Boston, MA - Verizon - Page 49 - AVS Forum
Forum Jump: 
Reply
 
Thread Tools
post #1441 of 1508 Old 12-24-2011, 08:45 AM
Member
 
Defraggerman's Avatar
 
Join Date: Jan 2004
Location: Southeast Massachusetts
Posts: 109
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 10
Quote:
Originally Posted by sonicdoommario View Post

For those of you with FIOS in Bristol County (Mansfield, Easton, Raynham, and I believe North Attleboro and Taunton), WFXT was added to both the SD and HD lineup on FIOS.

It is still blacked out during FOX network programming like it is on Comcast, but it should help resolve the issues of people who were not getting FOX 25 at all.

http://www.wickedlocal.com/easton/ne...#axzz1hOxHWN36

It looks like everything is blacked out except the news.Oh well,it's better than nothing.

Mark
Defraggerman is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #1442 of 1508 Old 01-04-2012, 01:15 PM
Member
 
Jack_Carver's Avatar
 
Join Date: May 2007
Posts: 49
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 10
Any word on when the update to version 1.9 will be coming to Boston area FIOS?

Current software is so bad, if you hit pause, it reruns the last few seconds of play then stops.... lately, exactly how the software works changes every few weeks at random. Still horrible noise on the HDMI/Digital sound outputs from the, now third, HD DVR box. Everyone's personal computers seem to work right, so why is it so hard for Verizon to make this work right. Comcast never had this issue.... a lot of others, but not this.
Jack_Carver is offline  
post #1443 of 1508 Old 01-04-2012, 02:16 PM
AVS Special Member
 
chitchatjf's Avatar
 
Join Date: Jun 2004
Location: Lawrence MA
Posts: 3,315
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 3 Post(s)
Liked: 12
Quote:
Originally Posted by Jack_Carver View Post

Any word on when the update to version 1.9 will be coming to Boston area FIOS?

Current software is so bad, if you hit pause, it reruns the last few seconds of play then stops.... lately, exactly how the software works changes every few weeks at random. Still horrible noise on the HDMI/Digital sound outputs from the, now third, HD DVR box. Everyone's personal computers seem to work right, so why is it so hard for Verizon to make this work right. Comcast never had this issue.... a lot of others, but not this.

Either this or next Tuesday,more likely THIS!
chitchatjf is offline  
post #1444 of 1508 Old 01-06-2012, 10:47 AM
Senior Member
 
Ted the Penguin's Avatar
 
Join Date: Aug 2006
Posts: 217
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 10
anyone else get the email from Verizon about the upgrade?
Ted the Penguin is offline  
post #1445 of 1508 Old 01-06-2012, 10:54 AM
Senior Member
 
deathstroke's Avatar
 
Join Date: Jan 2004
Location: Wayland, MA
Posts: 256
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 10
Quote:
Originally Posted by Ted the Penguin View Post

anyone else get the email from Verizon about the upgrade?

I got it yesterday. Hopefully this means the update's coming this month sometime!!
deathstroke is offline  
post #1446 of 1508 Old 01-06-2012, 01:07 PM
AVS Special Member
 
chitchatjf's Avatar
 
Join Date: Jun 2004
Location: Lawrence MA
Posts: 3,315
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 3 Post(s)
Liked: 12
I would say THIS Tuesday!
chitchatjf is offline  
post #1447 of 1508 Old 01-09-2012, 03:11 PM
Member
 
SheldonT's Avatar
 
Join Date: May 2004
Posts: 61
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 10
Quote:
Originally Posted by chitchatjf View Post

I would say THIS Tuesday!

More like 2/15 to 2/28, according to Verizon tech I just talked to today. He said if everything goes well in NY, we might get it by mid January, but, don't hold your breath. I got the email last week about the hard drive upgrade, assumed 1.9 was in place, but as usual verizon doesn't have a clue what they are doing. It's great that the Boston area is the last install for the 1.9 release.
SheldonT is offline  
post #1448 of 1508 Old 01-09-2012, 04:03 PM
AVS Special Member
 
chitchatjf's Avatar
 
Join Date: Jun 2004
Location: Lawrence MA
Posts: 3,315
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 3 Post(s)
Liked: 12
You mean NY still gets it and Boston get6s screwed
chitchatjf is offline  
post #1449 of 1508 Old 01-09-2012, 08:31 PM
Member
 
DWBoston's Avatar
 
Join Date: Apr 2005
Location: North Grafton, MA
Posts: 145
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 10
So why the hell is Verizon sending out emails trumpeting the upgrade then?

