Hartford, CT - Comcast - Page 113 - AVS Forum | Home Theater Discussions And Reviews
Baselworld is only a few weeks away. Getting the latest news is easy, Click Here for info on how to join the Watchuseek.com newsletter list. Follow our team for updates featuring event coverage, new product unveilings, watch industry news & more!


Forum Jump: 
 1Likes
Reply
 
Thread Tools
post #3361 of 3377 Old 10-09-2015, 09:37 AM
AVS Special Member
 
sgbroimp's Avatar
 
Join Date: Dec 2002
Location: CT Shore
Posts: 1,004
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 209 Post(s)
Liked: 31
Quote:
Originally Posted by teachsac View Post
Never heard of Comcast terminating and restarting a 2 year contract for a service call. They've been out to my house at least 6 times in the last year before finally replacing the cable from their distribution box to my house. I think you got a bad CSR.


S~
A shock to me also. No FIOS here either. Yes, in hindsight ......ha ha.
sgbroimp is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #3362 of 3377 Old 10-09-2015, 09:38 AM
Super Moderator
 
teachsac's Avatar
 
Join Date: May 2006
Location: Elk Grove, CA
Posts: 6,433
Mentioned: 5 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 355 Post(s)
Liked: 330
They didn't even terminate/restart my contract when I changed out my old Magnavox box for the X1 box after the first year.

Please use the report post button to alert staff to problematic posts. Never quote or respond to them yourself
teachsac is online now  
post #3363 of 3377 Old 10-09-2015, 09:40 AM
AVS Special Member
 
thxman's Avatar
 
Join Date: May 2003
Location: North TX
Posts: 1,583
Mentioned: 1 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 254 Post(s)
Liked: 191
How are you still in a contact after 25 years?
thxman is online now  
post #3364 of 3377 Old 10-09-2015, 09:41 AM
AVS Special Member
 
sgbroimp's Avatar
 
Join Date: Dec 2002
Location: CT Shore
Posts: 1,004
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 209 Post(s)
Liked: 31
Quote:
Originally Posted by teachsac View Post
They didn't even terminate/restart my contract when I changed out my old Magnavox box for the X1 box after the first year.
Maybe because you did the work? The apparent fatal flaw was when I asked them to come to me.....or so they implied. I am getting some sort of "promotion rate" (a measly $187/mo!!!!) and I guess they think they don't have to come for a modem/router failure....
sgbroimp is offline  
post #3365 of 3377 Old 10-09-2015, 09:43 AM
AVS Special Member
 
sgbroimp's Avatar
 
Join Date: Dec 2002
Location: CT Shore
Posts: 1,004
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 209 Post(s)
Liked: 31
Quote:
Originally Posted by thxman View Post
How are you still in a contact after 25 years?
I am not. I have been their customer at this location for 25 years, back to the local company they bought out in the 90's. Over that time, of course I have had several different plans, triple play for about 3 years with 2 different contracts on that.

Last edited by sgbroimp; 10-09-2015 at 09:44 AM. Reason: addition
sgbroimp is offline  
post #3366 of 3377 Old 10-09-2015, 09:44 AM
Super Moderator
 
teachsac's Avatar
 
Join Date: May 2006
Location: Elk Grove, CA
Posts: 6,433
Mentioned: 5 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 355 Post(s)
Liked: 330
Nope. The X1 box at the time had to be installed by them. They wouldn't do self-installs.

Please use the report post button to alert staff to problematic posts. Never quote or respond to them yourself
teachsac is online now  
post #3367 of 3377 Old 10-09-2015, 10:01 AM
AVS Addicted Member
 
Ratman's Avatar
 
Join Date: May 2002
Location: Collingswood, N.J.
Posts: 16,433
Mentioned: 1 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 835 Post(s)
Liked: 652
I was a Comcast subscriber for ~25 years and same as you, changed hands over the years (Audubon cable, Garden State, NYT, Comcast). When they went (in my area) to all digital, I asked for ONE HD cable box for free. They said "no". I said "buh-bye". Fortunately FiOS was available in my area.

FWIW... when I was with Comcast, I had internet connectivity problems every day. Exchanged modems a few times to no avail. Anyway... since FiOS (~ 5 years), I've had no problems at all.
Ratman is online now  
post #3368 of 3377 Old 10-09-2015, 11:37 AM
AVS Special Member
 
sgbroimp's Avatar
 
Join Date: Dec 2002
Location: CT Shore
Posts: 1,004
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 209 Post(s)
Liked: 31
Quote:
Originally Posted by Ratman View Post
I was a Comcast subscriber for ~25 years and same as you, changed hands over the years (Audubon cable, Garden State, NYT, Comcast). When they went (in my area) to all digital, I asked for ONE HD cable box for free. They said "no". I said "buh-bye". Fortunately FiOS was available in my area.

