Jackson / Meridian, MS - HDTV - Page 7 - AVS Forum
Forum Jump: 
Reply
 
Thread Tools
post #181 of 1915 Old 09-23-2005, 08:01 AM
Member
 
jeffmc's Avatar
 
Join Date: Jan 2002
Location: Brandon, MS
Posts: 31
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 10
Quote:
Originally Posted by SFjr View Post

Anyone else having WJTV's signal strength go crazy tonight? The signal strength meter is jumping all over the place.

I've had pretty bad video and audio breakups on WJTV with one of my HD receivers (Zenith DTV1080) for the past week. My bedroom tv with a built-in tuner has not skipped a beat during this time and the signal on it appears as strong as ever. The signal on the DTV1080 will go up and down from about 80% down to 30%, while the signal on my bedroom tv stays steady at around 85%. I've had these breakups on WJTV with the DTV1080 on a couple previous occasions, but never this bad. I can't tell if the receiver is going bad or if WJTV is doing something different.

Jeff
jeffmc is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #182 of 1915 Old 09-24-2005, 04:03 PM
Member
 
jeffmc's Avatar
 
Join Date: Jan 2002
Location: Brandon, MS
Posts: 31
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 10
I just did a channel re-scan on my HD receiver and to my surprise channels 9-1, 9-2 and 9-3 showed up. Signal is pretty strong at around 90%. Channel 9-1 is showing a color bar test pattern. Channel 9-2 is the main channel (3), but did not have audio. Channel 9-3 is some NBC weather plus and it does have audio.

WLBT, it's about time!
Thanks!

Also, FWIW the audio/video dropouts I was having on WJTV have disappeared and the signal meter is a solid 80%.

Jeff

[edit]
Channel 9-1 is broadcasting in 1080i and currently showing Shrek, but it's not HD. 9-2 is 480i and also showing shrek w/o audio.
jeffmc is offline  
post #183 of 1915 Old 09-24-2005, 07:28 PM - Thread Starter
Senior Member
 
SFjr's Avatar
 
Join Date: Apr 2004
Location: So Madison County - MS
Posts: 324
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 10
At 9:15PM I have not been able to pickup WLBT-DT. I have tried several channel scans and even a manual channel add. The channel scan comes back with the same ol' same ol' while the manual channel add tells me that it cannot locate anything on digital channel 9.

Is it still up on your receiver?

Edit -

Never mind...my Silver Sensor has no luck with VHF signals after all. I was hoping against hope that it would pickup just enough signal to lock on. Some people have had luck pulling in VHF channels 9 thru 13 with their Silver Sensor. I hooked up some rabbit ears and was able to pull in WLBT-DT.

My channels come in as 9-3, 9-4, and 9-5. Other than the channel assignments I am seeing the same channel lineup as you. Thanks for the heads up!

(Now I'll have to try the Radio Shack 15-1880 antenna...)
SFjr is offline  
post #184 of 1915 Old 09-26-2005, 11:28 AM
Advanced Member
 
timtimes's Avatar
 
Join Date: Sep 2004
Location: Europe
Posts: 570
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 11
Gave up early on the new HD series Threshold Friday night. Had to watch in regular vision since some idiot at the station apparantly didn't switch the sound over correctly. Only got the sound effects but no voices. Maybe they fixed it after the first fifteen minutes? Don't know since I shut down my projector and went to the bedroom to watch in SD.

Pitiful that these folks have all this great technology and have an edge whenever an HD show is on....... IF THEY COULD HANDLE SAID TECHNOLOGY WITHIN THEIR OWN BROADCAST STUDIOS.

Guess they still have channel 3 beat though.

Enjoy.

This ain't no upwardly mobile freeway, this is the road to hell.
timtimes is offline  
post #185 of 1915 Old 09-26-2005, 05:11 PM - Thread Starter
Senior Member
 
SFjr's Avatar
 
Join Date: Apr 2004
Location: So Madison County - MS
Posts: 324
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 10
I've got no signal from WLBT-DT tonight - no surprise with them in testing mode.

As far WJTV-DT, towards the end of last year they put in the necessary equipment that switched to DD5.1 automatically when the program source was transmitting it. Since they 'fixed' the audio dropout issue, it appears that they are having to manually switch the audio to transmit DD5.1. The Florida v Kentucky game started out with only crowd noise - no announcers. The announcers are piped through the center channel. Once they switched to DD5.1 the announcers could be heard. That sounds like what happened Friday night also.

