South Bend, IN - HDTV - Page 125 - AVS Forum
Forum Jump: 
Reply
 
Thread Tools
post #3721 of 3743 Old 10-08-2012, 05:23 PM
Member
 
kb11's Avatar
 
Join Date: Nov 2008
Location: South Bend, IN
Posts: 127
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 10
Sound cutting out tonight on CW 192HD Comcast cable. ABC 187HD fine.
kb11 is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #3722 of 3743 Old 11-13-2012, 08:19 PM
Member
 
kb11's Avatar
 
Join Date: Nov 2008
Location: South Bend, IN
Posts: 127
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 10
Quote:
Originally Posted by kb11 View Post

Sound cutting out tonight on CW 192HD Comcast cable. ABC 187HD fine.




As of today still having problems with the sound on CW 192HD. I have read other people have had the same problem across the USA. It is only with the primetime feed starting at 8:00.
Any ideas hvs10trk?
kb11 is offline  
post #3723 of 3743 Old 11-13-2012, 11:17 PM
Advanced Member
 
morphinapg's Avatar
 
Join Date: Jun 2006
Posts: 604
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 12
Quote:
Originally Posted by kb11 View Post

As of today still having problems with the sound on CW 192HD. I have read other people have had the same problem across the USA. It is only with the primetime feed starting at 8:00.
Any ideas hvs10trk?

I believe last week my brother was watching Supernatural and the sound completely cut out for like half of the program, just static instead. Luckily, he was able to figure out what was happening with closed captions.
morphinapg is offline  
post #3724 of 3743 Old 11-20-2012, 07:36 PM
Newbie
 
byungjaykim's Avatar
 
Join Date: Dec 2006
Posts: 9
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 10
Hi,

Pardon my ignorance for a few questions:

Anyone still use a Over-the-Air antenna on a tower in the city of South Bend? Is it at all possible to receive Chicago stations from southern South Bend (near Ireland Rd and Ironwood)? How high must I have the antenna elevated to get a decent UHF digital signal?
byungjaykim is offline  
post #3725 of 3743 Old 12-30-2012, 10:30 AM
Newbie
 
bingham71's Avatar
 
Join Date: Jan 2007
Posts: 5
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 10
Question for anybody out there with Comcast, that is not using a digital box (QAM tuner only). I just lost my HD feeds of WNDU, WSBT, WSJV, and WNIT. Got up this morning and they were gone. Looks like the Weigel stations (25, 57, 69, etc.) are all still sending signal, and I can still get the SD signal for all locals on the upper channels (216-1, 222-1, etc.) but after a rescan on both my TV's, the HD is gone. Hopefully this is a temoporary thing, Comcast support was no help (big shock there). Anybody else had this happen, or is it just me?
bingham71 is offline  
post #3726 of 3743 Old 12-30-2012, 11:06 AM
Newbie
 
bingham71's Avatar
 
Join Date: Jan 2007
Posts: 5
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 10
Well, looks like it was just temporary. Ran one more scan a few minutes ago, and it looks like everything is normal again. Hope it stays that way!
bingham71 is offline  
post #3727 of 3743 Old 12-30-2012, 02:48 PM
Member
 
alesch1's Avatar
 
Join Date: Jun 2003
Location: Middlebury IN
Posts: 106
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 10
I don't know what happened, my post went up 4 times, and now I can't edit them. What I said was, I watched the news on 16.1 at 8 or 9 this morning
alesch1 is offline  
post #3728 of 3743 Old 01-15-2013, 03:51 PM
Member
 
KP Ryan's Avatar
 
Join Date: Jan 2009
Posts: 15
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 10
Hey my clock on my dtvpal dvr is 5 minutes fast now. What station is sending out epg info that affects this? It's getting impossible to record anything! Also no epg info for 57.1 still for ages.
KP Ryan is offline  
post #3729 of 3743 Old 02-05-2013, 02:12 PM
Member
 
JGTech's Avatar
 
Join Date: Sep 2007
Location: Granger, IN
Posts: 73
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 10
It looks like titantv.com has dropped 25.1 and 25.2 from the South Bend - Elkhart broadcast listings.

Update: The channels are back today.
JGTech is offline  
post #3730 of 3743 Old 12-16-2013, 05:53 AM
Newbie
 
Timroberts's Avatar
 
Join Date: Dec 2013
Posts: 1
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 10

Has anyone noticed that the on-screen bug on 'THIS' 25.2 has been messed up for about a month?  At first I figured it might have something to do with a new 57.3 channel that I thought WBND was advertising, but now I'm wondering if that was just a dream I had.   I cannot find the channel and I cannot find any info on it from the WBND Website. 

 

In Chicago I noticed THIS moved from WCIU to WGN 9.3.  I looks like they are using a new transparent bug for THIS Chicago now.  Maybe they are getting ready to update the South Bend graphics to a transparent logo too?  I like the one on WGN now without that box.

