Comcast Phila ABC-HD problems? - AVS Forum
Forum Jump: 
 
Thread Tools
post #1 of 3 Old 05-05-2002, 04:20 PM - Thread Starter
Senior Member
 
Drew_N's Avatar
 
Join Date: Feb 2001
Location: Chester County, PA
Posts: 313
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 3 Post(s)
Liked: 13
Anyone else who has Comcast HD service not have ABC-HD right now? All other channels work fine. First time I've had a channel out before. I can get it via Dish 6000, thank god for backups.
Drew_N is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #2 of 3 Old 05-05-2002, 06:04 PM
Senior Member
 
Tachy's Avatar
 
Join Date: Aug 2001
Posts: 380
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 10
Just read your message and checked.............it is now 9 pm, ABC-HD fine here (center city Philadelphia).
Tachy is offline  
post #3 of 3 Old 05-06-2002, 07:40 AM
Senior Member
 
ndoggac's Avatar
 
Join Date: Dec 2001
Location: Southern NJ
Posts: 393
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 10
i had that problem too, during stuart little was getting nothing from comcast.
ndoggac is offline  
Closed Thread Local HDTV Info and Reception

User Tag List

Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page


Forum Jump: 

Posting Rules  
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off