Atlanta, GA - OTA - Page 95 - AVS Forum
Forum Jump: 
Reply
 
Thread Tools
post #2821 of 3285 Old 08-08-2010, 02:11 PM
Newbie
 
cumgetsome's Avatar
 
Join Date: Sep 2009
Location: Woodstock GA
Posts: 5
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 10
I have suddenly lost NBC. I had it fine for months and it's now got no signal. I don't think there is anything wrong with my setup. Is anyone aware of changes at the tower?
cumgetsome is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #2822 of 3285 Old 08-10-2010, 08:55 AM
Member
 
snake0637's Avatar
 
Join Date: Apr 2009
Location: Monroe, GA
Posts: 17
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 10
NBC all but dropped out for me about two months ago. It has started to come in a little bit better the last week or so. I think I remember the same thing happening last year in June - August, but i did not care that much because it was coming back in good by the fall when football started - which is the only reason I really watch NBC. I don't know if it has to do with heat/atmosphere/leaves on trees or whatever, but if it doesn't get consistently better, I will have to drag myself on the roof and reinstall my VHF antenna from the attic onto the roof with my UHF antenna.
snake0637 is offline  
post #2823 of 3285 Old 08-10-2010, 04:40 PM
Senior Member
 
Don F.'s Avatar
 
Join Date: Dec 2005
Location: Northeast, Ga
Posts: 346
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 10
Does anyone know if the Channel 2 translator operating on ch 31 is off the air because of technical problems, or some other reason? When this translator went on the air several months ago, shows as 2.5 & 2.6, it was booming into my location. Today, they are not there...I am hoping it is just a fuse or something..... and they will be back soon.

Tired
Don F. is offline  
post #2824 of 3285 Old 08-14-2010, 03:49 PM
Newbie
 
HeyBlue320's Avatar
 
Join Date: Aug 2010
Posts: 1
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 10
Ok, can anyone help. I live in Rome, GA and am trying to get the major networks through a HDTV antenna. I bought a LAVA HD-2605 and bought into the advertising of receiving what I wanted. I get two stations ION and PBS with 3 feeds each. Is there an antenna that may help me get more stations?
HeyBlue320 is offline  
post #2825 of 3285 Old 08-15-2010, 03:10 AM
Newbie
 
just_peachy's Avatar
 
Join Date: Aug 2010
Posts: 1
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 10
We are looking at getting a antenna for the house and was wondering if anyone around us had any suggestions. We live in Dawsonville, about 5 miles from the square off Hwy. 53, going towards Jasper.
Thanks!
just_peachy is offline  
post #2826 of 3285 Old 08-16-2010, 07:34 AM
Member
 
snake0637's Avatar
 
Join Date: Apr 2009
Location: Monroe, GA
Posts: 17
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 10
heyblue,

unfortunately, a lot of those types of antennas are just all advertising hype. I can't tell you exactly what to get, but I can tell you what I have and what works for me. I live in Monroe, about 35 miles east of the Atlanta transmitters, I know you'll be on the other side, about the same distance from the transmitters, maybe a bit more.

I use a Clearstream 4 for the UHF channels and an antennacraft y5-7-13 for the VHF channels (NBC and PBS). The clearstream is on the roof and the antennacraft is in the attic. They are joined together by a vhf/uhf joiner. The vhf antenna has a preamp attached. I point both to the east toward the transmitters. The uhf channels are pretty solid; the VHF ones are not; they used to be, but I think that I need to put the antenna outside on the roof and I do not know if PBS and NBC are really worth the hassle at this time. As far as ION goes, you should be able to pick it up without a problem since the transmitter is in/near Rome. I used to get it before the digital switch, but I no longer get it in Monroe.

With your distance, you will likely need separate uhf and a vhf antennas although many people have good results with a large expensive vhf/uhf antenna on their roof. I went a cheaper route and was trying to keep a low profile on my roof. I paid about $120 for my setup, which is like two monthly cable bills.

Hope this helps. If you have not already, go to tvfool.com and plug in your address to see what the signal strengths are at your address.
snake0637 is offline  
post #2827 of 3285 Old 08-16-2010, 07:09 PM
Advanced Member
 
ChrisC47's Avatar
 
Join Date: Aug 2005
Location: Atlanta GA (ITP)
Posts: 743
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 10
Quote:
Originally Posted by HeyBlue320 View Post

I live in Rome, GA and am trying to get the major networks through a HDTV antenna. I bought a LAVA HD-2605 and bought into the advertising of receiving what I wanted. I get two stations ION and PBS with 3 feeds each. Is there an antenna that may help me get more stations?