Timroberts is offline  
post #3731 of 3743 Old 02-03-2014, 10:39 AM
Senior Member
 
Phoenixfury's Avatar
 
Join Date: Apr 2006
Posts: 498
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 1 Post(s)
Liked: 10
Did anyone miss me? Wow it's hard to believe it's been about 2 years since I posted here. (If not close to that.) The reason being I had since got married and moved into an apartment complex and subscribed to Dish through Bloom broadband. Dish was really for my wife and step son but for the most part I was pretty much living the life of a cord cutter just watching blu-rays, and streaming media from the likes of Netflix, Hulu Plus, Vudu, and YouTube. However there were still a couple of shows I did watch and Dish and I'll just buy a subscription to those shows through Google Play. However I didn't want to let the free live content to be had out there slip through my fingers. Since I live in an apartment complex an outdoor antenna was certainly out of the question. However I did some research on what I was hoping to be a good indoor antenna and found a fantastic one. I wound up getting the Mohu Leave Ultimate (only because Wally world didn't have the basic antenna without the amp.) Well I found the amp to be quite useless as instead of it bringing in more channels, it killed nearly all of the channels I should be getting. So I took the amp out of the loop and my tv started pulling in everything in the area my outdoor antenna was pulling in previously. I'm finding I still have to adjust it to get 57 and 69 + subs) but I got to say I'm quite impressed at this thing when you consider I'm aiming this thing from nearly ground level towards the broadcast towers.. What really blows my mind is I'm aiming this thing through a whole lot of apartment units and this thing is still pulling in everything my out door antenna was getting plus all the new subs I missed out on within the past year.

Now I just need to find me a decent OTA DVR solution that doesn't require a subscription, tons of money and potentially my first born. Granted I'm a huge fan of Media center, it's not practical where I live.

Oh one last thing, we are moving to an upstairs apartment to a building that will have a better line of sight to the broadcast towers. The move is purely coincidental, but I have my fingers crossed that I'll continue to get all of the channels I'm picking up now with a signal improvement to 57 and 69.

Well anywho, I'm happy truly be back in cord cutter land. :-)
Phoenixfury is online now  
post #3732 of 3743 Old 02-04-2014, 07:26 AM
Senior Member
 
Phoenixfury's Avatar
 
Join Date: Apr 2006
Posts: 498
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 1 Post(s)
Liked: 10
I just want to point out an observation. 69.2 should be formatted 16.9 not 4.3..I noticed everything on that channel appears to be squeezed together. Not sure if this a technical issue or just an oversight. The work around would be to just stretch the image in the viewing options. I don't like that option though.
Phoenixfury is online now  
post #3733 of 3743 Old 02-08-2014, 10:44 AM
Advanced Member
 
morphinapg's Avatar
 
Join Date: Jun 2006
Posts: 604
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 12
I've noticed that 25.1 has been very quiet lately. I've been needing to turn my receiver up 15-20db louder than other channels when I watch something on CW. Not sure if caused by the network or local equipment, but I would assume local since we still don't get 5.1 sound from this channel. I watch the channel through Uverse, but I don't think they modify the audio or video of local channels.
morphinapg is offline  
post #3734 of 3743 Old 04-04-2014, 06:47 AM
Senior Member
 
Phoenixfury's Avatar
 
Join Date: Apr 2006
Posts: 498
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 1 Post(s)
Liked: 10
Just a quick update on the Mohu leaf antenna. It's so good I bought a second one for our bedroom TV. The Mohu Leaf works better than the outdoor antenna I was using. Once I found the right spot to hang it, I was able to get all of the local channels, even 69. The Leaf is pricy at $70 for an indoor antenna, but we'll worth it. It was easier to justify the price as being much cheaper than a month of satellite TV.

Sent from my Nexus 7 using Tapatalk
Phoenixfury is online now  
post #3735 of 3743 Old 04-04-2014, 09:55 AM
Newbie
 
Maxdout38's Avatar
 
Join Date: Dec 2010
Location: Michiana 46614 Area
Posts: 12
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 10
Quote:
Originally Posted by Phoenixfury View Post

Just a quick update on the Mohu leaf antenna. It's so good I bought a second one for our bedroom TV. The Mohu Leaf works better than the outdoor antenna I was using. Once I found the right spot to hang it, I was able to get all of the local channels, even 69. The Leaf is pricy at $70 for an indoor antenna, but we'll worth it. It was easier to justify the price as being much cheaper than a month of satellite TV.

Sent from my Nexus 7 using Tapatalk

Can you please point out which model you purchased?