To fix the audio dropout issue they must have had to take the auto-switching offline.
SFjr is offline  
post #186 of 1915 Old 09-27-2005, 10:52 AM
Member
 
wburnham's Avatar
 
Join Date: Oct 2004
Posts: 56
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 10
Anyone who has picked up WLBT so far, please post when they are back up so we can see if we are getting it.

Where you guys getting a picture or was the channel(s) just showing up?

Thanks
wburnham is offline  
post #187 of 1915 Old 09-27-2005, 11:49 AM
Member
 
jeffmc's Avatar
 
Join Date: Jan 2002
Location: Brandon, MS
Posts: 31
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 10
Quote:
Originally Posted by wburnham View Post

Anyone who has picked up WLBT so far, please post when they are back up so we can see if we are getting it.

Where you guys getting a picture or was the channel(s) just showing up?

Thanks

I got a picture. I noticed it was up for the first time Saturday. Then it went down sometime Sunday and hasn't returned as of this morning.

Jeff
jeffmc is offline  
post #188 of 1915 Old 09-27-2005, 06:47 PM - Thread Starter
Senior Member
 
SFjr's Avatar
 
Join Date: Apr 2004
Location: So Madison County - MS
Posts: 324
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 10
Quote:
Originally Posted by wburnham View Post

Anyone who has picked up WLBT so far, please post when they are back up so we can see if we are getting it.

Where you guys getting a picture or was the channel(s) just showing up?

Thanks

I was also getting it Saturday and Sunday. One sub-channel had a zoomed in 4x3 picture with the DD5.1 audio flag set. Another sub-channel had a standard 4x3 picture with no audio. The third sub-channel was a national weather channel - it had a look like the Bloomberg channel with a quarter of the picture being used for live national weather broadcasts, the bottom portion of the screen rotating extended weather forecasts for major cities in the US, another portion with a national radar and another portion rotating announcements and advertisements.

I did not see any HD programming. Was that because of the weather icon and severe weather alerts forcing standard definition mode or were they just not sending HD material? Who knows...

It's been offline since at least yesterday.

It'll probably be up and down for a couple of weeks while they do testing. Tom could probably give us some good information of what's involved during the testing phase.
SFjr is offline  
post #189 of 1915 Old 09-28-2005, 10:21 AM - Thread Starter
Senior Member
 
SFjr's Avatar
 
Join Date: Apr 2004
Location: So Madison County - MS
Posts: 324
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 10
I just received my HD-Tivo from D* for $199. I have a question about sub-channel mappings for those of you who have an HD-Tivo. How do you get them to map correctly?

I did a channel scan - it picks up WDBD-DT, WAPT-DT, WJTV-DT and PBS. But the subchannels show up in weird places. For instance - WAPT-DT is 16-1. The weather loop was 16-2 on my HTL-HD receiver. On the HD-Tivo I found it on 21-4. The WJTV weather loop on 12-2 is now showing up on 52-2. What's up with this?
SFjr is offline  
post #190 of 1915 Old 09-28-2005, 12:10 PM
Member
 
MimsFamily's Avatar
 
Join Date: Sep 2003
Location: Brandon(Resevoir), Mississippi
Posts: 44
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 10
I have the hd-tivo as well. My channels that I pick up are posted earlier in this thread. Your channel mapping is strange. I'll run mine again to see if anything has changed.
12-1 is hd wjtv and 12-2 is wjtv weather radar. 16-1 is wapt hd and 16-2 is another weather radar.


Quote:
Originally Posted by SFjr View Post

I just received my HD-Tivo from D* for $199. I have a question about sub-channel mappings for those of you who have an HD-Tivo. How do you get them to map correctly?

I did a channel scan - it picks up WDBD-DT, WAPT-DT, WJTV-DT and PBS. But the subchannels show up in weird places. For instance - WAPT-DT is 16-1. The weather loop was 16-2 on my HTL-HD receiver. On the HD-Tivo I found it on 21-4. The WJTV weather loop on 12-2 is now showing up on 52-2. What's up with this?

