Charlotte, NC - TWC - Page 241 - AVS Forum
Forum Jump: 
 2Likes
Reply
 
Thread Tools
post #7201 of 7910 Old 02-05-2012, 05:25 PM
AVS Special Member
 
ybsane's Avatar
 
Join Date: Oct 2001
Posts: 1,172
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 4 Post(s)
Liked: 20
Quote:
Originally Posted by mfogarty5 View Post

Hey guys. After pressing the Guide button I pressed B to search and the search screen looked completely different. There were shows with cover art like on TiVo.

I don't search that often. Does anyone else have this? Is this the new cloud based search functionality?

It has been there for about a month now, just kinda hidden in the guide when searching.

All Comments made are my own and not of my employer.
ybsane is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #7202 of 7910 Old 02-05-2012, 06:02 PM
Senior Member
 
chuckf1's Avatar
 
Join Date: Aug 2004
Location: Charlotte, N.C.
Posts: 281
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 10
Quote:
Originally Posted by mfogarty5 View Post

Hey guys. After pressing the Guide button I pressed B to search and the search screen looked completely different. There were shows with cover art like on TiVo.

I don't search that often. Does anyone else have this? Is this the new cloud based search functionality?

Getting the same old, same old, when I try it.
chuckf1 is offline  
post #7203 of 7910 Old 02-05-2012, 09:27 PM
mjh
Member
 
mjh's Avatar
 
Join Date: Apr 2003
Posts: 56
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 10
Quote:
Originally Posted by ybsane View Post

All local HDTV channels are available on Clear QAM, so no tuning adapter is needed for them.

Really? My friend can't see those channels. The TiVo shows them as having no signal. I assumed the reason was that he didn't have a cablecard.

When I contacted TiVo, they said that he needs a cablecard and TA. But I don't think they know anything about how the local TWC is allocating their bandwidth.

Update: This seems like it might be related...?
mjh is offline  
post #7204 of 7910 Old 02-06-2012, 04:41 PM
jrs
Senior Member
 
jrs's Avatar
 
Join Date: Sep 2001
Location: Charlotte,NC, USA
Posts: 228
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 1 Post(s)
Liked: 10
Quote:
Originally Posted by mfogarty5 View Post

Hey guys. After pressing the Guide button I pressed B to search and the search screen looked completely different. There were shows with cover art like on TiVo.

I don't search that often. Does anyone else have this? Is this the new cloud based search functionality?

Yeah, that looks new to me, too...
jrs is offline  
post #7205 of 7910 Old 02-06-2012, 04:43 PM
jrs
Senior Member
 
jrs's Avatar
 
Join Date: Sep 2001
Location: Charlotte,NC, USA
Posts: 228
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 1 Post(s)
Liked: 10
OK, at first I thought that I was crazy.

Has anyone else noticed that, when there are multiple copies of a show on multiple DVRs, deleting one actually deletes it from multiple DVRs?
jrs is offline  
post #7206 of 7910 Old 02-07-2012, 04:27 PM
AVS Special Member
 
rdgcss's Avatar
 
Join Date: Nov 2006
Location: Salisbury,NC
Posts: 1,012
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 1 Post(s)
Liked: 17
Quote:
Originally Posted by jrs View Post

OK, at first I thought that I was crazy.

Has anyone else noticed that, when there are multiple copies of a show on multiple DVRs, deleting one actually deletes it from multiple DVRs?

Had it happen once right after TWC added the ability to delete a show on a remote DVR, haven't seen it since.
rdgcss is offline  
post #7207 of 7910 Old 02-22-2012, 06:05 AM
Member
 
mvc753's Avatar
 
Join Date: Nov 2009
Posts: 92
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 11
Has anyone in the Charlotte area received one of the Cisco 4742 WH DVR client boxes yet? I'd like to get one, but I don't know if they're available in the area yet.
mvc753 is offline  
post #7208 of 7910 Old 02-25-2012, 10:21 AM
Newbie
 
flogman's Avatar
 
Join Date: Feb 2012
Posts: 2
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 10
Quote:
Originally Posted by mvc753 View Post

Has anyone in the Charlotte area received one of the Cisco 4742 WH DVR client boxes yet? I'd like to get one, but I don't know if they're available in the area yet.


They are in the feild now.
flogman is offline  
post #7209 of 7910 Old 02-25-2012, 05:01 PM
jrs
Senior Member
 
jrs's Avatar
 
Join Date: Sep 2001
Location: Charlotte,NC, USA
Posts: 228
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 1 Post(s)
Liked: 10
What are they?
jrs is offline  
post #7210 of 7910 Old 02-25-2012, 06:47 PM
AVS Special Member
 
jcalabria's Avatar
 
Join Date: May 2006
Location: Charlotte, NC
Posts: 4,205
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 4 Post(s)
Liked: 34
Quote:
Originally Posted by jrs View Post

What are they?

