Waco / Bryan, TX - HDTV - Page 212 - AVS Forum
Forum Jump: 
Reply
 
Thread Tools
post #6331 of 6509 Old 08-02-2010, 02:09 PM
Advanced Member
 
FOX44CE's Avatar
 
Join Date: Nov 2005
Location: KWKT-TV/KYLE-TV - Waco - Bryan/CS, Texas
Posts: 595
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 12
Quote:
Originally Posted by re_nelson View Post

KFWD still operates at 13 kW. The 55 kW facility, although approved, has not yet been built and is unlikely to be built anytime soon.

According to FCC records, KCEN runs 25 kW.

If KWTX were the culprit of the QRM, would it not also impact co-channel KTVT on RF-11?

On those nights when KFWD is lost at my location (40 miles north of Cedar Hill), KTVT is still 5 by 5.

I wasn't aware that KFWD hadn't built out to 55KW. Normally co-channel interference causes a straight switch.
If you drove from Waco to Dallas back when KCEN and WFAA were both on channel 9 your TV just switched from one to the other around Hillsborough.

One idiosyncrasy of digital TV related to the fact that the sidebands are "above" the visual carrier in frequency (and the visual carrier is at the lower end of the channel) is that adjacent upper channels interfere at a signal level approximately 20db less than adjacent lower channels.

As a result of that anomaly, KWTX would have to be 20db stronger to interfere with channel 11 than it takes for it to interfere with channel 9.
FOX44CE is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #6332 of 6509 Old 08-02-2010, 07:54 PM
Senior Member
 
re_nelson's Avatar
 
Join Date: May 2009
Location: Frisco, TX
Posts: 467
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 5 Post(s)
Liked: 12
During periods of strong tropo, KWBU used to come into my area regularly. We had such an event over the weekend, with KWTX and KXXV pounding in but no KWBU.

Did Waco's onetime PBS outlet finally shuw down?
re_nelson is offline  
post #6333 of 6509 Old 08-03-2010, 07:09 AM
Newbie
 
pistonrod8's Avatar
 
Join Date: Nov 2005
Posts: 11
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 10
Quote:
Originally Posted by re_nelson View Post

During periods of strong tropo, KWBU used to come into my area regularly. We had such an event over the weekend, with KWTX and KXXV pounding in but no KWBU.

Did Waco's onetime PBS outlet finally shuw down?

Yes, KWBU is off the air.
pistonrod8 is offline  
post #6334 of 6509 Old 08-03-2010, 07:14 AM
Newbie
 
pistonrod8's Avatar
 
Join Date: Nov 2005
Posts: 11
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 10
I was able to resolve my KCEN-DT issue by just grabbing Grande's QAM feed. I was expecting to get more channels out of it, though. I can't pick up Fox, CBS, or PBS.

???
pistonrod8 is offline  
post #6335 of 6509 Old 08-03-2010, 07:43 AM
Advanced Member
 
FOX44CE's Avatar
 
Join Date: Nov 2005
Location: KWKT-TV/KYLE-TV - Waco - Bryan/CS, Texas
Posts: 595
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 12
Quote:
Originally Posted by pistonrod8 View Post

I was able to resolve my KCEN-DT issue by just grabbing Grande's QAM feed. I was expecting to get more channels out of it, though. I can't pick up Fox, CBS, or PBS.

???

Grande carries KCEN, KWTX, KXXV, and KWKT all in clear QAM.
You should be able to get them all with any clear QAM tuner.
FOX44CE is offline  
post #6336 of 6509 Old 08-03-2010, 07:46 AM
Advanced Member
 
FOX44CE's Avatar
 
Join Date: Nov 2005
Location: KWKT-TV/KYLE-TV - Waco - Bryan/CS, Texas
Posts: 595
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 12
Quote:
Originally Posted by pistonrod8 View Post

Yes, KWBU is off the air.

KWBU ceased operations due to lack of funding after an increase in PBS programming costs the first week in July.
Time Warner and Grande cable moved KNCT (Killeen) to the channels previously occupied by KWBU.
FOX44CE is offline  
post #6337 of 6509 Old 08-03-2010, 07:47 AM
Member
 
hodedofome's Avatar
 
Join Date: Jan 2006
Location: Central Texas
Posts: 98
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 10
Quote:
Originally Posted by pistonrod8 View Post

I was able to resolve my KCEN-DT issue by just grabbing Grande's QAM feed. I was expecting to get more channels out of it, though. I can't pick up Fox, CBS, or PBS.

