Playback problems on Vicor JVC HM-DH30000 - AVS Forum
Forum Jump: 
 
Thread Tools
post #1 of 5 Old 05-15-2001, 11:16 AM - Thread Starter
AVS Special Member
 
bb1987's Avatar
 
Join Date: Oct 2000
Posts: 1,172
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 10
As I have posted previously I have had some playback problems with a few BS tapes on my Victor deck. Some of the other users also confirmed that they had similar problems.

I just received a second Victor deck and immediately put in the "Ben Hur" tape which had severe playback problems on the other deck.

Surprise, the tape plays flawlessly. I am therefore concluding that some of the early Victor decks may have had software issues with some of the BS broadcasts.

Bernhard

bb1987 is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #2 of 5 Old 05-15-2001, 01:27 PM
AVS Special Member
 
h2ofun's Avatar
 
Join Date: Feb 2001
Location: auburn,ca usa
Posts: 3,662
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 10
Can you get your first decks f/w updated to prove this?

dave
h2ofun is offline  
post #3 of 5 Old 05-15-2001, 04:54 PM - Thread Starter
AVS Special Member
 
bb1987's Avatar
 
Join Date: Oct 2000
Posts: 1,172
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 10
Quote:
Originally posted by h2ofun:
Can you get your first decks f/w updated to prove this?

dave
No, I can't get it updated easily. Maybe after JVC introduces the deck in the U.S.

The first deck does play back most of the BS tapes OK, but not all of them, so I am suspecting the firmware may be different in later units.

Bernhard


bb1987 is offline  
post #4 of 5 Old 05-17-2001, 04:38 PM
AVS Special Member
 
jrichards's Avatar
 
Join Date: May 2000
Location: Sykesville, MD
Posts: 1,013
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 10
Sounds like it is a tad out of alignment.
Jeff
jrichards is offline  
post #5 of 5 Old 05-18-2001, 07:42 PM - Thread Starter
AVS Special Member
 
bb1987's Avatar
 
Join Date: Oct 2000
Posts: 1,172
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 10
Quote:
Originally posted by jrichards:
Sounds like it is a tad out of alignment.
Jeff
Actually I ruled out alignment as a cause of the problem because the problem also occured when I played the tape on a HD 1000 connected via firewire to the Victor, and using the component out of the Victor.

Even though 2 different VCR's were used the tape played with identitcal breakup. Thererore I believe the problem lies in the decoder built into the Victor.

All my BS tapes now play flawlessly with the new Victor deck.

Bernhard




[This message has been edited by bb1987 (edited 05-18-2001).]
bb1987 is offline  
Closed Thread HDTV Recorders

Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page


Forum Jump: 

Posting Rules  
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off