Does JVC DH30000 record Dish 5000 HD? - AVS Forum
Forum Jump: 
 
Thread Tools
post #1 of 4 Old 05-25-2001, 08:45 AM - Thread Starter
AVS Special Member
 
mkerdman's Avatar
 
Join Date: Sep 2000
Location: Santa Barbara, CA
Posts: 3,056
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 1 Post(s)
Liked: 11
For those who have a JVC DH30000:

Does it record HBO-HD/Showtime from a modulated Dish 5000?

Murray Kerdman

Murray Kerdman
mkerdman is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #2 of 4 Old 05-25-2001, 12:02 PM
AVS Special Member
 
gridleak's Avatar
 
Join Date: Mar 2001
Location: Newport Beach, CA, USA
Posts: 1,219
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 10
Yes. Works just like the HD1000. Only thing different is that the TU-DST50/51 timer won't turn the JVC on; it will only start and stop the recording process. Therefore, in order to do timer recording you either leave the JVC on or set it's timer to coincide with the STB timer (and set the STB to "view" instead of "record").

------------------
- gridleak... biased toward HD

-Roger
gridleak is offline  
post #3 of 4 Old 05-26-2001, 05:21 AM
AVS Special Member
 
chap's Avatar
 
Join Date: Nov 2000
Location: Edgewater, nj, usa
Posts: 3,767
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 2 Post(s)
Liked: 11
I don't think you understood his question. I think he was asking if you can use the Dish 5000 modulator to connect to the JVC digital tuner (but I could be wrong). If I am right, then I think (once again could be wrong) the answer is no because they use a different frequency, or something like that, in japan for there HDTV, then we do here.

------------------
STOP DVI/HDCP!!!!!


To view links or images in signatures your post count must be 0 or greater. You currently have 0 posts.
chap is online now  
post #4 of 4 Old 05-26-2001, 10:38 AM
AVS Special Member
 
gridleak's Avatar
 
Join Date: Mar 2001
Location: Newport Beach, CA, USA
Posts: 1,219
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 10
Thanks Chap, I read that wrong.

Murry,
The output of the modulator is ATSC - 8VSB on chan 3 or 4. The JVC DH30000 does not appear to have an 8VSB detector.

------------------
- gridleak... biased toward HD

-Roger
gridleak is offline  
Closed Thread HDTV Recorders

User Tag List

Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page


Forum Jump: 

Posting Rules  
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off