MimsFamily is offline  
post #191 of 1915 Old 09-28-2005, 05:22 PM
Senior Member
 
tbondurant's Avatar
 
Join Date: May 2005
Location: Rez
Posts: 214
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 2 Post(s)
Liked: 10
OK. Before someone jumps on my case about WAPT-DT tonight, my PSIP, the software that makes your HD receiver find us on 16-1 & 16-2 and shows what program is on, is totally screwed up. I would use stronger language but will try to contain my anger. Harris, the stwits that make our hardware & sell the software, told me I needed to do a software upgrade last week because my program schedule was not automatically updating any more. Now, days later and lots of time spent trying to upgrade, it will not run at all. Thus, to find us, you must rescan & some of you will find it on 21-3 & 21-4 and no program schedule. Others, like me, can not get it at all now. The audio was screwed up for a while yesterday but I got that fixed. They tell me to get it working again I must buy a faster PC to run their new software. I will not rant any more but rest assured I am aware it is screwed up and had I known it would go this way, would have held off making any changes for now.
tbondurant is offline  
post #192 of 1915 Old 09-28-2005, 05:38 PM
Member
 
MimsFamily's Avatar
 
Join Date: Sep 2003
Location: Brandon(Resevoir), Mississippi
Posts: 44
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 10
Sure glad I caught your post. I record Lost in HD on my dvr, so I would have missed it. Thanks for posting.
MimsFamily is offline  
post #193 of 1915 Old 09-28-2005, 07:13 PM
Member
 
Elwood_Blues's Avatar
 
Join Date: Sep 2005
Posts: 56
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 10
I am trying to help my mother (who resides in South Jackson) with her locals in HD but I do not live anywhere near there so need some help from someone.

Can anyone tell me what channels she should be getting OTA. As of now, she gets the ABC & PBS only. The FOX 35.1 does not show up and CBS (12-1) has a very low signal (0-30%) and she cannot lock on to it. She lives about 8 miles from the towers so the signal should be pretty strong.

I sorta fell bad b/c I encouraged her to get the antenna b/c I have had good luck with them. The antenna is a multi directional one. Can anyone point me in the right direction on getting the other channels if they can be received?
Elwood_Blues is offline  
post #194 of 1915 Old 09-28-2005, 08:46 PM - Thread Starter
Senior Member
 
SFjr's Avatar
 
Join Date: Apr 2004
Location: So Madison County - MS
Posts: 324
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 10
Tom -

What are the odds? I get a new HDTivo, which has/had a bug that caused sub-channels to not map correctly you end up with a PSIP problem. I was going crazy! Thanks for posting this update - it makes me feel a whole heck of lot better knowing this is temporary.

BTW - is anyone else having trouble with PBS? Plus CBS seems to be back at a lower power again.
SFjr is offline  
post #195 of 1915 Old 09-29-2005, 07:00 AM
Member
 
wburnham's Avatar
 
Join Date: Oct 2004
Posts: 56
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 10
My WAPT was doing the same thing last night...missed Lost in HD...but it is back on 16-1 & 16-2 now.

My PBS has gone down in signal strength a little & My CBS is also down to the 70's again. It was in the 90's last week.
wburnham is offline  
post #196 of 1915 Old 09-29-2005, 07:08 AM
Member
 
wburnham's Avatar
 
Join Date: Oct 2004
Posts: 56
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 10
Elwood,
I have had the best luck with the 4 or 8 bay antennas from channel master, the 4228 or 4221 (go to their website to see pics). They are strictly UHF, so they will probably not pick up the WLBT signal....you will have to get a VHF antenna for that.

Also, even though you are that close, if you are still not getting a good signal, try the channel master Titan preamp too.

I helped a guy in South Jackson & he had the same problem. We put a preamp on his 4 bay antenna (in his attic) & it helped. Try maybe tilting it up instead of vertical...worth a shot.

Hoopers Audio over on Terry Road (in Mart 51) is a good place to get this stuff. Or Solid Signal (online).
wburnham is offline  
post #197 of 1915 Old 09-29-2005, 04:05 PM
Member
 
Elwood_Blues's Avatar
 
Join Date: Sep 2005
Posts: 56
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 10
They have the DB2 HDTV Antenna from Antennas Direct and it picks up ABC & PBS perfectly. I will give the preamp a look and see as well as tilting the antenna horizontally. Since they got a signal once with CBS, this would probably help.

Does FOX (35.1) Broadcast in HD there?

Thanks for the help wburnham.
Elwood_Blues is offline  
post #198 of 1915 Old 09-29-2005, 07:04 PM - Thread Starter
Senior Member
 
SFjr's Avatar
 
Join Date: Apr 2004
Location: So Madison County - MS
Posts: 324
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 10
Quote:
Originally Posted by Elwood_Blues View Post


Does FOX (35.1) Broadcast in HD there?

Thanks for the help wburnham.