???

I don't know how you're getting your QAM (media center or just straight to your tv) but on my tv via Grande QAM - CBS is 10.1, CW is 10.2, PBS is like in the 60s and Fox is in like the 80s channels. NBC and ABC are like 403.1 and 405.1. They are a bit scattered to say the least.
hodedofome is offline  
post #6338 of 6509 Old 08-04-2010, 06:57 AM
Newbie
 
pistonrod8's Avatar
 
Join Date: Nov 2005
Posts: 11
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 10
Quote:
Originally Posted by hodedofome View Post

I don't know how you're getting your QAM (media center or just straight to your tv) but on my tv via Grande QAM - CBS is 10.1, CW is 10.2, PBS is like in the 60s and Fox is in like the 80s channels. NBC and ABC are like 403.1 and 405.1. They are a bit scattered to say the least.

It's through my Media Center. I've run the TV setup/Channel Scanner on two separate machines and still don't get Fox or CBS. They've both got the same tuner, so maybe that's the problem.
pistonrod8 is offline  
post #6339 of 6509 Old 08-04-2010, 06:59 AM
Newbie
 
pistonrod8's Avatar
 
Join Date: Nov 2005
Posts: 11
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 10
Quote:
Originally Posted by FOX44CE View Post

Grande carries KCEN, KWTX, KXXV, and KWKT all in clear QAM.
You should be able to get them all with any clear QAM tuner.

I know that I should, just can't. Maybe I need to do some reconfiguring.
pistonrod8 is offline  
post #6340 of 6509 Old 08-04-2010, 07:32 AM
AVS Special Member
 
jagouar's Avatar
 
Join Date: Aug 2001
Location: College Station, TX
Posts: 5,769
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 1 Post(s)
Liked: 10
Quote:
Originally Posted by pistonrod8 View Post

It's through my Media Center. I've run the TV setup/Channel Scanner on two separate machines and still don't get Fox or CBS. They've both got the same tuner, so maybe that's the problem.

Are you just using the scanner program? Some of the clear qam channels here did not scan and I had to add them manually. That may be your problem.

If somebody else in your area has a hdhomerun with clearqam you will be able to see the channel mappings listed here. http://www.silicondust.com/support/channels/
jagouar is offline  
post #6341 of 6509 Old 08-05-2010, 06:04 AM
Member
 
hodedofome's Avatar
 
Join Date: Jan 2006
Location: Central Texas
Posts: 98
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 10
Correct I had to manually add them as well using the channel guide on the hdhomerun site.
hodedofome is offline  
post #6342 of 6509 Old 08-05-2010, 07:01 AM
Newbie
 
pistonrod8's Avatar
 
Join Date: Nov 2005
Posts: 11
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 10
Quote:
Originally Posted by jagouar View Post

Are you just using the scanner program? Some of the clear qam channels here did not scan and I had to add them manually. That may be your problem.

If somebody else in your area has a hdhomerun with clearqam you will be able to see the channel mappings listed here. http://www.silicondust.com/support/channels/

Yes, I tried the manual route as well. I bought another tuner card yesterday, so I'm going to try that; make sure it's not a hardware issue on my end.
pistonrod8 is offline  
post #6343 of 6509 Old 08-06-2010, 07:44 AM
Newbie
 
pistonrod8's Avatar
 
Join Date: Nov 2005
Posts: 11
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 10
Got the other tuner card in and can now pick up 10.1 KWTX. I still can't get FOX or PBS. I have 83.3 for FOX KWKT and 83.1 for KNCT, but I have no signal for those channnels. I may need to just get another tuner card and bring those in on the antenna.

Are there any other Grande QAM users out there using Media Center?
pistonrod8 is offline  
post #6344 of 6509 Old 08-07-2010, 04:59 AM
Member
 
hodedofome's Avatar
 
Join Date: Jan 2006
Location: Central Texas
Posts: 98
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 10
Quote:
Originally Posted by pistonrod8 View Post

Got the other tuner card in and can now pick up 10.1 KWTX. I still can't get FOX or PBS. I have 83.3 for FOX KWKT and 83.1 for KNCT, but I have no signal for those channnels. I may need to just get another tuner card and bring those in on the antenna.

