newguy with 6000 in Albuquerque - AVS Forum
Forum Jump: 
 
Thread Tools
post #1 of 2 Old 08-11-2001, 04:05 PM - Thread Starter
Newbie
 
Jeff Pauley's Avatar
 
Join Date: Jul 2001
Posts: 2
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 10
Greeting fellow HDTV'ers

Received the 6000 from allsat.com, mounted the dishes on the side of the house and the 110/119 came right in.
BUT ! the 61.5 sat called for 109 Az and 28 elevation...no problem, I thought. WRONG ! Sandia mtn is directly between me and that satellite. I live in Rio Rancho (Rivers Edge 3), about 8 miles as the crow flies from Sandia, and unless I'm mistaken, I will have to use the 148W sat at 226 az and 30 el...right?

I'm pretty jazzed about getting this thing up and running, absolutely disgusted with "cableone" in Rio Rancho, so Dish Network here we come!

In the way of a question...any other 6000 users in the Abq area? What is your experience thus far?
Jeff Pauley is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #2 of 2 Old 08-11-2001, 04:41 PM
AVS Special Member
 
FrankS's Avatar
 
Join Date: Jan 2000
Location: Buffalo Grove, IL (Chicagoland)
Posts: 2,025
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 10
If there is any way you can figure out to get the 61.5 satellite try to do it as you get the HD demo channel and if they have any special HD broadcasts like the recent Cubs game you will most likely only see it on the 61.5 orbital position.

------------------
------------------
My DVD/LD List My Equipment List
FrankS is offline  
Closed Thread Local HDTV Info and Reception

User Tag List

Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page


Forum Jump: 

Posting Rules  
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off