DWBoston is offline  
post #1450 of 1508 Old 01-10-2012, 02:49 AM
Member
 
troyka's Avatar
 
Join Date: Nov 2006
Posts: 125
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 10
Quote:
Originally Posted by chitchatjf View Post

You mean NY still gets it and Boston get6s screwed

Oh stop your whining...
troyka is offline  
post #1451 of 1508 Old 01-10-2012, 03:33 AM
Member
 
Defraggerman's Avatar
 
Join Date: Jan 2004
Location: Southeast Massachusetts
Posts: 109
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 10
1.9 is up and running in Bristol County.It wiped out all my recordings and settings.The hard drive says 25% full but nothing shows up.WTF.This is what we waited for all this time?

Mark
Defraggerman is offline  
post #1452 of 1508 Old 01-10-2012, 03:50 AM
AVS Special Member
 
chitchatjf's Avatar
 
Join Date: Jun 2004
Location: Lawrence MA
Posts: 3,315
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 3 Post(s)
Liked: 12
Quote:
Originally Posted by sheldont View Post

more like 2/15 to 2/28, according to verizon tech i just talked to today. He said if everything goes well in ny, we might get it by mid january, but, don't hold your breath. I got the email last week about the hard drive upgrade, assumed 1.9 was in place, but as usual verizon doesn't have a clue what they are doing. It's great that the boston area is the last install for the 1.9 release.

try today!
chitchatjf is offline  
post #1453 of 1508 Old 01-10-2012, 03:50 AM
AVS Special Member
 
chitchatjf's Avatar
 
Join Date: Jun 2004
Location: Lawrence MA
Posts: 3,315
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 3 Post(s)
Liked: 12
Quote:
Originally Posted by Defraggerman View Post

1.9 is up and running in Bristol County.It wiped out all my recordings and settings.The hard drive says 25% full but nothing shows up.WTF.This is what we waited for all this time?

90% and all my shows are still there.
chitchatjf is offline  
post #1454 of 1508 Old 01-10-2012, 06:30 AM
Member
 
SheldonT's Avatar
 
Join Date: May 2004
Posts: 61
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 10
I guess you can't believe anyone at Verizon. My wife turns on the TV this morning and release 1.9 was up and running. I really don't think these phone techs know anything - they are at the mercy of the upper level techs. I'll have to test out some hard drives tonight. Be careful not to put in a drive with data - the drive will most likely be reformatted to fit Fios' format and your old data will be lost. By the way, I'm in the Braintree area.
SheldonT is offline  
post #1455 of 1508 Old 01-10-2012, 07:03 AM
Member
 
DWBoston's Avatar
 
Join Date: Apr 2005
Location: North Grafton, MA
Posts: 145
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 10
Got the upgrade to 1.9 as well. It's really fast navigating through menus. Time to buy an eSATA HD now.

DWBoston is offline  
post #1456 of 1508 Old 01-10-2012, 04:19 PM
Member
 
sfull's Avatar
 
Join Date: Feb 2007
Posts: 55
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 10
Quote:
Originally Posted by DWBoston View Post

Got the upgrade to 1.9 as well. It's really fast navigating through menus. Time to buy an eSATA HD now.

So glad it's finally here! Anyone else having issue where the new guide seems to run off the edges of the screen? Not sure if it's a guide or resolution setting? I have about 9 year old HDTV HDMI converted to DVI, so not sure if that's an issue.
sfull is offline  
post #1457 of 1508 Old 01-17-2012, 10:05 PM
Member
 
Jack_Carver's Avatar
 
Join Date: May 2007
Posts: 49
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 10
The data stayed intact, guess that makes me lucky. But the thing does say there is NO ROOM left when it is only at the 78-80% mark.

I still have this horrible sound problem, crackling on any of the digital sound sources... HDMI to the TV, or Coax to the TV or Surround, and Optical to the Surround. How am I the only one effected by this?
Jack_Carver is offline  
post #1458 of 1508 Old 01-18-2012, 11:48 AM
Advanced Member
 
Andrzej's Avatar
 
Join Date: Dec 2002
Location: Wayland
Posts: 791
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 10
Quote:
Originally Posted by Jack_Carver View Post

The data stayed intact, guess that makes me lucky. But the thing does say there is NO ROOM left when it is only at the 78-80% mark.

I still have this horrible sound problem, crackling on any of the digital sound sources... HDMI to the TV, or Coax to the TV or Surround, and Optical to the Surround. How am I the only one effected by this?

No problems with sound here. DVR is functioning normally.
Andrzej is offline  
post #1459 of 1508 Old 01-21-2012, 11:21 AM
Senior Member
 
deathstroke's Avatar
 
Join Date: Jan 2004
Location: Wayland, MA
Posts: 256
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 10
Quote:
Originally Posted by Jack_Carver View Post

The data stayed intact, guess that makes me lucky. But the thing does say there is NO ROOM left when it is only at the 78-80% mark.

I still have this horrible sound problem, crackling on any of the digital sound sources... HDMI to the TV, or Coax to the TV or Surround, and Optical to the Surround. How am I the only one effected by this?

