2001
Location: Charlotte, NC, USA
Posts: 345
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 10
I just bought both units. Hooked both up to the same TV, same OTA antenna. the 3500 gets me 100% reception and the 150PVR is around 30%-40% with constant drop outs. Both units look similar. Why is one so different?
sotwell is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #2 of 3 Old 05-01-2014, 03:14 PM
AVS Special Member
 
jjeff's Avatar
 
Join Date: Nov 2007
Location: Minneapolis MN
Posts: 9,925
Mentioned: 2 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 156 Post(s)
Liked: 98

Are they hooked to the same RF connector or is one daisy chained to the next? If you disconnect one and then hook up the other and still get much different readings I'd suspect an issue with the Homeworx unit...have you tried any different firmware versions for the Homeworx?

jjeff is offline  
post #3 of 3 Old 05-01-2014, 03:33 PM - Thread Starter
Senior Member
 
sotwell's Avatar
 
Join Date: Jun 2001
Location: Charlotte, NC, USA
Posts: 345
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 10
I'm just disconnecting and reconnecting. Big difference in performance. I have not tried different firmware
sotwell is offline  
Reply HDTV Recorders
Gear in this thread

Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page


Forum Jump: 

Posting Rules  
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off