Are there any other Grande QAM users out there using Media Center?

Are you setting them up using QAM256?
hodedofome is offline  
post #6345 of 6509 Old 08-07-2010, 02:21 PM
Newbie
 
pistonrod8's Avatar
 
Join Date: Nov 2005
Posts: 11
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 10
Quote:
Originally Posted by hodedofome View Post

Are you setting them up using QAM256?

Yes.

I figured it out. I am subscribed to the basic cable through Grande. The filter they put on the line blocks out the low 80's channels. I bypassed the filter as a test, and sure enough, KWKT and KNCT come in just fine.

Maybe it's a question for FOX44CE, but I thought, per the FCC, that all the local broadcast channels were supposed to be available through unencrypted QAM. Is that correct?
pistonrod8 is offline  
post #6346 of 6509 Old 08-08-2010, 07:38 AM
Member
 
hodedofome's Avatar
 
Join Date: Jan 2006
Location: Central Texas
Posts: 98
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 10
I don't know if it's a FCC mandate or just something the cable companies do for our benefit. I know my friend in China Spring just got Grande and the technician put a filter out on the locked powerline hub in his front yard that blocks everything but internet going through. So he can't pick up QAM channels on his tv, he just gets the internet that he pays for.
hodedofome is offline  
post #6347 of 6509 Old 08-09-2010, 06:35 PM
Member
 
joe rz's Avatar
 
Join Date: May 2005
Location: Texas
Posts: 115
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 10
I'm having trouble picking up NBC and PBS on QAM now here in Bryan on Suddenlink. Anyone else having this problem?
joe rz is offline  
post #6348 of 6509 Old 08-10-2010, 02:26 PM
Advanced Member
 
FOX44CE's Avatar
 
Join Date: Nov 2005
Location: KWKT-TV/KYLE-TV - Waco - Bryan/CS, Texas
Posts: 595
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 12
Quote:
Originally Posted by pistonrod8 View Post

Yes.

I figured it out. I am subscribed to the basic cable through Grande. The filter they put on the line blocks out the low 80's channels. I bypassed the filter as a test, and sure enough, KWKT and KNCT come in just fine.

Maybe it's a question for FOX44CE, but I thought, per the FCC, that all the local broadcast channels were supposed to be available through unencrypted QAM. Is that correct?

For viewers with cable ready TV (QAM) the FCC requires that all cable companies pass at least the primary channel of all local TV stations un-encrypted.

If you subscribe to basic-basic (analog tier only) they do not have to deliver a digital signal at all.
FOX44CE is offline  
post #6349 of 6509 Old 08-11-2010, 07:31 AM
Newbie
 
pistonrod8's Avatar
 
Join Date: Nov 2005
Posts: 11
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 10
Alright, thanks.
pistonrod8 is offline  
post #6350 of 6509 Old 08-20-2010, 02:50 PM
AVS Special Member
 
jagouar's Avatar
 
Join Date: Aug 2001
Location: College Station, TX
Posts: 5,769
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 1 Post(s)
Liked: 10
just an update for those suddenlink media center users.... not sure if the psip data was fixed but kmay is being detected on 23.1 now (atleast on my system) but it does detect as the SD version and not the HD but thats a quick guide data fix. they also fixed kamu's mapping as well (had to manually add them before)

for reference this is what my media center detects the channels as now (it automatically adds/removes channels as they are detected):
3.1 kbtxdt
12.1 kamudt
23.1 kcendt/kmay
28.1 kyledt
40.1 krhddt
jagouar is offline  
post #6351 of 6509 Old 08-21-2010, 10:45 PM
Newbie
 
mbole's Avatar
 
Join Date: Jan 2008
Posts: 3
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 10
Thanks Jag, I've been looking for the NBC clearQAM channel for a while.
mbole is offline  
post #6352 of 6509 Old 08-23-2010, 07:54 AM
Member
 
Polen's Avatar
 
Join Date: Dec 2006
Posts: 18
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 12
FYI:

Not sure if any of you know this but Suddenlink has been providing Clear QAM for their Expanded channel line up for over a month now. Here's my HDHomerun channel scan for my SageTV.

