Austin, TX - HDTV - Page 240 - AVS Forum | Home Theater Discussions And Reviews
Baselworld is only a few weeks away. Getting the latest news is easy, Click Here for info on how to join the Watchuseek.com newsletter list. Follow our team for updates featuring event coverage, new product unveilings, watch industry news & more!



Forum Jump: 
 32Likes
Reply
 
Thread Tools
post #7171 of 7177 Old 09-12-2016, 07:25 AM
rad
AVS Special Member
 
rad's Avatar
 
Join Date: Jan 2001
Location: Austin TX
Posts: 3,203
Mentioned: 1 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 23 Post(s)
Liked: 23
Quote:
Originally Posted by ckenisell View Post
It was the same with Dish. So maybe they lost their uplink capabilities.
They lost their uplink because they pull the signal via over the air, which I also lost. I see they're back on this morning, finally.
rad is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #7172 of 7177 Old 09-12-2016, 03:20 PM
Senior Member
 
barneypoo69's Avatar
 
Join Date: Jan 2004
Location: Kyle, Republic of Texas
Posts: 280
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 89 Post(s)
Liked: 25
Quote:
Originally Posted by Cabal0 View Post
Anyone getting artifacts and dropouts on KVUE/ABC the past couple days? I'm at 100% signal and SNR, and all other channels look great, but the wife is getting aggravated.

Edit: 10 days later and no change. I emailed KVUE at their broadcast email address, but no response.
Did you ever get a responce from KVUE ?
barneypoo69 is offline  
post #7173 of 7177 Old 09-12-2016, 05:41 PM
Member
 
Cabal0's Avatar
 
Join Date: Aug 2012
Location: Austin, TX
Posts: 82
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 10 Post(s)
Liked: 12
Quote:
Originally Posted by rad View Post
KEYE's been off the air since Saturday and not a peep here?
They posted it on their web site and Twitter, seemed like a known issue: http://keyetv.com/news/local/cbs-aus...ignal-problems

Back now, obviously.
Cabal0 is offline  
post #7174 of 7177 Old 09-12-2016, 05:42 PM
Member
 
Cabal0's Avatar
 
Join Date: Aug 2012
Location: Austin, TX
Posts: 82
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 10 Post(s)
Liked: 12
Quote:
Originally Posted by barneypoo69 View Post
Did you ever get a responce from KVUE ?
No response, and still getting a ton of artifacting and continuity errors in my logs. All other Austin stations are perfect, are you seeing the same?
Cabal0 is offline  
post #7175 of 7177 Old 09-14-2016, 07:45 AM
Senior Member
 
barneypoo69's Avatar
 
Join Date: Jan 2004
Location: Kyle, Republic of Texas
Posts: 280
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 89 Post(s)
Liked: 25
Quote:
Originally Posted by Cabal0 View Post
No response, and still getting a ton of artifacting and continuity errors in my logs. All other Austin stations are perfect, are you seeing the same?
Yes, just about every day. I live in Kyle. All other stations are fine.
Cabal0 likes this.
barneypoo69 is offline  
post #7176 of 7177 Old 09-14-2016, 03:16 PM
AVS Special Member
 
grittree's Avatar
 
Join Date: Mar 2001
Location: Austin TX
Posts: 2,388
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 216 Post(s)
Liked: 126
I don't think CBS Austin (f/k/a KEYE) did a proper job of informing us when their transmitter went off the air.

One twitter statement with no further details. No call to the newspaper, so they never had it in their breaking news.

It was the weekend, so we couldn't call them.

Overall, I give them a "fail" grade.

Someone said Directv put the L.A. station on ch42. If they did, it wasn't until they were off the air a long time. To be clear, for Directv to put KCBS on our ch42, KEYE has to tell Directv that they waive their exclusive rights. Apparently they eventually did, but telling us never crossed their mind.
grittree is offline  
post #7177 of 7177 Old Yesterday, 07:19 AM
Member
 
Cabal0's Avatar
 
Join Date: Aug 2012
Location: Austin, TX
Posts: 82
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 10 Post(s)
Liked: 12
Quote:
Originally Posted by grittree View Post
I don't think CBS Austin (f/k/a KEYE) did a proper job of informing us when their transmitter went off the air.

One twitter statement with no further details. No call to the newspaper, so they never had it in their breaking news.
What newspaper? The Statesman? I don't understand the relevance.

When I found that I couldn't receive their signal and didn't know if it was a problem with their transmitter or my setup, the first thing I did was Google "CBS Austin broadcast". I immediately found both the article on the *front page* of their web site and their Twitter post at the top of Google's listings.

It seemed pretty prompt to me.
Cabal0 is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
Reply Local HDTV Info and Reception

Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page


Forum Jump: 

Posting Rules  
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off