Channel Codes for Cable without 'Box' - AVS Forum
Forum Jump: 
 
Thread Tools
post #1 of 3 Old 01-15-2013, 03:17 PM - Thread Starter
Member
 
rockitdoc's Avatar
 
Join Date: Nov 2009
Location: Rocky Mountains
Posts: 25
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 10
I have Comcast and hooked up my new LG LCD TV to the cable, but not through the box Comcast rents. I get reception, of course, but the channels are like 81-5 for what would be CBS (654 or 054) with the box. How do I decode this so my kids will know what channel is what and can key in the channel they want to watch. I'm in northern COlorado, Ft Collins.

S
rockitdoc is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #2 of 3 Old 03-18-2013, 07:14 PM
Senior Member
 
HiDefRev's Avatar
 
Join Date: Jan 2007
Location: Birmingham, AL
Posts: 250
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 10
You can't. And Comcast may choose to move the channels around at any given time.
HiDefRev is offline  
post #3 of 3 Old 03-19-2013, 02:53 PM
Senior Member
 
cgmv123's Avatar
 
Join Date: Oct 2011
Location: Madison, WI
Posts: 373
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 2 Post(s)
Liked: 19
http://www.silicondust.com/hdhomerun/lineup_web/US:80525#lineup_9331075

As said above, this is always subject to change.

Max Vrany
All opinions are my own unless otherwise specified.
I make no guarantees as to the accuracy of any information given.
GO Pack GO! On Wisconsin! Go Brewers!
cgmv123 is offline  
Reply Local HDTV Info and Reception

User Tag List

Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page


Forum Jump: 

Posting Rules  
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off