Austin, TX - HDTV - Page 240 - AVS Forum | Home Theater Discussions And Reviews

Forum Jump: 
 32Likes
Reply
 
Thread Tools
post #7171 of 7186 Old 09-12-2016, 08:25 AM
rad
AVS Forum Special Member
 
rad's Avatar
 
Join Date: Jan 2001
Location: Austin TX
Posts: 3,206
Mentioned: 1 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 24 Post(s)
Liked: 24
Quote:
Originally Posted by ckenisell View Post
It was the same with Dish. So maybe they lost their uplink capabilities.
They lost their uplink because they pull the signal via over the air, which I also lost. I see they're back on this morning, finally.
rad is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #7172 of 7186 Old 09-12-2016, 04:20 PM
Senior Member
 
barneypoo69's Avatar
 
Join Date: Jan 2004
Location: Kyle, Republic of Texas
Posts: 282
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 90 Post(s)
Liked: 25
Quote:
Originally Posted by Cabal0 View Post
Anyone getting artifacts and dropouts on KVUE/ABC the past couple days? I'm at 100% signal and SNR, and all other channels look great, but the wife is getting aggravated.

Edit: 10 days later and no change. I emailed KVUE at their broadcast email address, but no response.
Did you ever get a responce from KVUE ?
barneypoo69 is offline  
post #7173 of 7186 Old 09-12-2016, 06:41 PM
Member
 
Cabal0's Avatar
 
Join Date: Aug 2012
Location: Austin, TX
Posts: 86
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 13 Post(s)
Liked: 12
Quote:
Originally Posted by rad View Post
KEYE's been off the air since Saturday and not a peep here?
They posted it on their web site and Twitter, seemed like a known issue: http://keyetv.com/news/local/cbs-aus...ignal-problems

Back now, obviously.
Cabal0 is offline  
post #7174 of 7186 Old 09-12-2016, 06:42 PM
Member
 
Cabal0's Avatar
 
Join Date: Aug 2012
Location: Austin, TX
Posts: 86
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 13 Post(s)
Liked: 12
Quote:
Originally Posted by barneypoo69 View Post
Did you ever get a responce from KVUE ?
No response, and still getting a ton of artifacting and continuity errors in my logs. All other Austin stations are perfect, are you seeing the same?
Cabal0 is offline  
post #7175 of 7186 Old 09-14-2016, 08:45 AM
Senior Member
 
barneypoo69's Avatar
 
Join Date: Jan 2004
Location: Kyle, Republic of Texas
Posts: 282
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 90 Post(s)
Liked: 25
Quote:
Originally Posted by Cabal0 View Post
No response, and still getting a ton of artifacting and continuity errors in my logs. All other Austin stations are perfect, are you seeing the same?
Yes, just about every day. I live in Kyle. All other stations are fine.
Cabal0 likes this.
barneypoo69 is offline  
post #7176 of 7186 Old 09-14-2016, 04:16 PM
AVS Special Member
 
grittree's Avatar
 
Join Date: Mar 2001
Location: Austin TX
Posts: 2,431
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 241 Post(s)
Liked: 134
I don't think CBS Austin (f/k/a KEYE) did a proper job of informing us when their transmitter went off the air.

One twitter statement with no further details. No call to the newspaper, so they never had it in their breaking news.

It was the weekend, so we couldn't call them.

Overall, I give them a "fail" grade.

Someone said Directv put the L.A. station on ch42. If they did, it wasn't until they were off the air a long time. To be clear, for Directv to put KCBS on our ch42, KEYE has to tell Directv that they waive their exclusive rights. Apparently they eventually did, but telling us never crossed their mind.
grittree is online now  
post #7177 of 7186 Old 09-19-2016, 08:19 AM
Member
 
Cabal0's Avatar
 
Join Date: Aug 2012
Location: Austin, TX
Posts: 86
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 13 Post(s)
Liked: 12
Quote:
Originally Posted by grittree View Post
I don't think CBS Austin (f/k/a KEYE) did a proper job of informing us when their transmitter went off the air.

One twitter statement with no further details. No call to the newspaper, so they never had it in their breaking news.
What newspaper? The Statesman? I don't understand the relevance.

When I found that I couldn't receive their signal and didn't know if it was a problem with their transmitter or my setup, the first thing I did was Google "CBS Austin broadcast". I immediately found both the article on the *front page* of their web site and their Twitter post at the top of Google's listings.