The only crackling I get is usually on the premium channels, during loud battle scenes, such as the opening of Gladiator last night. Do you have problems on all channels, even during quiet scenes? Might want to try some different speakers/receiver.
deathstroke is offline  
post #1460 of 1508 Old 01-24-2012, 07:25 AM
Senior Member
 
Ted the Penguin's Avatar
 
Join Date: Aug 2006
Posts: 217
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 10
anyone else notice that the aspect ratio buttons now work... and when watching a show on an SD channel with an HD equivalent, you can now press "C" to switch to the HD channel.
Ted the Penguin is offline  
post #1461 of 1508 Old 01-25-2012, 04:22 AM
Member
 
dbhajek's Avatar
 
Join Date: Oct 2011
Posts: 15
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 4 Post(s)
Liked: 10
Hi

Hope I am asking this question in the correct forum. Does fios get affected buy outside temperature? This might be in my mind but it looks like on cold days the picture looses color.

Thanks
dbhajek is offline  
post #1462 of 1508 Old 01-25-2012, 01:47 PM
AVS Special Member
 
JDLIVE's Avatar
 
Join Date: Apr 2003
Location: Marlborough, MA
Posts: 2,912
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 9 Post(s)
Liked: 26
Send a message via Yahoo to JDLIVE
Definitely in your mind.
JDLIVE is offline  
post #1463 of 1508 Old 03-13-2012, 08:28 AM
AVS Special Member
 
chitchatjf's Avatar
 
Join Date: Jun 2004
Location: Lawrence MA
Posts: 3,315
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 3 Post(s)
Liked: 12
I'm STILL waiting for channel 615.

5/8 my wait is OVER

chitchatjf is offline  
post #1464 of 1508 Old 03-15-2012, 05:47 AM
Member
 
The Wizard's Avatar
 
Join Date: Jul 2007
Location: Reading, MA
Posts: 179
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 10
Quote:
Originally Posted by chitchatjf View Post

I'm STILL waiting for channel 615.

Best way to get that is switch to COMCAST!
The Wizard is offline  
post #1465 of 1508 Old 03-17-2012, 09:04 AM
AVS Special Member
 
muzz's Avatar
 
Join Date: Jun 2002
Location: MA. USA
Posts: 2,254
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 11
Quote:
Originally Posted by sonicdoommario View Post

For those of you with FIOS in Bristol County (Mansfield, Easton, Raynham, and I believe North Attleboro and Taunton), WFXT was added to both the SD and HD lineup on FIOS.

It is still blacked out during FOX network programming like it is on Comcast, but it should help resolve the issues of people who were not getting FOX 25 at all.

http://www.wickedlocal.com/easton/ne...#axzz1hOxHWN36

Yes, she is VERY happy to be able to watch her morning news team again....which makes my life easier.

I want MY Cigarettes, MINE Nurse Ratched!!

To view links or images in signatures your post count must be 0 or greater. You currently have 0 posts.
muzz is offline  
post #1466 of 1508 Old 04-09-2012, 06:46 PM
AVS Special Member
 
chitchatjf's Avatar
 
Join Date: Jun 2004
Location: Lawrence MA
Posts: 3,315
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 3 Post(s)
Liked: 12
578 has kicked in but STILL NO sign of channel 615.
chitchatjf is offline  
post #1467 of 1508 Old 04-10-2012, 05:57 AM
Member
 
jackmcgann's Avatar
 
Join Date: Jul 2011
Posts: 19
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 10
just noticed that the NESN Plus chan now has an HD equiv @ chan 578. Probably just in time for NHL playoffs
jackmcgann is offline  
post #1468 of 1508 Old 04-16-2012, 01:54 PM
AVS Special Member
 
chitchatjf's Avatar
 
Join Date: Jun 2004
Location: Lawrence MA
Posts: 3,315
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 3 Post(s)
Liked: 12
wow some need of it The post game show of game 2 and maybe game 7.
After the first round win or lose coverage of the NHL playoffs leaves NESN

unfortunately lose
chitchatjf is offline  
post #1469 of 1508 Old 04-30-2012, 06:39 AM
AVS Special Member
 
chitchatjf's Avatar
 
Join Date: Jun 2004
Location: Lawrence MA
Posts: 3,315
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 3 Post(s)
Liked: 12
Quote:
Originally Posted by The Wizard View Post

Best way to get that is switch to COMCAST!

and lose HDNET Movies, Epix, plus gain a cap on net usage I do not think so

besides I've already committed to two more years of Fios TV

AND what I seek is now on


chitchatjf is offline  
post #1470 of 1508 Old 05-08-2012, 12:08 PM
Member
 
grampy's Avatar
 
Join Date: May 2004
Location: Central Massachusetts
Posts: 174
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 1 Post(s)
Liked: 10
Report over on DSL reports that NECN HD is now on ch 615
grampy is offline  
Reply Local HDTV Info and Reception

User Tag List

Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page


Forum Jump: 

Posting Rules  
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off