# Generated by HDHomeRun Setup
CH:1 major:1008 minor:205 prog:205 phy:93 frq:637250000 mod:0 #:FAMNET
CH:2 major:1008 minor:704 prog:704 phy:109 frq:703250000 mod:0 #:WGNHD
CH:3 major:1008 minor:705 prog:705 phy:91 frq:625250000 mod:0 #:KYLEDT
CH:4 major:1008 minor:710 prog:710 phy:91 frq:625250000 mod:0 #:KBTXDT
CH:5 major:1008 minor:700 prog:700 phy:90 frq:619250000 mod:0 #:KAMUDT
CH:6 major:1008 minor:63 prog:63 phy:75 frq:529250000 mod:0 #:BRAVO
CH:7 major:1008 minor:64 prog:64 phy:75 frq:529250000 mod:0 #:MSNBC
CH:8 major:1008 minor:65 prog:65 phy:75 frq:529250000 mod:0 #:CMTV
CH:9 major:1008 minor:66 prog:66 phy:75 frq:529250000 mod:0 #:GAC
CH:10 major:1008 minor:67 prog:67 phy:75 frq:529250000 mod:0 #:CSPAN2
CH:11 major:1008 minor:68 prog:68 phy:75 frq:529250000 mod:0 #:TBN
CH:12 major:1008 minor:69 prog:69 phy:75 frq:529250000 mod:0 #:INSP
CH:13 major:1008 minor:70 prog:70 phy:75 frq:529250000 mod:0 #:LMN
CH:14 major:1008 minor:71 prog:71 phy:75 frq:529250000 mod:0 #:JWLTV
CH:15 major:1008 minor:72 prog:72 phy:75 frq:529250000 mod:0 #:EWTN
CH:16 major:1008 minor:53 prog:53 phy:74 frq:523250000 mod:0 #:TWC
CH:17 major:1008 minor:54 prog:54 phy:74 frq:523250000 mod:0 #:HGTV
CH:18 major:1008 minor:55 prog:55 phy:74 frq:523250000 mod:0 #:COMEDY
CH:19 major:1008 minor:56 prog:56 phy:74 frq:523250000 mod:0 #:VH1
CH:20 major:1008 minor:57 prog:57 phy:74 frq:523250000 mod:0 #:AMC
CH:21 major:1008 minor:58 prog:58 phy:74 frq:523250000 mod:0 #:TCM
CH:22 major:1008 minor:59 prog:59 phy:74 frq:523250000 mod:0 #:VERSUS
CH:23 major:1008 minor:60 prog:60 phy:74 frq:523250000 mod:0 #:SPEED
CH:24 major:1008 minor:61 prog:61 phy:74 frq:523250000 mod:0 #:OUTD
CH:25 major:1008 minor:62 prog:62 phy:74 frq:523250000 mod:0 #:SPIKETV
CH:26 major:1008 minor:42 prog:42 phy:73 frq:517250000 mod:0 #:HLN
CH:27 major:1008 minor:43 prog:43 phy:73 frq:517250000 mod:0 #:FNC
CH:28 major:1008 minor:44 prog:44 phy:73 frq:517250000 mod:0 #:HISTORY
CH:29 major:1008 minor:45 prog:45 phy:73 frq:517250000 mod:0 #:GALA
CH:30 major:1008 minor:46 prog:46 phy:73 frq:517250000 mod:0 #:MTV
CH:31 major:1008 minor:47 prog:47 phy:73 frq:517250000 mod:0 #:TLC
CH:32 major:1008 minor:48 prog:48 phy:73 frq:517250000 mod:0 #:MTV2
CH:33 major:1008 minor:49 prog:49 phy:73 frq:517250000 mod:0 #:TVLAND
CH:34 major:1008 minor:50 prog:50 phy:73 frq:517250000 mod:0 #:FOOD
CH:35 major:1008 minor:51 prog:51 phy:73 frq:517250000 mod:0 #:TRAV
CH:36 major:1008 minor:52 prog:52 phy:73 frq:517250000 mod:0 #:AETV
CH:37 major:1008 minor:32 prog:32 phy:72 frq:511250000 mod:0 #:NIK
