New York, NY - TWC - Page 890 - AVS | Home Theater Discussions And Reviews
Forum Jump: 
 5Likes
Reply
Thread Tools
post #26671 of 26675 Old 01-21-2015, 08:22 AM
AVS Special Member
 
Berk32's Avatar
 
Join Date: Feb 2006
Location: UWS NYC
Posts: 4,699
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 9 Post(s)
Liked: 20
January 21, 2015

The previously announced cease carriage of Live Well has been postponed.
The previously announced move of College Football has been postponed.
The previously announced change of Pivot will now occur on January 29, 2015. As a reminder, Pivot will be added to our Variety Pass service offering.
On or about January 30, 2015 WGN America will change from our Starter TV service offering to our Standard TV service offering.
On or about February 19, 2015 we will cease carriage of MLS Direct Kick.
Berk32 is online now  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #26672 of 26675 Unread Yesterday, 09:21 PM
Member
 
JR_in_NYC's Avatar
 
Join Date: Sep 2006
Location: Brooklyn, NY
Posts: 60
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 3 Post(s)
Liked: 10
Anyone else seeing NY1 only being broadcasted in SD? I'm in Park Slope/Windsor Terrace area.
JR_in_NYC is offline  
post #26673 of 26675 Unread Today, 04:58 AM
AVS Special Member
 
Carlos_E's Avatar
 
Join Date: May 2006
Location: NYC
Posts: 1,039
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 165 Post(s)
Liked: 232
Quote:
Originally Posted by JR_in_NYC View Post
Anyone else seeing NY1 only being broadcasted in SD? I'm in Park Slope/Windsor Terrace area.
Mine is in HD. Try rebooting.
Carlos_E is online now  
post #26674 of 26675 Unread Today, 05:28 AM
Member
 
JR_in_NYC's Avatar
 
Join Date: Sep 2006
Location: Brooklyn, NY
Posts: 60
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 3 Post(s)
Liked: 10
Quote:
Originally Posted by Carlos_E View Post
Mine is in HD. Try rebooting.
Rebooted my STB, by going to the diag screen and rebooting it there. NY1 still is in SD, guess I'll need to call them.
JR_in_NYC is offline  
post #26675 of 26675 Unread Today, 08:23 AM
Advanced Member
 
nyctveng's Avatar
 
Join Date: Jun 2009
Location:
Posts: 865
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 82 Post(s)
Liked: 59
Quote:
Originally Posted by JR_in_NYC View Post
Rebooted my STB, by going to the diag screen and rebooting it there. NY1 still is in SD, guess I'll need to call them.
There must be a technical problem with the HD that they are purposely mapping it to the SD. NY1 is having higher than average viewership due to winter storm Juno so many viewers that never watched before may have wiring or other problems that wasn't realized til yesterday.
nyctveng is online now  
Sponsored Links
Advertisement
 
Reply Local HDTV Info and Reception

Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page


Forum Jump: 

Posting Rules  
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off