El Paso, TX - HDTV - Page 66 - AVS Forum | Home Theater Discussions And Reviews
Baselworld is only a few weeks away. Getting the latest news is easy, Click Here for info on how to join the Watchuseek.com newsletter list. Follow our team for updates featuring event coverage, new product unveilings, watch industry news & more!


Forum Jump: 
 1Likes
Reply
 
Thread Tools
post #1951 of 1956 Old 08-04-2015, 06:52 PM
Newbie
 
Join Date: Aug 2015
Posts: 1
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 1 Post(s)
Liked: 0
Anyone know why The CW is not in hd OTA? I tried running channel scans on different TVs still only getting 480i.
supes1978 is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #1952 of 1956 Old 08-04-2015, 08:51 PM
Advanced Member
 
FRANK43's Avatar
 
Join Date: Mar 2006
Location: North East El Paso, Texas
Posts: 718
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 12 Post(s)
Liked: 15
Quote:
Originally Posted by supes1978 View Post
Anyone know why The CW is not in hd OTA? I tried running channel scans on different TVs still only getting 480i.
KVIA is carrying CW as a sub channel. Only the 7-1 channel can be in HD because of bandwidth limitations.

FRANK43 is offline  
post #1953 of 1956 Old 08-07-2015, 04:22 PM
Newbie
 
ajmaverick's Avatar
 
Join Date: Jan 2011
Posts: 5
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 10
Hey guys. Any ideas why I cannot get KTSM 9 to come in OTA when I can get all other local El Paso stations and KOB as well? I live in Las Cruces near the Sonoma Ranch area. I know signal can be a little spotty over on this side of town. I had tested the antenna I have on my rooftop but will probably readjust it to another location. Looking at signal maps from tvfool.com it looks like KVIA is one of the weaker towers and I can pick up that channel fine. KTSM is literally right next to that tower. Could it be my tuner? I am testing my picture on a smaller Samsung HD TV. Any help would be great.
ajmaverick is offline  
post #1954 of 1956 Old 08-08-2015, 09:06 PM
Newbie
 
ajmaverick's Avatar
 
Join Date: Jan 2011
Posts: 5
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 10
It's amazing what repositioning can do. I put the antenna on a higher part of the roof and I am getting all channels including a couple more Albuquerque stations from the north. Those have to be coming in from translators. Either way looks like all is well now.
ajmaverick is offline  
post #1955 of 1956 Old 08-18-2015, 04:12 PM
Advanced Member
 
cube799's Avatar
 
Join Date: Jan 2007
Location: El Paso, TX
Posts: 585
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 6 Post(s)
Liked: 11
What's wrong with KVIA 7-3, for about 4 days they haven't shown the L Bar that has the temperature and wind speeds and other stuff like that.
cube799 is online now  
post #1956 of 1956 Old 08-25-2015, 06:29 PM
Member
 
UltraHD4K's Avatar
 
Join Date: Jul 2013
Posts: 22
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 6 Post(s)
Liked: 10
Dish -VS- Local OTA Channels

DishNetwork blackout two big networks here in El Paso. Looks like I will miss recording my local CBS/Fox programming and national shows for a while until "both parties" agree into a deal.

I did noticed both stations are OTA and cable.

Who to blame? When each side has their own story...
UltraHD4K is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
Reply Local HDTV Info and Reception

Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page


Forum Jump: 

Posting Rules  
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off