AVS Forum

AVS Forum (http://www.avsforum.com/forum/)
-   Local HDTV Info and Reception (http://www.avsforum.com/forum/45-local-hdtv-info-reception/)
-   -   Slow Cablebox response (http://www.avsforum.com/forum/45-local-hdtv-info-reception/1433133-slow-cablebox-response.html)

jm4duryea 10-09-2012 07:16 AM

I apologize if this has bee posted and responded to. I tried searching first, but did not find my problem. Please point me to the response, if there is one.
Problem: Intermittently, mostly in the evening, my cable box [SA Explorer 8300HDC] stops responding to my remote. I hit channel changes, or guide, and nothing happens. Then maybe after 3-5 minutes it responds, jumping thru all the entries I had made. It sometimes won't even respond to power off. No it's not the batteries in my remote. Last night, I actually went to to box to see if I could change chanels directly, but it did not respond either. I have to boot the machine to get it back. Even still, when it is working, it is very slow esp when I want to do a search. It takes forever to load. Anybody else have this problem? Better yet, anybody have a solution? I have made an appt to have my box replaced, but I'm not convinced that's the problem. I think TW is lacking bandwidth, esp in the evening. Any advice is much appreciated!!


All times are GMT -7. The time now is 01:58 AM.

Powered by vBulletin® Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.

vBulletin Optimisation provided by vB Optimise (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2014 DragonByte Technologies Ltd.
User Alert System provided by Advanced User Tagging (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2014 DragonByte Technologies Ltd.