Charlotte, NC - TWC - Page 264 - AVS Forum
Forum Jump: 
 2Likes
Reply
 
Thread Tools
post #7891 of 7907 Old 06-17-2014, 09:02 AM
Advanced Member
 
ke4pym's Avatar
 
Join Date: Jan 2005
Location: Charlotte, NC
Posts: 568
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 1 Post(s)
Liked: 14
We haven't even gotten to 100/5 yet. Let alone 100+/anything. Once they get the upstream channel bonding done, then we'll probably start to see higher tiers.

Right now, 300/20 is only available in NYC and LA - to the best of my knowledge.

Quote:
Originally Posted by blackcat6 View Post
Would this be coming to NC/CLT?

ke4pym is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #7892 of 7907 Old 06-18-2014, 04:35 AM
Senior Member
 
Zaxcom's Avatar
 
Join Date: May 2006
Location: Charlotte, NC
Posts: 261
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 4 Post(s)
Liked: 13
I am hearing lots of audio distortion on WCNC. I hear it on all my sets. Audio breaks into a crackly static sound during moments of slightly above average volume. This has been happening for several weeks. Its very noticeable, so I wonder why they have not corrected the issue? No issues with any other channel, so that rules out my equipment.

Last edited by Zaxcom; 06-19-2014 at 01:13 PM.
Zaxcom is offline  
post #7893 of 7907 Old 06-18-2014, 07:09 AM
AVS Special Member
 
jcalabria's Avatar
 
Join Date: May 2006
Location: Charlotte, NC
Posts: 4,205
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 4 Post(s)
Liked: 34
Quote:
Originally Posted by Zaxcom View Post
I am hearing lots of audio distortion on WCNC. I hear it on all my sets. Audio breaks into a crackly static sound during moments of slightly above average volume. This has been happening for several weeks. Its very noticeable, so I wonder why they have not corrected the issue? No issues with any other channel, so that rules out my equipment.
Exact same issue here. I've heard it on The Blacklist, Chicago Fire, Chicago PD and Revolution, so it's not specific to only one show, either.

Commercial AV Design Engineer, CTS-D Certified
TWC-Charlotte, 8640HDC/ODN 7.2.0_11

jcalabria is offline  
post #7894 of 7907 Old 06-18-2014, 10:22 AM
Member
 
e137811's Avatar
 
Join Date: Sep 2002
Location: Charlotte NC
Posts: 58
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 11
Quote:
Originally Posted by ke4pym View Post
We haven't even gotten to 100/5 yet. Let alone 100+/anything. Once they get the upstream channel bonding done, then we'll probably start to see higher tiers.

Right now, 300/20 is only available in NYC and LA - to the best of my knowledge.
This is being done by TWC in certain areas of Austin Texas in response to Google Fiber.
http://kxan.com/2014/05/21/time-warn...rease-in-june/
Just goes to show what they can do if there was actual competition.
blackcat6 likes this.
e137811 is offline  
post #7895 of 7907 Old 06-19-2014, 07:04 AM
Senior Member
 
Zaxcom's Avatar
 
Join Date: May 2006
Location: Charlotte, NC
Posts: 261
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 4 Post(s)
Liked: 13
Quote:
Originally Posted by jcalabria View Post
Exact same issue here. I've heard it on The Blacklist, Chicago Fire, Chicago PD and Revolution, so it's not specific to only one show, either.
WCNC is now aware of the issue and is working the problem.
Zaxcom is offline  
post #7896 of 7907 Old 06-19-2014, 03:52 PM
AVS Special Member
 
jcalabria's Avatar
 
Join Date: May 2006
Location: Charlotte, NC
Posts: 4,205
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 4 Post(s)
Liked: 34
Quote:
Originally Posted by Zaxcom View Post
WCNC is now aware of the issue and is working the problem.
Great... thanks!

Commercial AV Design Engineer, CTS-D Certified
TWC-Charlotte, 8640HDC/ODN 7.2.0_11

jcalabria is offline  
post #7897 of 7907 Old 06-20-2014, 04:53 AM
Senior Member
 
Zaxcom's Avatar
 
Join Date: May 2006
Location: Charlotte, NC
Posts: 261
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 4 Post(s)
Liked: 13
Quote:
Originally Posted by jcalabria View Post
Exact same issue here. I've heard it on The Blacklist, Chicago Fire, Chicago PD and Revolution, so it's not specific to only one show, either.
Do you get your signal from TWC?
Zaxcom is offline  
post #7898 of 7907 Old 06-20-2014, 06:00 AM
AVS Special Member
 
jcalabria's Avatar
 
Join Date: May 2006
Location: Charlotte, NC
Posts: 4,205
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 4 Post(s)
Liked: 34
Quote:
Originally Posted by Zaxcom View Post
Do you get your signal from TWC?
Yes. I also have OTA tuners (Silicon Dust) in my WMC configurations, but ever since the TWC channel lineup change I've been too lazy to go into WMC and/or GuideTool to re-merge and prioritize tuners to use the OTA tuners instead of the TWC feeds, so they've just been disabled. So I don't know if the same issue exists OTA. Shame on me!

Commercial AV Design Engineer, CTS-D Certified
TWC-Charlotte, 8640HDC/ODN 7.2.0_11

jcalabria is offline  
post #7899 of 7907 Old 06-20-2014, 06:10 AM
Senior Member
 
Zaxcom's Avatar
 
Join Date: May 2006
Location: Charlotte, NC
Posts: 261
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 4 Post(s)
Liked: 13
Quote:
Originally Posted by jcalabria View Post
Yes. I also have OTA tuners (Silicon Dust) in my WMC configurations, but ever since the TWC channel lineup change I've been too lazy to go into WMC and/or GuideTool to re-merge and prioritize tuners to use the OTA tuners instead of the TWC feeds, so they've just been disabled. So I don't know if the same issue exists OTA. Shame on me!
Ok, They are trying to tell if it is a TWC issue or more. If you get a chance to try OTA, that would be good to rule it in or out.