WUFX-DT Fox 35-1 does not broadcast HD at this time. We've heard rumors that they may by the end of the year.
SFjr is offline  
post #199 of 1915 Old 09-29-2005, 07:48 PM
Senior Member
 
tbondurant's Avatar
 
Join Date: May 2005
Location: Rez
Posts: 214
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 2 Post(s)
Liked: 10
thanks for the patience. Hopefully WAPT is back to normal!
tbondurant is offline  
post #200 of 1915 Old 09-29-2005, 09:25 PM - Thread Starter
Senior Member
 
SFjr's Avatar
 
Join Date: Apr 2004
Location: So Madison County - MS
Posts: 324
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 10
Quote:
Originally Posted by tbondurant View Post

thanks for the patience. Hopefully WAPT is back to normal!

All of the digital channels on my HDTivo are back to their correctly mapped locations. Well...except for 35-1 and 40-1 - they appear to be down this evening - 0 signal strength.

Now - if we could just get the HDTivo guide to recognize program guide info on 35-1 and 20-1, 20-2. I fired off an email to zap2it.com. I think they supply the guide data to D* and Tivo.
SFjr is offline  
post #201 of 1915 Old 09-30-2005, 07:17 AM
Member
 
madhatter1's Avatar
 
Join Date: Sep 2005
Posts: 26
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 10
Any word yet on wlbt?
madhatter1 is offline  
post #202 of 1915 Old 09-30-2005, 04:18 PM - Thread Starter
Senior Member
 
SFjr's Avatar
 
Join Date: Apr 2004
Location: So Madison County - MS
Posts: 324
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 10
Quote:
Originally Posted by madhatter1 View Post

Any word yet on wlbt?

They had a digital signal up last Saturday and Sunday. We haven't seen it since then.
SFjr is offline  
post #203 of 1915 Old 10-01-2005, 12:17 PM
Advanced Member
 
Hoppy's Avatar
 
Join Date: Jul 2002
Posts: 559
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 10
Quote:
Originally Posted by Kevin D View Post


This gets me excited again. I might go ahead and add another 10' section to my mast and try for CBS.. I'm running a CM4228 on a 20' mast with a 28db preamp for reference.

I'm the lead installer for an AV company in Hattiesburg, and we just purchased Players up in Jackson. So I'm sure I'll be chiming in more often as I start doing some installs up north.

Kevin D.

KD--

I am in Hatburg, too, and am only getting WDAM OTA with an indoor Terk HDTV. Have ordered the Zenith Silver Sensor from Amazon, but don't have much hope for picking up additional signals. Is there a sticky thread for HATTIESBURG or are we too small for such a thing? Is there any easy way to get WDAM, WLOX, WHLT, and PBS here? My installer said he got a couple with the TERK that snaps onto his DirecTV dish, but then put up a big antenna and got nothing (but's he's out 98 so he gets the Locals East and doesn't need OTA).

Hoppy
"The guy was too dead to talk."
Hoppy is offline  
post #204 of 1915 Old 10-01-2005, 12:23 PM
Advanced Member
 
Hoppy's Avatar
 
Join Date: Jul 2002
Posts: 559
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 10
Quote:
Originally Posted by SFjr View Post

I've been lucky to pickup everything with an indoor antenna. I did finally get a Zenith Silver Sensor, and now I can successfully receive all the digital local channels without having to adjust the antenna..

Am in Hattiesburg and just had HD re-installed after a 3 year lapse. Trying to get OTA stuff with an indoor set-top antenna. Tried the TERK HDTV and got only 1 station (WDAM here in Hattiesburg/Laurel).

I read good things on AMazon about Zenith Silver Sensor and was cheap so I ordered one. Any trick to getting the most out of it?

Thanks

Hoppy
"The guy was too dead to talk."
Hoppy is offline  
post #205 of 1915 Old 10-01-2005, 06:05 PM - Thread Starter
Senior Member
 
SFjr's Avatar
 
Join Date: Apr 2004
Location: So Madison County - MS
Posts: 324
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 10
Quote:
Originally Posted by Hoppy View Post


I read good things on AMazon about Zenith Silver Sensor and was cheap so I ordered one. Any trick to getting the most out of it?

Thanks

It is a very directional antenna - so moving it just a little can have a significant effect, good or bad, on your ability to receive a decent signal. It can be mounted in its base horizontally or vertically. I have had the best luck with it horizontal, about 7 feet high (on top of an armoire) pointed out a large window in the general direction of the towers. I can pickup signals almost 30 miles away with a signal strength reading in the 70s. I've been very happy with it and like you said, it's cheap.