I included this link from Amazon:

http://www.amazon.com/s/?ie=UTF8&keywords=mohu+leaf&tag=googhydr-20&index=aps&hvadid=31657811619&hvpos=1t1&hvexid=&hvnetw=g&hvrand=2644288753433702837&hvpone=&hvptwo=&hvqmt=e&hvdev=c&ref=pd_sl_3ddijxf8pf_e

Thanks

Maxdout38
Maxdout38 is offline  
post #3736 of 3743 Old 04-04-2014, 10:16 AM
Senior Member
 
Phoenixfury's Avatar
 
Join Date: Apr 2006
Posts: 498
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 1 Post(s)
Liked: 10
I got mine from Walmart which unfortunately they sell only the Mohu Leaf Ultimate. The problem with the Ultimate is you are also paying for the amp which doesn't work well if you are in a area heavily congested with signals. You can use the Leaf Ultimate without the amp however which is what I would recommend anyways. The antenna in the link you posted looks to be the same as the Ultimate so I would suspect it's the same one. You could save money by getting this one as opposed to picking up the Ultimate at Walmart.
Phoenixfury is online now  
post #3737 of 3743 Old 04-05-2014, 04:44 AM
AVS Special Member
 
ProjectSHO89's Avatar
 
Join Date: Feb 2009
Posts: 2,521
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 20 Post(s)
Liked: 60
Keep in mind that the Leaf is a decent UHF antenna but is dismal on VHF. If you have VHF stations and they are more than a dozen or so miles away, do not expect the Leaf to get them. South Bend has no VHF, so don't use it as a sole point of reference.
ProjectSHO89 is online now  
post #3738 of 3743 Old 04-07-2014, 03:41 AM
Senior Member
 
Phoenixfury's Avatar
 
Join Date: Apr 2006
Posts: 498
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 1 Post(s)
Liked: 10
Yeah I forgot that vhf even exists. I had heard the Leaf won't do anything for you if you want vhf channels. My recommendation still stands for the Southbend market though.

Sent from my Nexus 7 using Tapatalk
Phoenixfury is online now  
post #3739 of 3743 Old 04-15-2014, 08:15 PM
Advanced Member
 
morphinapg's Avatar
 
Join Date: Jun 2006
Posts: 604
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 12
I noticed something weird on the new show The 100 on CW (25.1). During the intro to every episode, one of the characters narrates what the show is about, and when she is talking, the sound makes it hard to hear what she is saying. Her voice gets louder and then quieter and keeps going in and out like that. I'm wondering if there was any loudness compression being applied on that channel, or if maybe it's something weird with the surround to stereo downmixing (since we still don't have 5.1 on ABC and CW mad.gif). Anybody else notice this? I don't know if the problem is limited to the local broadcast of the show or not, but I thought I might mention it here to see if anybody else has had this problem.
morphinapg is offline  
post #3740 of 3743 Old 04-23-2014, 11:39 AM
Senior Member
 
Phoenixfury's Avatar
 
Join Date: Apr 2006
Posts: 498
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 1 Post(s)
Liked: 10
What ever happened to Hvs? Is he still keeping an eye on this thread? I have a question about channel 69.1.

The question is this. Most of the content on 69.1 is now in the 16x9 format but is still being cropped to 4x3. I was wondering since 69.2 and 69.3 and a number of other channels are now broadcasting their 480i content in 16x9 is there any chance we'll see 69.1 make this change? I hate having to use zoom to crop out the ugly black frame around the video. I'd really like to be able to skip this unnecessary step. Thanks for any reply in advance.

BTW my Mohu Leaf antennas still rock! However being spring I'm concerned the tree directly in the path of my living room antenna may be problematic. I'm crossing real life leaves won't cause any issues with my Mohu leaf antennas. I suspect it won't be an issue but I'll post something if it is.

Sent from my Nexus 7 using Tapatalk
Phoenixfury is online now  
post #3741 of 3743 Old 06-15-2014, 10:28 AM
Senior Member
 
Phoenixfury's Avatar
 
Join Date: Apr 2006
Posts: 498
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 1 Post(s)
Liked: 10
I just noticed WHME 46.2 is now broadcasting Cozi TV. I wonder how long they have been broadcasting this?

Sent from my Nexus 7 using Tapatalk
Phoenixfury is online now  
post #3742 of 3743 Old 06-25-2014, 07:18 AM
Member
 
alesch1's Avatar
 
Join Date: Jun 2003
Location: Middlebury IN
Posts: 106
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 10
Quote:
Originally Posted by Phoenixfury View Post
I just noticed WHME 46.2 is now broadcasting Cozi TV. I wonder how long they have been broadcasting this?

Sent from my Nexus 7 using Tapatalk
I just noticed this yesterday. Cozi has a lot of my favorite old shows like Maverick and The Avengers.
alesch1 is offline  
post #3743 of 3743 Old 06-25-2014, 11:30 AM
Advanced Member
 
dishrich's Avatar
 
Join Date: Nov 2001
Location: Springfield, IL
Posts: 795
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 26
LeSea, OTA Broadcasting On Board For Cozi TV

http://www.broadcastingcable.com/new...cozi-tv/131823
dishrich is offline  
Reply Local HDTV Info and Reception

User Tag List

Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page


Forum Jump: 

Posting Rules  
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off