It seemed pretty prompt to me.
Cabal0 is offline  
post #7178 of 7186 Old 10-01-2016, 01:19 PM
Member
 
Cabal0's Avatar
 
Join Date: Aug 2012
Location: Austin, TX
Posts: 86
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 13 Post(s)
Liked: 12
Quote:
Originally Posted by Cabal0 View Post
No response, and still getting a ton of artifacting and continuity errors in my logs. All other Austin stations are perfect, are you seeing the same?
Attempted to watch the UT game today on ABC/KVUE, it was breaking up every 10 seconds or so. At least all the other college games came in fine.
Cabal0 is offline  
post #7179 of 7186 Old 10-01-2016, 03:39 PM
AVS Special Member
 
grittree's Avatar
 
Join Date: Mar 2001
Location: Austin TX
Posts: 2,431
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 241 Post(s)
Liked: 134
Quote:
Originally Posted by Cabal0 View Post
Attempted to watch the UT game today on ABC/KVUE, it was breaking up every 10 seconds or so. At least all the other college games came in fine.
I didn't see any problems with the UT game, other than the UT defense. I watch OTA and have an outdoor antenna about 10 miles out.
grittree is online now  
post #7180 of 7186 Old 10-15-2016, 01:23 PM
Member
 
Cabal0's Avatar
 
Join Date: Aug 2012
Location: Austin, TX
Posts: 86
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 13 Post(s)
Liked: 12
Anyone with KLRU (PBS) signal issues, or just me again?
Cabal0 is offline  
post #7181 of 7186 Old 10-15-2016, 01:30 PM
rad
AVS Forum Special Member
 
rad's Avatar
 
Join Date: Jan 2001
Location: Austin TX
Posts: 3,206
Mentioned: 1 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 24 Post(s)
Liked: 24
Quote:
Originally Posted by Cabal0 View Post
Anyone with KLRU (PBS) signal issues, or just me again?
I just gave it a quick check, no problem via OTA or DIRECTV.
rad is offline  
post #7182 of 7186 Old 10-17-2016, 11:54 AM
Member
 
Cabal0's Avatar
 
Join Date: Aug 2012
Location: Austin, TX
Posts: 86
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 13 Post(s)
Liked: 12
Quote:
Originally Posted by Cabal0 View Post
Anyone with KLRU (PBS) signal issues, or just me again?
To be a little more verbose, I'm seeing artifacts and dropouts once or twice per minute. It's not unwatchable, but a little ugly.

I put in a query with KLRU's web site over the weekend, and they were quite prompt responding:

Quote:
We're currently having an issue with cooling in one of our exciters. We should have the backup on air in the next few days, which will clear up the glitching you're seeing.

Sorry for the inconvenience
Those guys have been great every time I've sent them something, I really like them.
Cabal0 is offline  
post #7183 of 7186 Old 10-26-2016, 06:31 PM
Senior Member
 
bswiz's Avatar
 
Join Date: Sep 2006
Location: Austin, TX
Posts: 453
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 65 Post(s)
Liked: 28
Anyone having OTA Issues with KEYE CBS on 42.1? Ours is pixellating and dropping out quite a bit tonight. We're in 78759.
bswiz is online now  
post #7184 of 7186 Old 10-31-2016, 08:17 AM
Member
 
Cabal0's Avatar
 
Join Date: Aug 2012
Location: Austin, TX
Posts: 86
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 13 Post(s)
Liked: 12
Quote:
Originally Posted by bswiz View Post
Anyone having OTA Issues with KEYE CBS on 42.1? Ours is pixellating and dropping out quite a bit tonight. We're in 78759.
I recorded for 15 minutes this morning with no errors in Pflugerville. Perhaps it has since resolved, or is location-dependent?

Now that KLRU is fixed, the only station I continue to have issues with is KVUE/ABC every ~30 seconds or so.
Cabal0 is offline  
post #7185 of 7186 Old 11-03-2016, 08:50 AM
Senior Member
 
bswiz's Avatar
 
Join Date: Sep 2006
Location: Austin, TX
Posts: 453
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 65 Post(s)
Liked: 28
Quote:
Originally Posted by Cabal0 View Post
I recorded for 15 minutes this morning with no errors in Pflugerville. Perhaps it has since resolved, or is location-dependent?

Now that KLRU is fixed, the only station I continue to have issues with is KVUE/ABC every ~30 seconds or so.
Yes - I should have edited my previous message. The issues I was having cleared up that same night - just some random temporary glitch, I guess.
bswiz is online now  
post #7186 of 7186 Old Today, 10:29 AM
Advanced Member
 
Bill C.'s Avatar
 
Join Date: Apr 2006
Location: Plano, TX
Posts: 900
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 4 Post(s)
Liked: 15
I just moved into a second-floor apartment just south of Slaughter Lane (west of I-35), and with the generic leaf antenna I have now I can reliably get three channel feeds: ABC, NBC and CBS. Everything else is varying degrees of twitchy, depending on exactly how I have the antenna positioned (with it basically leaning away from the wall on a curtain rod I can get 54/The CW and Univision's closer feed on channel 31, but they can flake out). I'm assuming this is simply the universe's way of telling me to spring for something like a Winegard FL5500A over a no-name leaf, but going off TV Fool...am I on the right track here?

...and I need your sweet love, Latina T-Mobile girl!

Bill C. is online now  
Sponsored Links
Advertisement
 
Reply Local HDTV Info and Reception



Forum Jump: 

Posting Rules  
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off