The latest and greatest non-DVR STB.

Commercial AV Design Engineer, CTS-D Certified
TWC-Charlotte, 8640HDC/ODN 7.2.0_11

jcalabria is offline  
post #7211 of 7910 Old 02-26-2012, 04:32 AM
Advanced Member
 
rcase13's Avatar
 
Join Date: Dec 2003
Location: Charlotte, NC
Posts: 609
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 10
Will Time Warner be getting BBC 2 anytime soon? I miss my Top Gear UK shows.

Rodney
rcase13 is offline  
post #7212 of 7910 Old 02-26-2012, 05:36 PM
Newbie
 
makeway's Avatar
 
Join Date: Feb 2012
Location: Charlotte, NC
Posts: 9
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 11
Any help and/or suggestions here would be very appreciated ...

I've had the Cisco 8742HDC for a few weeks now, and I can report a lot more good than bad. The contractor that brought it over, told me that they've finally shifted over to Internet Protocol video. Maybe true, maybe not. What do I know? Other than this thing is VERY fast in nearly all aspects.

In fact, the only thing that slows it down even slightly, is when changing between channels with differing resolution. Perfectly understandable. And still very quick.

However, for the first time ... never seen this before ... My 1080i channels (CBS, HBO, and suchlike) have a very dirty habit of displaying as interlaced on my 1080progressive scan HDTV. Sometimes, a few flips between channels will remedy the vibrating horizontal lines ... but sometimes it's a real struggle.

Any idears why, and maybe how to fix it? I know this hardware is relatively new, but I'm happy to try even the wildest of educated guesses.

Thanks for your time!
makeway is offline  
post #7213 of 7910 Old 02-27-2012, 09:27 AM
Advanced Member
 
ke4pym's Avatar
 
Join Date: Jan 2005
Location: Charlotte, NC
Posts: 568
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 1 Post(s)
Liked: 14
Quote:
Originally Posted by rcase13 View Post

Will Time Warner be getting BBC 2 anytime soon? I miss my Top Gear UK shows.

You should be able to see them on BBCA.

Season 18 starts 4/16 @ 8p.
ke4pym is offline  
post #7214 of 7910 Old 02-29-2012, 10:44 AM
Member
 
mvc753's Avatar
 
Join Date: Nov 2009
Posts: 92
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 11
Quote:
Originally Posted by makeway View Post

Any help and/or suggestions here would be very appreciated ...

I've had the Cisco 8742HDC for a few weeks now, and I can report a lot more good than bad. The contractor that brought it over, told me that they've finally shifted over to Internet Protocol video. Maybe true, maybe not. What do I know? Other than this thing is VERY fast in nearly all aspects.

In fact, the only thing that slows it down even slightly, is when changing between channels with differing resolution. Perfectly understandable. And still very quick.

However, for the first time ... never seen this before ... My 1080i channels (CBS, HBO, and suchlike) have a very dirty habit of displaying as interlaced on my 1080progressive scan HDTV. Sometimes, a few flips between channels will remedy the vibrating horizontal lines ... but sometimes it's a real struggle.

Any idears why, and maybe how to fix it? I know this hardware is relatively new, but I'm happy to try even the wildest of educated guesses.

Thanks for your time!

No idea how to fix it other than lock it into 720p, but mine is doing the exact same thing! I believe it's an HDMI handshake issue. My second 8742 is connected to an older DLP TV via component cables and it does not have this issue. As you said, a few channel flips back and forth to a 720p channel will usually resolve the issue.
mvc753 is offline  
post #7215 of 7910 Old 03-01-2012, 02:34 PM
AVS Special Member
 
bdfox18doe's Avatar
 
Join Date: Oct 2000
Location: Charlotte, NC
Posts: 6,392
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 22 Post(s)
Liked: 62
Anyone else here in Charlotte on TWC who uses this tuner?

http://cetoncorp.com/products/infinitv-4-usb/

Bob

The views expressed here are my own and do not necessarily represent those of the FOX,ABC,CBS,or CW Networks,MeTv, my employer or its parent company. Nor my wife for that matter!
bdfox18doe is offline  
post #7216 of 7910 Old 03-01-2012, 03:53 PM
AVS Special Member
 
rdgcss's Avatar
 
Join Date: Nov 2006
Location: Salisbury,NC
Posts: 1,012
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 1 Post(s)
Liked: 17
Quote:
Originally Posted by bdfox18doe View Post

