Can't pick up a channel OTA - AVS Forum
Forum Jump: 
 
Thread Tools
post #1 of 3 Old 08-20-2012, 06:03 PM - Thread Starter
Member
 
cheerful's Avatar
 
Join Date: May 2007
Posts: 107
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 10
Westinghouse TX-42F430S

PC with a tuner

I recently accidentally reset the TV and I had to redo scan to pick up all the channels. One of them, channel 2.1, can't be picked up by the TV. On PC, it's quite easy when the antenna is pointed at certain angle.

The TV model does not seem to have a way to forcefully add a channel.

Is there any trick to get it pick up and then I can adjust the antenna?

Thanks
cheerful is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #2 of 3 Old 08-21-2012, 03:28 AM
AVS Special Member
 
ProjectSHO89's Avatar
 
Join Date: Feb 2009
Posts: 2,523
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 20 Post(s)
Liked: 60
Replace the TV with a better one.
ProjectSHO89 is offline  
post #3 of 3 Old 08-21-2012, 08:37 AM
Advanced Member
 
retiredengineer's Avatar
 
Join Date: Aug 2007
Location: Anaheim, CA
Posts: 545
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 2 Post(s)
Liked: 19
Quote:
Originally Posted by cheerful View Post

Westinghouse TX-42F430S
PC with a tuner

Is there any trick to get it pick up and then I can adjust the antenna?
Thanks

Some TVs allow you to enter the real RF channel. For example, if 2.1 uses RF30, then you would enter 30.1. This trick won't work if 30.1 is a virtual channel on your TV.
retiredengineer is offline  
Reply Local HDTV Info and Reception

User Tag List

Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page


Forum Jump: 

Posting Rules  
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off