Last edited by Zaxcom; 06-20-2014 at 06:13 AM.
Zaxcom is offline  
post #7900 of 7907 Old 06-20-2014, 08:18 AM
Member
 
blackcap93's Avatar
 
Join Date: Mar 2005
Location: Dallas, NC
Posts: 134
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 2 Post(s)
Liked: 11
Is WCNC's audio problem occurring only during NBC programming, or does it also occur during local programming?
blackcap93 is offline  
post #7901 of 7907 Old 06-21-2014, 05:11 AM
Senior Member
 
Zaxcom's Avatar
 
Join Date: May 2006
Location: Charlotte, NC
Posts: 261
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 4 Post(s)
Liked: 13
Quote:
Originally Posted by blackcap93 View Post
Is WCNC's audio problem occurring only during NBC programming, or does it also occur during local programming?
Seems to be on network only.
Zaxcom is offline  
post #7902 of 7907 Old 06-24-2014, 05:12 PM
Advanced Member
 
mfogarty5's Avatar
 
Join Date: May 2006
Location: Charlotte, NC
Posts: 606
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 5 Post(s)
Liked: 18
Does anyone experience frequent audio and video dropouts? I assume it is the Navigator software that causes the screen to go black and the HDMI connections to resync every 10 minutes or so. I tolerate it only because the alternatives are getting a new DVR which means losing recorded programs and the possibility of having a "tech" come to my house.

Reading a few forums it looks like Comcast's DVR software(old or new X1) is worse than Navigator!

New: 2x Cisco 8642 w/ multi-room. Yes, that's right TWC has a multi-room DVR!!

Old: 2x SA8300HD TWC Navigator MDN 2.4.6-19
mfogarty5 is online now  
post #7903 of 7907 Old 06-26-2014, 05:56 PM
jrs
Senior Member
 
jrs's Avatar
 
Join Date: Sep 2001
Location: Charlotte,NC, USA
Posts: 228
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 1 Post(s)
Liked: 10
You might want to try another hdmi cable...
jrs is offline  
post #7904 of 7907 Old 06-27-2014, 04:54 AM
AVS Special Member
 
bdfox18doe's Avatar
 
Join Date: Oct 2000
Location: Charlotte, NC
Posts: 6,383
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 16 Post(s)
Liked: 55
It's not your HDMI cable...

Bob

The views expressed here are my own and do not necessarily represent those of the FOX,ABC,CBS,or CW Networks,MeTv, my employer or its parent company. Nor my wife for that matter!
bdfox18doe is offline  
post #7905 of 7907 Old 06-27-2014, 05:18 AM
AVS Special Member
 
jcalabria's Avatar
 
Join Date: May 2006
Location: Charlotte, NC
Posts: 4,205
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 4 Post(s)
Liked: 34
Quote:
Originally Posted by mfogarty5 View Post
Does anyone experience frequent audio and video dropouts? I assume it is the Navigator software that causes the screen to go black and the HDMI connections to resync every 10 minutes or so. I tolerate it only because the alternatives are getting a new DVR which means losing recorded programs and the possibility of having a "tech" come to my house.

Reading a few forums it looks like Comcast's DVR software(old or new X1) is worse than Navigator!
Quote:
Originally Posted by jrs View Post
You might want to try another hdmi cable...
Quote:
Originally Posted by bdfox18doe View Post
It's not your HDMI cable...


For those that don't visit the TWC Navigator thread... my response to mfogarty5's similar inquiry in that thread:

Quote:
Originally Posted by jcalabria View Post
The audio dropouts are an issue that seems to come and go with different versions of ODN. I've been bitching about it on and off for years, and it was either completely or mostly better through the last few ODN versions. However, the current version is about as bad as it has ever been. The dropouts are on both HDMI and the coax/optical outputs. Sometimes it's a complete dropout... sometimes it's just the center channel. Power cycling (power button... not a reboot) the box will almost always fix it.

The video dropouts are new and started immediately with the current version of ODN. I initially went crazy trying to troubleshoot connections, but it does it whether it's direct to TV or through AVR and with at least a half-dozen different cables. It'll just go black... most often for just a second or so... occasionally for longer periods. Again, power cycling the box seems to make it stop dropping out for a while... at least for the remainder of the evening's viewing.

Commercial AV Design Engineer, CTS-D Certified
TWC-Charlotte, 8640HDC/ODN 7.2.0_11


Last edited by jcalabria; 06-27-2014 at 05:27 AM.
jcalabria is offline  
post #7906 of 7907 Old 06-28-2014, 07:32 PM
Senior Member
 
Zaxcom's Avatar
 
Join Date: May 2006
Location: Charlotte, NC
Posts: 261
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 4 Post(s)
Liked: 13
WCNC went HD today for their newscasts!!!
jrs likes this.
Zaxcom is offline  
post #7907 of 7907 Old 07-04-2014, 09:24 AM
Advanced Member
 
ke4pym's Avatar
 
Join Date: Jan 2005
Location: Charlotte, NC
Posts: 568
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 1 Post(s)
Liked: 14
Quote:
Originally Posted by Zaxcom View Post
WCNC went HD today for their newscasts!!!
Really? I long thought they had.

WBTV's news went HD in October of 2008. Nice to see WCNC playing catchup!
ke4pym is offline  
Reply Local HDTV Info and Reception

User Tag List

Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page


Forum Jump: 

Posting Rules  
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off