Anyone else here in Charlotte on TWC who uses this tuner?

http://cetoncorp.com/products/infinitv-4-usb/

I would be interested in that info too.
rdgcss is offline  
post #7217 of 7910 Old 03-05-2012, 02:48 PM
AVS Special Member
 
jcalabria's Avatar
 
Join Date: May 2006
Location: Charlotte, NC
Posts: 4,205
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 4 Post(s)
Liked: 34
Been having significant amounts of SDV issues since last Thursday night, which is very atypical for me. Signal levels are good both in-band and out of band (forward and return). Issues were occurring with all boxes (8640, 2x 3260 and a 4250)... strange thing was that there would be times when all four boxes were having SDV issues but the WMC7/HDHR Prime (with CableCard and SDV adaptor) combo was still working.

This afternoon I left the office for some lunch and the kitchen 3260 was refusing to tune any SDV channels at all... some with channel not available messages, some with just black screens. Out of frustration I pulled the power on the box... after rebooting it was working absolutely fine.

Commercial AV Design Engineer, CTS-D Certified
TWC-Charlotte, 8640HDC/ODN 7.2.0_11

jcalabria is offline  
post #7218 of 7910 Old 03-05-2012, 02:55 PM
Member
 
e137811's Avatar
 
Join Date: Sep 2002
Location: Charlotte NC
Posts: 58
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 11
Quote:
Originally Posted by jcalabria View Post

Been having significant amounts of SDV issues since last Thursday night, which is very atypical for me. Signal levels are good both in-band and out of band (forward and return). Issues were occurring with all boxes (8640, 2x 3260 and a 4250)... strange thing was that there would be times when all four boxes were having SDV issues but the WMC7/HDHR Prime (with CableCard and SDV adaptor) combo was still working.

This afternoon I left the office for some lunch and the kitchen 3260 was refusing to tune any SDV channels at all... some with channel not available messages, some with just black screens. Out of frustration I pulled the power on the box... after rebooting it was working absolutely fine.

I have been having this issue for a while now. I have an 8742HDC. I mostly get a blank screen. Going off the channel and coming back to it usually works or just turning the box off and on works. Rarely have I had to reboot the box. Seems to be happening more & more in the past week or so.
e137811 is offline  
post #7219 of 7910 Old 03-07-2012, 06:59 AM
Member
 
mvc753's Avatar
 
Join Date: Nov 2009
Posts: 92
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 11
All of my ESPN HD channels looked horrible yesterday. Haven't checked today. Terrible blocking and just overall pixelation/compression. I rebooted the box to no avail. Anyone else seeing this?
mvc753 is offline  
post #7220 of 7910 Old 03-07-2012, 07:18 AM
AVS Special Member
 
jcalabria's Avatar
 
Join Date: May 2006
Location: Charlotte, NC
Posts: 4,205
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 4 Post(s)
Liked: 34
Quote:
Originally Posted by mvc753 View Post

All of my ESPN HD channels looked horrible yesterday. Haven't checked today. Terrible blocking and just overall pixelation/compression. I rebooted the box to no avail. Anyone else seeing this?

YES! It was awful both Monday and Tuesday nights on NFL32.

Commercial AV Design Engineer, CTS-D Certified
TWC-Charlotte, 8640HDC/ODN 7.2.0_11

jcalabria is offline  
post #7221 of 7910 Old 03-07-2012, 12:41 PM
Member
 
mvc753's Avatar
 
Join Date: Nov 2009
Posts: 92
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 11
Quote:
Originally Posted by jcalabria View Post

YES! It was awful both Monday and Tuesday nights on NFL32.

Mine seems to be fixed today. Yours?
mvc753 is offline  
post #7222 of 7910 Old 03-07-2012, 03:21 PM
AVS Special Member
 
jcalabria's Avatar
 
Join Date: May 2006
Location: Charlotte, NC
Posts: 4,205
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 4 Post(s)
Liked: 34
Quote:
Originally Posted by mvc753 View Post

Mine seems to be fixed today. Yours?

Looks decent right now.

Commercial AV Design Engineer, CTS-D Certified
TWC-Charlotte, 8640HDC/ODN 7.2.0_11

jcalabria is offline  
post #7223 of 7910 Old 03-15-2012, 02:43 PM
Newbie
 
Jim_it's Avatar
 
Join Date: Jul 2003
Posts: 14
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 10
Quote:
Originally Posted by bdfox18doe View Post

Anyone else here in Charlotte on TWC who uses this tuner?

http://cetoncorp.com/products/infinitv-4-usb/

I've been using one since Aug 2010.