Good luck!
SFjr is offline  
post #206 of 1915 Old 10-02-2005, 08:14 AM
 
Sc0rp10n's Avatar
 
Join Date: Jul 2004
Posts: 183
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 10
I saw a post up earlier that said WLBT is broadcasting in HD, but that you need a VHF antenna to pick it up. is that correct? I have a channelmaster 4228 which is UHF. If I take a look at www.antennaweb.org it says WLBT's HD channel is UHF. should I be able to pick up WLBT's HD channel?
Sc0rp10n is offline  
post #207 of 1915 Old 10-02-2005, 08:58 AM
Member
 
Kevin D's Avatar
 
Join Date: Feb 2001
Location: Hattiesburg, MS, USA
Posts: 150
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 10
Quote:
Originally Posted by Hoppy View Post

Am in Hattiesburg and just had HD re-installed after a 3 year lapse. Trying to get OTA stuff with an indoor set-top antenna. Tried the TERK HDTV and got only 1 station (WDAM here in Hattiesburg/Laurel).

I read good things on AMazon about Zenith Silver Sensor and was cheap so I ordered one. Any trick to getting the most out of it?

Thanks

WDAM is the only thing you're going to get here in Hattiesburg without an external antenna. Depending on your actual location you may be able to get the PBS station, but it's doubtful. You're not going to get any of the Jackson stations at all.

I've got a 4228 on a 20' pole with a 777 preamp. I can get WDAM, the Meridian PBS, the coast PBS, and WLOX (ABC) from the coast. If WXXV ever goes full power I should be able to pick them up. Jackson is just too far away to get anything reliably even with my setup.

Kevin D.

AVS
Hattiesburg, MS
Kevin D is offline  
post #208 of 1915 Old 10-02-2005, 11:46 AM
AVS Special Member
 
dssturbo1's Avatar
 
Join Date: Aug 2004
Location: USA South
Posts: 5,651
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 10
Quote:
Originally Posted by Sc0rp10n View Post

I saw a post up earlier that said WLBT is broadcasting in HD, but that you need a VHF antenna to pick it up. is that correct? I have a channelmaster 4228 which is UHF. If I take a look at www.antennaweb.org it says WLBT's HD channel is UHF. should I be able to pick up WLBT's HD channel?

i think wlbt got fcc approval to change from frequency 51 uhf to 9 vhf.

although the cm 4228 is a uhf antenna it has been reported to have good results picking up the high vhf channels. so it may be able to pick up wlbt-dt just make sure you are looking for it on the channel 9 frequency. that is when they finally get it up and running for good. so far just a couple post of seeing it testing last weekend and then nothing but hopefully soon.

HD HD HD I Need more HD, Yes I am a HD Addict :)
dssturbo1 is offline  
post #209 of 1915 Old 10-02-2005, 07:22 PM
Member
 
madhatter1's Avatar
 
Join Date: Sep 2005
Posts: 26
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 10
Has anyone noticed lipsync problems on hdpbs? I noticed this happening the last couple of days. Seems like wapt is a little off, but wjtv is right on.
madhatter1 is offline  
post #210 of 1915 Old 10-04-2005, 02:47 AM
Advanced Member
 
Hoppy's Avatar
 
Join Date: Jul 2002
Posts: 559
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 10
Quote:
Originally Posted by Kevin D View Post

WDAM is the only thing you're going to get here in Hattiesburg without an external antenna. Depending on your actual location you may be able to get the PBS station, but it's doubtful. You're not going to get any of the Jackson stations at all.

I've got a 4228 on a 20' pole with a 777 preamp. I can get WDAM, the Meridian PBS, the coast PBS, and WLOX (ABC) from the coast. If WXXV ever goes full power I should be able to pick them up. Jackson is just too far away to get anything reliably even with my setup.

Kevin D.

KD--

You sure about this? I was about to drive to Prentis to buy the RadioShack 15-1880 which replaces (and is identical to) RS #15-1862 the antenna that did so well in tests a couple years ago (see http://www.hdtvexpert.com/pages/antin.htm ).

I've tried the Silver Sensor from Zenith and got nothing. I have the Terk HDTVi which gets WDAM but nothing else so far. I have a cheapie rabbit ears with UHF circle that also gets WDAM but nothing else.

Should I just not bother? I live off Oak Grove Road in a three story house with a chimney--could I put something on the chimney that might work?

Failing all that, can I get exceptions for ABC, CBS, FOX, and PBS since I cannot get them on an antenna? I mean so that DirecTV can send me the Eastern Feeds?

Thanks--

Hoppy
"The guy was too dead to talk."
Hoppy is offline  
Reply Local HDTV Info and Reception

User Tag List

Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page


Forum Jump: 

Posting Rules  
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off