Channel 4-wciv-no signal? - AVS Forum | Home Theater Discussions And Reviews
Baselworld is only a few weeks away. Getting the latest news is easy, Click Here for info on how to join the Watchuseek.com newsletter list. Follow our team for updates featuring event coverage, new product unveilings, watch industry news & more!


Forum Jump: 
 
Thread Tools
post #1 of 2 Old 07-28-2012, 02:00 PM - Thread Starter
Newbie
 
vica53's Avatar
 
Join Date: Feb 2012
Posts: 3
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 10
I have an ota antenna and for maybe a week now channel 4-1 or 4-2 haven't been coming in. I just tried adjusting my antenna but that didn't help. Any ideas?
vica53 is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #2 of 2 Old 07-28-2012, 07:47 PM
AVS Special Member
 
veedon's Avatar
 
Join Date: Nov 2010
Location: Raleigh,NC
Posts: 1,154
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 383 Post(s)
Liked: 140
Quote:
Originally Posted by vica53 View Post

I have an ota antenna and for maybe a week now channel 4-1 or 4-2 haven't been coming in. I just tried adjusting my antenna but that didn't help. Any ideas?

 

Try posting your question in the Charleston, SC thread.

 

http://www.avsforum.com/t/221319/charleston-sc-hdtv/7770

veedon is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
Reply Local HDTV Info and Reception

Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page


Forum Jump: 

Posting Rules  
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off