FWIW... when I was with Comcast, I had internet connectivity problems every day. Exchanged modems a few times to no avail. Anyway... since FiOS (~ 5 years), I've had no problems at all.
I'm jealous! I mean I give them all 3 modes (PH/TV/I) and they expect me to disconnect my phone service (modem swap out) while I go down to their shop, wait in line, get the new equipment, drive back and set it up, hopefully right). Do they know we will not have a medical emergency and need a phone during that time? This is really bizarre when you think about it. Like how the Moscow system probably works.
AntAltMike likes this.
sgbroimp is offline  
post #3369 of 3377 Old 10-09-2015, 11:59 AM
AVS Addicted Member
 
Ratman's Avatar
 
Join Date: May 2002
Location: Collingswood, N.J.
Posts: 16,433
Mentioned: 1 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 835 Post(s)
Liked: 652
No cell phone?
Oh well... whatever works best for you. Is everything working well for you now? That's the main thing.
As for the $16... call back try to fight that additional fee. Hopefully you have the supervisor's name and a "trouble ticket #" for reference.
Ratman is online now  
post #3370 of 3377 Old 10-12-2015, 02:17 PM
AVS Special Member
 
sgbroimp's Avatar
 
Join Date: Dec 2002
Location: CT Shore
Posts: 1,004
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 209 Post(s)
Liked: 31
Well the service tech came, was excellent, took away 2 boxes and replaced with an all in one modem/wireless router. Its the phone people that are killing their customer relationships, not the techs.
sgbroimp is offline  
post #3371 of 3377 Old 10-12-2015, 02:54 PM
AVS Addicted Member
 
Ratman's Avatar
 
Join Date: May 2002
Location: Collingswood, N.J.
Posts: 16,433
Mentioned: 1 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 835 Post(s)
Liked: 652
Quote:
Originally Posted by sgbroimp View Post
Well the service tech came, was excellent, took away 2 boxes and replaced with an all in one modem/wireless router. Its the phone people that are killing their customer relationships, not the techs.
Still paying an additional $16 per month?
Ratman is online now  
post #3372 of 3377 Old 10-13-2015, 06:35 AM
AVS Special Member
 
sgbroimp's Avatar
 
Join Date: Dec 2002
Location: CT Shore
Posts: 1,004
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 209 Post(s)
Liked: 31
Quote:
Originally Posted by Ratman View Post
Still paying an additional $16 per month?
Hard to tell. I got another statement with an equipment charge removed, but it is partial month prorated, so I think I am going to have to wait and see. The tech told me I absolutely should not be charged more or differently just because of a truck roll vs. ripping old stuff out and trying to self install. Whatever happens, it is clear some phone people are trying to use a service outage as an opportunity to terminate an existing contract and get some new fees, revenue etc. That is just plain fraud in my book.
sgbroimp is offline  
post #3373 of 3377 Old 10-13-2015, 06:57 AM
Super Moderator
 
DrDon's Avatar
 
Join Date: Mar 2002
Location: Metro Detroit
Posts: 13,884
Mentioned: 5 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 427 Post(s)
Liked: 645
Moved to the CT Comcast section.

Walking the fine line between jaw-dropping and a plain ol' yawn.
DrDon is online now  
post #3374 of 3377 Old 11-17-2015, 11:16 AM
AVS Special Member
 
sgbroimp's Avatar
 
Join Date: Dec 2002
Location: CT Shore
Posts: 1,004
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 209 Post(s)
Liked: 31
Well I got my next bill and all looks normal again. As is my blood pressure. Will see what happens when contract renewal time comes. Not much bargaining power with no good alternatives....
sgbroimp is offline  
post #3375 of 3377 Old 12-12-2015, 09:48 PM
Advanced Member
 
Feddie's Avatar
 
Join Date: Jun 2003
Location: CT
Posts: 789
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 5 Post(s)
Liked: 10
I'm getting static on WFSB this past week. It is mainly coming from the surround speakers. Am I the only one?
Feddie is offline  
post #3376 of 3377 Old 12-13-2015, 06:50 PM
AVS Special Member
 
sgbroimp's Avatar
 
Join Date: Dec 2002
Location: CT Shore
Posts: 1,004
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 209 Post(s)
Liked: 31
Quote:
Originally Posted by Feddie View Post
I'm getting static on WFSB this past week. It is mainly coming from the surround speakers. Am I the only one?
No you are not! Heard it about 2-3 seconds at a time this afternoon on the NFL game (Jets). Had headphones on so cannot tell if on surrounds or not, but later heard it on 60 minutes and yes, I think the surrounds. Annoying and suggests WFSB has no sound man on duty. What it sounds like actually is the video noise broadcasters used to get when they showed titles and supers.
sgbroimp is offline  
post #3377 of 3377 Old 12-14-2015, 08:01 PM
Advanced Member
 
Feddie's Avatar
 
Join Date: Jun 2003
Location: CT
Posts: 789
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 5 Post(s)
Liked: 10
Quote:
Originally Posted by sgbroimp View Post
No you are not! Heard it about 2-3 seconds at a time this afternoon on the NFL game (Jets). Had headphones on so cannot tell if on surrounds or not, but later heard it on 60 minutes and yes, I think the surrounds. Annoying and suggests WFSB has no sound man on duty. What it sounds like actually is the video noise broadcasters used to get when they showed titles and supers.
I don't think having a sound man on duty is the problem. It was there all of last week, and it is still happening tonight. Does anyone have connections to get them to look at it. I can't believe it would go on for so long without them fixing it.
Feddie is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
Reply Local HDTV Info and Reception

Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page


Forum Jump: 

Posting Rules  
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off