Google tells me that the LAVA HD-2605 is a smaller antenna with a rotator.

First, you don't need a rotator. You are so far out that everything is pretty much in the same direction for you.

Second, size matters. Get a bigger antenna, and I also recommend separate UHF and VHF antennas like snake said. Now, if large size is a problem, consider a Clearstream 2 or Clearstream 4. In addition to snake's experience with the CS4 above, I have a friend who stunned me with his success with a CS2.

This pretty much applies to Dawsonville, too. See also the FAQ, linked below. Check out TVFool, etc.

Atlanta over-the-air digital TV reference table, now with Atlanta OTA FAQ:
http://www.avsforum.com/avs-vb/showt...7#post16732147
ChrisC47 is offline  
post #2828 of 3285 Old 08-19-2010, 02:29 PM
Member
 
tkrhdtv's Avatar
 
Join Date: Jan 2007
Location: Marietta/Kennesaw
Posts: 133
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 10
To those of you with "too much" signal strength - count your blessings. Imagine what I get with this terrain in the way.... :^)
This is about 20-22 miles from most of the Atlanta stations.
LL
LL
tkrhdtv is offline  
post #2829 of 3285 Old 08-20-2010, 07:56 PM
Newbie
 
davidcockpit's Avatar
 
Join Date: Aug 2010
Posts: 3
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 10
Hi from Marietta. I read today that MBC (Korean-language network) is now broadcasting HD signal OTA. The newspaper article showed a map of the area with a circled broadcast area that barely reached Marietta. OK cool, so I'll try to receive it. I'm between Marietta and Powder Springs, off Dallas Hwy. Do any of you experienced fellows have any advice as to an acceptable antenna? I hope I can get away with the indoor variety. Have any of you been successful in pulling in this MBC channel? Please advise and many thanks.
davidcockpit is offline  
post #2830 of 3285 Old 08-23-2010, 03:00 PM
Advanced Member
 
ChrisC47's Avatar
 
Join Date: Aug 2005
Location: Atlanta GA (ITP)
Posts: 743
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 10
There are two low-power stations in Atlanta that have Korean programming. From www.RabbitEars.info :

WKTB/47
47-1 47.1 480i DD2.0 KTN47-1 Telemundo
47-2 47.2 480i DD2.0 KTN47-2 KBS World
47-3 47.3 480i DD2.0 KTN47-3 Arirang
47-4 47.4 480i DD2.0 KTN47-4 SkD TV

WSKC/22
22-1 22.1 480i DD2.0 MBC America

There's a guy in Cleveland GA who has posted here about being able to receive WSKC. You can do a search of this thread to see mentions of WSKC and WKTB.

I've wanted to pull in those signals here in Little Five Points / Decatur ever since I heard of them, but have been unable to with my DB2 in the attic.

Does anyone know if either of these have boosted power in the past year or so? If so I'll try again

Atlanta over-the-air digital TV reference table, now with Atlanta OTA FAQ:
http://www.avsforum.com/avs-vb/showt...7#post16732147
ChrisC47 is offline  
post #2831 of 3285 Old 08-23-2010, 04:15 PM
AVS Addicted Member
 
Trip in VA's Avatar
 
Join Date: Jun 2003
Location: Alexandria, VA, US | Age: 26
Posts: 14,460
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 102 Post(s)
Liked: 66
Send a message via AIM to Trip in VA Send a message via Yahoo to Trip in VA
Nobody's actually confirmed for me what WSKC is airing. I heard a single unconfirmed report of MBC America and went with it. If they have subchannels, I don't know what's on them.

- Trip

N4MJC

Comments are my own and not that of the FCC (my employer) or anyone else.

RabbitEars

"Ignorance and prejudice and fear walk hand in hand..." - Rush "Witch Hunt"

Trip in VA is offline  
post #2832 of 3285 Old 08-24-2010, 08:23 AM
AVS Special Member
 
rdvegas's Avatar
 
Join Date: Jun 2003
Location: Northwest Las Vegas
Posts: 1,024
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 34 Post(s)
Liked: 19
In the late 90's from my then Smyrna home, I watched WSKC analog air Korean programming. I found a number of programs that were enjoyable and entertaining.

Wanting a strong FCC to say no to the Wireless lobby. Keep the tv broadcast band for ota television broadcasters.
rdvegas is online now  
post #2833 of 3285 Old 08-24-2010, 10:27 AM
Advanced Member
 
ChrisC47's Avatar
 
Join Date: Aug 2005
Location: Atlanta GA (ITP)
Posts: 743
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 10
Looks like 480i stretched. Not HD.