CH:38 major:1008 minor:33 prog:33 phy:72 frq:511250000 mod:0 #:ABCF
CH:39 major:1008 minor:34 prog:34 phy:72 frq:511250000 mod:0 #:TRUTV
CH:40 major:1008 minor:35 prog:35 phy:72 frq:511250000 mod:0 #:TNT
CH:41 major:1008 minor:36 prog:36 phy:72 frq:511250000 mod:0 #:FX
CH:42 major:1008 minor:37 prog:37 phy:72 frq:511250000 mod:0 #:CNBC
CH:43 major:1008 minor:38 prog:38 phy:72 frq:511250000 mod:0 #:APL
CH:44 major:1008 minor:39 prog:39 phy:72 frq:511250000 mod:0 #:TOON
CH:45 major:1008 minor:40 prog:40 phy:72 frq:511250000 mod:0 #SC
CH:46 major:1008 minor:41 prog:41 phy:72 frq:511250000 mod:0 #ISN
CH:47 major:1008 minor:23 prog:23 phy:71 frq:505250000 mod:0 #:USA
CH:48 major:1008 minor:24 prog:24 phy:71 frq:505250000 mod:0 #:CNN
CH:49 major:1008 minor:25 prog:25 phy:71 frq:505250000 mod:0 #:FSNH
CH:50 major:1008 minor:26 prog:26 phy:71 frq:505250000 mod:0 #:BET
CH:51 major:1008 minor:27 prog:27 phy:71 frq:505250000 mod:0 #:ESPN
CH:52 major:1008 minor:28 prog:28 phy:71 frq:505250000 mod:0 #:ESPN2
CH:53 major:1008 minor:29 prog:29 phy:71 frq:505250000 mod:0 #:E
CH:54 major:1008 minor:30 prog:30 phy:71 frq:505250000 mod:0 #:LIFE
CH:55 major:1008 minor:31 prog:31 phy:71 frq:505250000 mod:0 #:SYFY
CH:56 major:1008 minor:15 prog:15 phy:11 frq:199250000 mod:0 #:CSPAN
CH:57 major:1008 minor:17 prog:17 phy:11 frq:199250000 mod:0 #:UNI
CH:58 major:1008 minor:20 prog:20 phy:11 frq:199250000 mod:0 #:KUHT
CH:59 major:1008 minor:21 prog:21 phy:11 frq:199250000 mod:0 #:KXXVDT2
CH:60 major:1008 minor:98 prog:98 phy:11 frq:199250000 mod:0 #:QVC
CH:61 major:1008 minor:99 prog:99 phy:11 frq:199250000 mod:0 #:HSN
CH:62 major:1008 minor:2 prog:2 phy:10 frq:193250000 mod:0 #:WGNAMER
CH:63 major:1008 minor:3 prog:3 phy:10 frq:193250000 mod:0 #:KTRK
CH:64 major:1008 minor:4 prog:4 phy:10 frq:193250000 mod:0 #:KAMU
CH:65 major:1008 minor:6 prog:6 phy:10 frq:193250000 mod:0 #:KMAYLP
CH:66 major:1008 minor:7 prog:7 phy:10 frq:193250000 mod:0 #:KYLE
CH:67 major:1008 minor:8 prog:8 phy:10 frq:193250000 mod:0 #:KBTXDT2
CH:68 major:1008 minor:9 prog:9 phy:10 frq:193250000 mod:0 #:KRHDLP
CH:69 major:1008 minor:12 prog:12 phy:10 frq:193250000 mod:0 #:TBS
CH:70 major:1008 minor:13 prog:13 phy:10 frq:193250000 mod:0 #:TVGN
CH:71 major:1008 minor:14 prog:14 phy:10 frq:193250000 mod:0 #:SUDHMBR
CH:72 major:1008 minor:5 prog:25 phy:10 frq:193250000 mod:0 #:KBTX
CH:73 major:1008 minor:720 prog:720 phy:22 frq:169250000 mod:0 #:KRHDDT
CH:74 major:1008 minor:730 prog:730 phy:22 frq:169250000 mod:0 #:KCENDT