There are over 200 paired InfiniTV4 cards in the Carolinas.

Jim
Jim_it is offline  
post #7224 of 7910 Old 03-15-2012, 05:23 PM
AVS Special Member
 
ybsane's Avatar
 
Join Date: Oct 2001
Posts: 1,172
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 4 Post(s)
Liked: 20
Quote:
Originally Posted by Jim_it View Post

I've been using one since Aug 2010.

There are over 200 paired InfiniTV4 cards in the Carolinas.

Jim

I call BS, even if you had access to ICOMS there is now way you would know.

All Comments made are my own and not of my employer.
ybsane is offline  
post #7225 of 7910 Old 03-15-2012, 05:50 PM
Newbie
 
Jim_it's Avatar
 
Join Date: Jul 2003
Posts: 14
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 10
Quote:
Originally Posted by ybsane View Post

I call BS, even if you had access to ICOMS there is now way you would know.

LOL, I was the main contributor to the InfiniTV4 configuration guide. When there's a problem with ICOMS, they come to me.
Jim_it is offline  
post #7226 of 7910 Old 03-15-2012, 06:00 PM
Newbie
 
Jim_it's Avatar
 
Join Date: Jul 2003
Posts: 14
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 10
Quote:
Originally Posted by bdfox18doe View Post

Anyone else here in Charlotte on TWC who uses this tuner?

http://cetoncorp.com/products/infinitv-4-usb/

And Sorry Bob, I just noticed you asked about the usb model. I have the PCI-e version. The Green Button would be the best place to ask.

Jim
Jim_it is offline  
post #7227 of 7910 Old 03-15-2012, 06:02 PM
AVS Special Member
 
ybsane's Avatar
 
Join Date: Oct 2001
Posts: 1,172
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 4 Post(s)
Liked: 20
Quote:
Originally Posted by Jim_it View Post

LOL, I was the main contributor to the InfiniTV4 configuration guide. When there's a problem with ICOMS, they come to me.

I know who is good with cable cards and who is not...

All Comments made are my own and not of my employer.
ybsane is offline  
post #7228 of 7910 Old 03-15-2012, 06:02 PM
AVS Special Member
 
bdfox18doe's Avatar
 
Join Date: Oct 2000
Location: Charlotte, NC
Posts: 6,392
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 22 Post(s)
Liked: 62
Quote:
Originally Posted by Jim_it View Post

I've been using one since Aug 2010.

There are over 200 paired InfiniTV4 cards in the Carolinas.

Jim

So how many are paired with the HDHR3-6CC-3x2?

Which..unlike the CETON, will not even scan without a card...grrr....

Bob

The views expressed here are my own and do not necessarily represent those of the FOX,ABC,CBS,or CW Networks,MeTv, my employer or its parent company. Nor my wife for that matter!
bdfox18doe is offline  
post #7229 of 7910 Old 03-15-2012, 06:07 PM
AVS Special Member
 
bdfox18doe's Avatar
 
Join Date: Oct 2000
Location: Charlotte, NC
Posts: 6,392
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 22 Post(s)
Liked: 62
Quote:
Originally Posted by Jim_it View Post

And Sorry Bob, I just noticed you asked about the usb model. I have the PCI-e version. The Green Button would be the best place to ask.

Jim

Ok, but you should update your profile..I.E. CableCard M IT Expert Raleigh NC. .Unless TWC policy prohibits that!

Bob

The views expressed here are my own and do not necessarily represent those of the FOX,ABC,CBS,or CW Networks,MeTv, my employer or its parent company. Nor my wife for that matter!
bdfox18doe is offline  
post #7230 of 7910 Old 03-15-2012, 06:20 PM
Newbie
 
Jim_it's Avatar
 
Join Date: Jul 2003
Posts: 14
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 10
Quote:
Originally Posted by bdfox18doe View Post

So how many are paired with the HDHR3-6CC-3x2?

Which..unlike the CETON, will not even scan without a card...grrr....

Slightly less. Which is surprising, considering how short a time it has been on the market., but can't tell if they are 3 Tuners or 1/2 a 6 Tuner.

I'm waiting for the Ceton Q & Echo or one of our un-named DVR's coming. Let's see who has better addons.

Quote:
Originally Posted by bdfox18doe View Post

Ok, but you should update your profile..I.E. CableCard M IT Expert Raleigh NC. .Unless TWC policy prohibits that!

I'm not sure the tag line is long enough for all the roles I play. Guru, I guess covers it.

Jim
Jim_it is offline  
Reply Local HDTV Info and Reception

User Tag List

Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page


Forum Jump: 

Posting Rules  
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off