Please do reduce that picture size in the post above; click the edit button at the bottom of the post to change the text. If you can't edit / replace the picture above, then edit the posted to delete the code that includes the picture. Thanks.

Atlanta over-the-air digital TV reference table, now with Atlanta OTA FAQ:
http://www.avsforum.com/avs-vb/showt...7#post16732147
ChrisC47 is offline  
post #2834 of 3285 Old 08-24-2010, 10:42 AM
Member
 
sanchez13's Avatar
 
Join Date: Jan 2008
Location: Cleveland Ga
Posts: 40
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 10
i reduced the picture
sanchez13 is offline  
post #2835 of 3285 Old 08-24-2010, 03:23 PM
Senior Member
 
Don F.'s Avatar
 
Join Date: Dec 2005
Location: Northeast, Ga
Posts: 346
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 10
Quote:
Originally Posted by sanchez13 View Post

i was at one time recieving 2 sets of wsb dt channels
now i just recieve the channels from the main channel 39 " some times i will loose that signal on channel 39 "

Wsb has another translator in Gainesville Ga about 20 miles from my house
that will cover Cleveland Ga ,Gainesville and other cities in the north east ga area
i will post as soon as i get that signal
and as far as translator 31 maybe they were testing it
and now i dont get the signal anymore on translator 31

The WSB 31 translator retuned a day after my post, and is now providing a good signal again. I haven't seen any "construction permits" for the other translators they have permission to build... I guess they are still thinking about it... I do appreciate the ch 31 signal, as 39 does not serve me...

Tired
Don F. is offline  
post #2836 of 3285 Old 08-29-2010, 06:50 PM
Newbie
 
davidcockpit's Avatar
 
Join Date: Aug 2010
Posts: 3
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 10
My week of experimenting: (I live in West Cobb) I bought a Philips SDV2730/27 from MicroCenter. $34.99. Stuck it on top of the TV and pulled in all locals, including Peachtree TV, a kids' station (forgot the name) and a couple of Spanish-language channels, one of the Univision, and GPTV. Not bad, about 12 channels in all. But I'm only interested in the Korean-language MBC. So I returned the Philips and today I got the Clearstream 2 at Costco. $67.00. Same results, even moving the antenna around the room, and outside, pointing in the general direction as Duluth. Zero Korean. I guess it's not meant to be, huh? Anybody else have the Clearstream 2? I'd love to hear some advice, even if it's to hang it up! Thanks.
davidcockpit is offline  
post #2837 of 3285 Old 08-29-2010, 07:34 PM
AVS Special Member
 
ProjectSHO89's Avatar
 
Join Date: Feb 2009
Posts: 2,691
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 70 Post(s)
Liked: 72
Quote:
Originally Posted by davidcockpit View Post

My week of experimenting: (I live in West Cobb) I bought a Philips SDV2730/27 from MicroCenter. $34.99. Stuck it on top of the TV and pulled in all locals, including Peachtree TV, a kids' station (forgot the name) and a couple of Spanish-language channels, one of the Univision, and GPTV. Not bad, about 12 channels in all. But I'm only interested in the Korean-language MBC. So I returned the Philips and today I got the Clearstream 2 at Costco. $67.00. Same results, even moving the antenna around the room, and outside, pointing in the general direction as Duluth. Zero Korean. I guess it's not meant to be, huh? Anybody else have the Clearstream 2? I'd love to hear some advice, even if it's to hang it up! Thanks.

First off, did you rescan when you swapped antennas and when you tried different locations and aiming? If not, you must do so since the tuner doesn't automatically pick up new signals.

Assuming you're trying to get WKTB (you weren't specific) your desired aiming point is along I-85 just north-east of I-485. Try to place the C2 in a window that has clear line of sight in that direction when you re-scan. FWIW, The C2 is about the best UHF antenna you can get for indoor usage without an antenna that is overly large. Still, it is a technical requirement that the signal actually get to the antenna (any antenna) so that you have a chance to get it. If yo try the antenna is a proper location and it is properly aime but you can't pick up the desired channel, the odds are great that the signal either isn't there or that has been destroyed by multi-path on its way to your location, usually by hills, buildings, trees, or other physical obstacles.

You might want to post a link to your exact address TVFool analysis so we can see if you actually have a shot at getting that particular channel.
ProjectSHO89 is online now  
post #2838 of 3285 Old 08-29-2010, 08:58 PM
Newbie
 
davidcockpit's Avatar
 
Join Date: Aug 2010
Posts: 3
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 10
Quote:
Originally Posted by ProjectSHO89 View Post

First off, did you rescan when you swapped antennas and when etc, etc, etc

I did all of that. I'm confident that I'm simply too far/obstructed, not to mention unwilling to go the outdoor pole-mounted antenna route.