My Equipment: 55" Vizio M-Series | Windows Media Center with HDHR Prime | Suddenlink Cable | Harmony One with Harmony IR Extender System
Polen is offline  
post #6353 of 6509 Old 08-23-2010, 11:24 AM
Member
 
cast&pray's Avatar
 
Join Date: Jan 2006
Location: Bryan, TX
Posts: 126
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 2 Post(s)
Liked: 10
Who else has watched some of the NFL preseaon on Fox? Suddenlink (I'm guessing) is not passing the new 16 x 9 format- at least I assume it's their doing. I get a 4x3 sidebar and a letterbox effect on the HD feed which effectively is turning my 46 inch TV into a 26 inch TV. For those who get OTA or otherwise, are you seeing this?
cast&pray is offline  
post #6354 of 6509 Old 08-23-2010, 11:30 AM
Advanced Member
 
FOX44CE's Avatar
 
Join Date: Nov 2005
Location: KWKT-TV/KYLE-TV - Waco - Bryan/CS, Texas
Posts: 595
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 12
Quote:
Originally Posted by cast&pray View Post

Who else has watched some of the NFL preseaon on Fox? Suddenlink (I'm guessing) is not passing the new 16 x 9 format- at least I assume it's their doing. I get a 4x3 sidebar and a letterbox effect on the HD feed which effectively is turning my 46 inch TV into a 26 inch TV. For those who get OTA or otherwise, are you seeing this?

I had a phone message left for me this morning stating that KYLE had not been in HD during FOX since Thursday night.
I check out our switching decoder and found that it had locked up during a power failure (Thursday).
It and was not switching HD when the FOX splicer was switched to network.

I have posted a memo at master control to have them watch this more closely and notify me immediately.

I receive an e-mail from the Forum whenever a new post is up on any of the ComCorp station sites.

Please continue to let me know when there are issues like this in the future.

We will get them addressed in a more timely manner.
FOX44CE is offline  
post #6355 of 6509 Old 08-23-2010, 11:54 AM
Member
 
cast&pray's Avatar
 
Join Date: Jan 2006
Location: Bryan, TX
Posts: 126
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 2 Post(s)
Liked: 10
Thanks FOX44, both for the explanation and the timely response. I'll keep monitoring it, got to have NFL in HD!
cast&pray is offline  
post #6356 of 6509 Old 08-23-2010, 12:24 PM
AVS Special Member
 
jagouar's Avatar
 
Join Date: Aug 2001
Location: College Station, TX
Posts: 5,769
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 1 Post(s)
Liked: 10
Polen.... edit that post.

Most of us already know we are getting a bunch of channels we are not supposed to.... the easiest way to get them to fix it is to bring it to their attention.
jagouar is offline  
post #6357 of 6509 Old 08-27-2010, 12:04 AM
Newbie
 
it_guy_0001's Avatar
 
Join Date: Aug 2010
Posts: 2
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 10
Quote:
Originally Posted by arnoldevns View Post

I'd be curious to know from someone in the BCS area if KRHD has fired up their digital transmitter. If so, do they map to 40.1, 2, 3 or do they map to 25.1, 2, 3. I have seen both. I can occasionally get KXXV-DT at my house in Plano. I noticed last night they ID their Telemundo channel as 26.2 and 40.2. (even though the Telemundo station is mapped to 25.2)

I'm in College Station. I am getting 40.1 (ABC) and 40.2 (Telemundo) over the air (with an outdoor antenna).
it_guy_0001 is offline  
post #6358 of 6509 Old 08-27-2010, 07:43 AM
Member
 
cast&pray's Avatar
 
Join Date: Jan 2006
Location: Bryan, TX
Posts: 126
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 2 Post(s)
Liked: 10
As of last night, Suddenlink has added NFL Network to the BCS market.
cast&pray is offline  
post #6359 of 6509 Old 08-28-2010, 06:26 PM
Member
 
arnoldevns's Avatar
 
Join Date: Sep 2004
Location: Plano, Texas
Posts: 158
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 11
Quote:
Originally Posted by it_guy_0001 View Post

I'm in College Station. I am getting 40.1 (ABC) and 40.2 (Telemundo) over the air (with an outdoor antenna).

Thank you! Do they run their weather channel on 40.3 or are 40.1 and 40.2 the only subchannels on KRHD-LD?
arnoldevns is offline  
post #6360 of 6509 Old 09-06-2010, 06:16 PM
Newbie
 
it_guy_0001's Avatar
 
Join Date: Aug 2010
Posts: 2
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 10
Quote:
Originally Posted by arnoldevns View Post

Thank you! Do they run their weather channel on 40.3 or are 40.1 and 40.2 the only subchannels on KRHD-LD?

No, I got nothing when I tuned to 40.3. In case you didn't know, B/CS already has a weather channel (12.2).
it_guy_0001 is offline  
Reply Local HDTV Info and Reception

Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page


Forum Jump: 

Posting Rules  
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off