Fellow TU-DST50 Users -- Please help! - AVS Forum
Forum Jump: 
 
Thread Tools
post #1 of 5 Old 03-29-2001, 07:50 AM - Thread Starter
Senior Member
 
belmore's Avatar
 
Join Date: Feb 1999
Location: Norcross, GA, USA
Posts: 451
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 10
I purchased a used TU-DST50 from an internet dealer several months ago. The unit was missing its remote, but the dealer promised to replace it. After numerous phone calls, nothing. It's as if this dealer is waiting for one of this remotes to drop from the sky, knock on his door, or bite him in the a**.

At any rate, if any of you KIND souls, have this unit (or the TU-DST51) and a Pronto remote, could you please e-mail me (belmore@checkfree.com) a copy of your CCF file. PLEASE, I'M BEGGING!

Bruce
belmore is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #2 of 5 Old 03-29-2001, 08:11 AM
Member
 
cnixon's Avatar
 
Join Date: Nov 1999
Location: Dallas, TX
Posts: 158
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 10
Call 1-800-remotes and order a replacement remote for about $70 and you will have a new one delivered next week.

Charles
cnixon is offline  
post #3 of 5 Old 03-29-2001, 11:25 AM
Senior Member
 
mwschneider's Avatar
 
Join Date: Jul 2000
Location: Richmond, Texas, USA
Posts: 336
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 10
Bruce,

I have a crude .CCF, if you want it.

-Mark

Mark Schneider, Cable Solutions
mwschneider is offline  
post #4 of 5 Old 03-29-2001, 05:43 PM - Thread Starter
Senior Member
 
belmore's Avatar
 
Join Date: Feb 1999
Location: Norcross, GA, USA
Posts: 451
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 10
Thanks everyone for your replies!

Mark,

Crude is fine, as long as it has all (or most) of the buttons that the remote does. I can always re-work it in ProntoEdit if need be. If you could e-mail to me at belmore@checkfree.com, I would greatly appreciate it! Thanks again for your help!

Bruce
belmore is offline  
post #5 of 5 Old 03-29-2001, 09:15 PM
Senior Member
 
mwschneider's Avatar
 
Join Date: Jul 2000
Location: Richmond, Texas, USA
Posts: 336
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 10
I just e-mailed it to you -- let me know if you have any problems with it. I did not include the buttons that had functions other than controlling DTV portion of the box.

-Mark

Mark Schneider, Cable Solutions
mwschneider is offline  
Closed Thread HDTV Recorders

User Tag List

Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page


Forum Jump: 

Posting Rules  
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off