Thank you for your reply. I do appreciate the information.

By the way, here's the TV FOOL signal chart for my address. Doesn't look good for Channel 22, does it?

davidcockpit is offline  
post #2839 of 3285 Old 08-30-2010, 06:29 AM
AVS Special Member
 
ProjectSHO89's Avatar
 
Join Date: Feb 2009
Posts: 2,691
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 70 Post(s)
Liked: 72
Quote:


Doesn't look good for Channel 22, does it?

Nope. Ain't gonna to happen with an indoor antenna at your location. If the C2 was mounted up on the roof and was in a location so that its view in channel 22's direction were unobstructed, you'd have a slight chance.
ProjectSHO89 is online now  
post #2840 of 3285 Old 09-05-2010, 12:14 PM
Newbie
 
thebigtymer's Avatar
 
Join Date: Feb 2006
Posts: 9
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 10
I'm currently working in Cumberland on weekends, and I have a little TV to help pass the time.

I'm able to pick up 32.1 (the guide channel), but I get 'No Signal' on the subchannels since late Friday. I have re-scanned, and I don't believe it's a tuner issue... but is anyone else able to pick up the subchannels?
thebigtymer is offline  
post #2841 of 3285 Old 09-06-2010, 05:26 PM
Advanced Member
 
ChrisC47's Avatar
 
Join Date: Aug 2005
Location: Atlanta GA (ITP)
Posts: 743
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 10
They work fine for me right now, and I think they were working Saturday morning.

Atlanta over-the-air digital TV reference table, now with Atlanta OTA FAQ:
http://www.avsforum.com/avs-vb/showt...7#post16732147
ChrisC47 is offline  
post #2842 of 3285 Old 09-24-2010, 03:36 PM
Newbie
 
thebigtymer's Avatar
 
Join Date: Feb 2006
Posts: 9
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 10
As it turns out, it may be my tuner after all. I tried a HD tuner USB stick, and had no issues with the subchannels. I still have trouble getting anything but the program giude channel on 32. I have an Artec T28A, which has an LG chipset.

My USB tuner isn't compatible with TSReader (I tried every hardware option), but could it be a PSIP issue? I'm unable to check with my USB tuner.
thebigtymer is offline  
post #2843 of 3285 Old 09-24-2010, 03:49 PM
AVS Addicted Member
 
Trip in VA's Avatar
 
Join Date: Jun 2003
Location: Alexandria, VA, US | Age: 26
Posts: 14,460
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 102 Post(s)
Liked: 66
Send a message via AIM to Trip in VA Send a message via Yahoo to Trip in VA
Quote:
Originally Posted by thebigtymer View Post

As it turns out, it may be my tuner after all. I tried a HD tuner USB stick, and had no issues with the subchannels. I still have trouble getting anything but the program giude channel on 32. I have an Artec T28A, which has an LG chipset.

My USB tuner isn't compatible with TSReader (I tried every hardware option), but could it be a PSIP issue? I'm unable to check with my USB tuner.

Most USB receivers should use the ATSCBDASource or ATSCBDASourceNS driver. Did you try both of those?

- Trip

N4MJC

Comments are my own and not that of the FCC (my employer) or anyone else.

RabbitEars

"Ignorance and prejudice and fear walk hand in hand..." - Rush "Witch Hunt"

Trip in VA is offline  
post #2844 of 3285 Old 09-26-2010, 02:54 PM
Newbie
 
thebigtymer's Avatar
 
Join Date: Feb 2006
Posts: 9
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 10
Quote:
Originally Posted by Trip in VA View Post

Most USB receivers should use the ATSCBDASource or ATSCBDASourceNS driver. Did you try both of those?

- Trip


Good news: the ATSCBDASourceNS driver worked.

Bad news: When I went to go try and record WANN, it was off the air. Maybe tomorrow.
thebigtymer is offline  
post #2845 of 3285 Old 09-26-2010, 05:27 PM
Newbie
 
Crayon's Avatar
 
Join Date: Jul 2007
Posts: 4
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 10
Quote:
Originally Posted by ChrisC47 View Post

Sorry for the delay, I was out of town and not keeping up with AVSforum.

It took me a second to realize you were quoting one of my earlier posts. Use the "Quote" button, and don't delete out the "quote" pseudo-HTML that the reply screen creates for you ...

