HBO-HD and SHO-HD recording - AVS Forum
Forum Jump: 
 
Thread Tools
post #1 of 2 Old 05-02-2001, 02:04 PM - Thread Starter
Member
 
orangele's Avatar
 
Join Date: Oct 2000
Location: Las Vegas, NV
Posts: 30
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 10
Have I misunderstood previous posts stating that you can record HBO-HD, SHO-HD off DISH network with the DISH5000 receiver/HDTV modulator, using the panasonic PV-HD1000/TU-DST50/51 combination? If this is the case, how do you connect the DISH5000 to the TU-DST-50/51 to do this? Thanks
orangele is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #2 of 2 Old 05-02-2001, 02:21 PM
AVS Special Member
 
Glimmie's Avatar
 
Join Date: Sep 2000
Location: Los Angeles, CA
Posts: 7,926
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 135 Post(s)
Liked: 213
The RF out from the 5000 HDTV adaptor simply connects to the 8vsb or DTV antenna input on the DST50/51. Not that the DST51 has both NTSC and DTV antenna inputs, use the DTV. If you have a DTV OTA antenna, that then goes to the antenna input of the 5000 HDTV adaptor. The OTA antenna will pass through if the 5000 is not viewing an HDTV channel.

The HDTV adaptor can be set to channel 3 or 4 within the 5000 menu structure.

The HDTV adaptor can drift in frequency so it may be set to channel 3 and the DST50/51 see's it on channel 4. I have had this problem.

Note the HDTV adaptor IS REQUIRED. The normal RF out of the 5000 will not work.

Glimmie's HT Page
Being redone - comming soon!

Glimmie is offline  
Closed Thread HDTV Recorders

User Tag List

Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page


Forum Jump: 

Posting Rules  
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off