I have a Winegard YA-1713 for the VHF-only antenna aimed straight at Stone Mountain. I bought it locally either at Fry's or Dow. No, wait, I think I got it from Solid Signal.

WGTV isn't adjusting their frequency. It sounds like you have a marginal signal and just needed to keep rescanning until you caught it. You might try aiming the antenna while putting your TV on Channel-8 aiming mode. Most TVs can be told to give you the strength of a particular RF channel, even if you have scanned it into your channel list yet.

Thanks for your reply! I bought a YA-1713 from Amazon (a hassle - first antenna missing parts, second attempt missing less parts but salvagable) and joined it and my CM 4220 with a Pico Macom UVSJ combiner. The CM 4220 is on the top of my roof and the YA-1713 is in the attic. Channel 8 now comes in crystal clear; 14 not so good-may be weather related. I really do appreciate everyone's help - I am glad to be free of cable!
Crayon is offline  
post #2846 of 3285 Old 10-02-2010, 11:34 AM
Member
 
jgerry's Avatar
 
Join Date: Aug 2001
Location: Atlanta, GA, USA
Posts: 104
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 10
I run my OTA Tivo hooked up to an Antennas Direct DB2. Set up outside my house on a pole attached to my fence, 10-12 feet above the ground. I have a pretty clear northern view, south is blocked by my house. I live well within the city limits, close to most of these antennas.

I get decent reception on most major channels. The occasional dropout on NBC/FOX, but totally bearable. But ABC has gotten horrible. Signal strength goes from zero - about 60% based on Tivo's strength meter.

What would help me most? More height? Bigger antenna? I can't understand the ABC thing at all, I'm 2.4 miles from the antenna. Could I be getting too strong a signal?

jgerry is offline  
post #2847 of 3285 Old 10-02-2010, 01:53 PM
AVS Special Member
 
ProjectSHO89's Avatar
 
Join Date: Feb 2009
Posts: 2,691
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 70 Post(s)
Liked: 72
Quote:
Originally Posted by jgerry View Post

I run my OTA Tivo hooked up to an Antennas Direct DB2. Set up outside my house on a pole attached to my fence, 10-12 feet above the ground. I have a pretty clear northern view, south is blocked by my house. I live well within the city limits, close to most of these antennas.

I get decent reception on most major channels. The occasional dropout on NBC/FOX, but totally bearable. But ABC has gotten horrible. Signal strength goes from zero - about 60% based on Tivo's strength meter.

What would help me most? More height? Bigger antenna? I can't understand the ABC thing at all, I'm 2.4 miles from the antenna. Could I be getting too strong a signal?


Perhaps. Add something to intentionally attenuate the signal such a long length of coax or a splitter (the more outputs, the better).

So called "signal strength" meters usually don't tell you how much power is in the signal, they usually are an indication of the quality or the ability to decode without error of the received signal.

Otherwise, you might be getting a strong multi-path reflection on your ABC signal.
ProjectSHO89 is online now  
post #2848 of 3285 Old 10-02-2010, 10:15 PM
Advanced Member
 
ChrisC47's Avatar
 
Join Date: Aug 2005
Location: Atlanta GA (ITP)
Posts: 743
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 10
I'm about the same distance from WSB (ABC) to the east and it overloads for me too. I have my DB2 aimed away from it on purpose.

Atlanta over-the-air digital TV reference table, now with Atlanta OTA FAQ:
http://www.avsforum.com/avs-vb/showt...7#post16732147
ChrisC47 is offline  
post #2849 of 3285 Old 10-03-2010, 08:12 AM
Senior Member
 
Don F.'s Avatar
 
Join Date: Dec 2005
Location: Northeast, Ga
Posts: 346
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 10
You could also "delete" thier signal from ch 39... and try their ch 31 that is located near Winder. Shows 2.5 & 2.6.

Tired
Don F. is offline  
post #2850 of 3285 Old 10-04-2010, 08:53 AM
Senior Member
 
idvsego's Avatar
 
Join Date: Jun 2004
Posts: 288
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 10
another "recommend me an antenna" post. Here is my antenna web info...


I am looking at the Channel Master CM-2016 because I can get it at a decent price locally and it seems to fit what i need. Antenna web calls for multi directional but all the stations a care about are within a 30 degree field. Originally I was looking at the 4228. Size isn't really an issue but if I can get a smaller, cheaper antenna then I will. I do want VHF and UHF on the same antenna since I don't have anything right now. Anybody have any other recommendations or input on the 2016 for my location?
idvsego is offline  
Reply Local HDTV Info and Reception

Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page


Forum Jump: 

Posting Rules  
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off