Boston, MA - Comcast - Page 46 - AVS Forum
Forum Jump: 
Reply
 
Thread Tools
post #1351 of 8555 Old 10-01-2007, 02:59 PM
AVS Special Member
 
kenvt's Avatar
 
Join Date: Aug 2004
Location: Chelmsford, MA
Posts: 1,047
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 10
Quote:
Originally Posted by DaveFi View Post

Wow, I went to look at the price for the "Digital Starter" package, and it's $33 for the first 3/mos then (get this) $45.23 per mos afterwards. (OUCH!!!)

You just know they're going to lump all the new HD Channels into the Digital Starter package or eliminate the $7 Digital Classic package altogether. Someone in the main Comcast thread in the other forum has already stated that in a few regions they have started doing so. Sigh.

Ouch ?? That is cheaper than analog full extended basic at $51 something... 45+ 1 cable box = same as analog.

-Ken
kenvt is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #1352 of 8555 Old 10-01-2007, 03:48 PM
Member
 
chrisgeleven's Avatar
 
Join Date: Apr 2007
Location: Manchester, NH
Posts: 142
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 10
Quote:
Originally Posted by PatriotsHD View Post

I just had a message on my cable box saying that Comcast has added CNNhd as well as TBS hd. They state CNNhd is on 842 yet I do not have that channel listed on the guide. Anyone else have this message or the channel available to them????

Same thing here in Manchester, NH. TBS-HD is up and running, but no CNN-HD on the guide despite Comcast sending a message to me saying it has been added.

Maybe CNN-HD will go live tomorrow.
chrisgeleven is offline  
post #1353 of 8555 Old 10-01-2007, 03:50 PM
Member
 
Litning's Avatar
 
Join Date: Oct 2005
Location: Concord, NH
Posts: 62
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 10
Quote:
Originally Posted by chrisgeleven View Post


Maybe CNN-HD will go live tomorrow.


I dunno... I'm not sure I really need to see Larry King in HD, even if channel surfing
Litning is offline  
post #1354 of 8555 Old 10-01-2007, 03:52 PM
Member
 
chrisgeleven's Avatar
 
Join Date: Apr 2007
Location: Manchester, NH
Posts: 142
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 10
Quote:
Originally Posted by Litning View Post

I dunno... I'm not sure I really need to see Larry King in HD, even if channel surfing

Yes, that is the one downside.
chrisgeleven is offline  
post #1355 of 8555 Old 10-01-2007, 03:58 PM
Member
 
drkfluff's Avatar
 
Join Date: Sep 2003
Location: Rockland, MA
Posts: 24
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 10
Got to love Comcast CSR's. I just had one hang up on me when I told him he had no idea what he was talking about. He tried to tell me that TBS-HD wasn't broadcast ready so it won't be showing up for, at least, a few days. I can't believe that I'm looking back fondly on the Adelphia days.
drkfluff is offline  
post #1356 of 8555 Old 10-01-2007, 04:37 PM
Member
 
chrisgeleven's Avatar
 
Join Date: Apr 2007
Location: Manchester, NH
Posts: 142
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 10
FYI, confirmed, TBS-HD actually can transmit HD programming once in awhile (instead of stretch 16:9). The Rockies/Padres game is in HD.
chrisgeleven is offline  
post #1357 of 8555 Old 10-01-2007, 04:51 PM
AVS Addicted Member
 
DaveFi's Avatar
 
Join Date: Nov 2002
Location: Natick MA
Posts: 17,174
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 26
Quote:
Originally Posted by kenvt View Post

Ouch ?? That is cheaper than analog full extended basic at $51 something... 45+ 1 cable box = same as analog.

-Ken

ken, I don't watch any of the channels on analog. The only things I watch are maybe BBC-A which I get on Digital Classic package for $7/per mos. So I get Basic Cable and Digital Classic plus the cost of the DVR. Quite a few other people on the forum have that package because they don't want to watch any analog, and paying $45 more for a few channels which is mostly 4:3 digital isn't going to make Comcast any friends (especially if they eliminate the Digital Classic package altogether like they are doing in other regions).

XBOX Live: Wagmman
PSN: Wagg
BFBC2: Wagman
Steam: Wag

My Second Life character looks and acts exactly like me except he can fly.
DaveFi is offline  
post #1358 of 8555 Old 10-01-2007, 06:54 PM
Advanced Member
 
mgpt6's Avatar
 
Join Date: Dec 2002
Location: Mass
Posts: 721
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 10
with CSPAN 2 going digital only on 11/01 and CSPAN3 being added to digital on 11/01 will that make room for 1 or 2 new HD channels. Have the feeling we will be getting post cards annoucing that a channels is now just on digital starter or classic , and no longer esteneded analog.Suspect that TLC, Discovery and Animal Planet may go that way to make more room for their new HD channels
mgpt6 is offline  
post #1359 of 8555 Old 10-01-2007, 08:05 PM
AVS Special Member
 
chitchatjf's Avatar
 
Join Date: Jun 2004
Location: Lawrence MA
Posts: 3,309
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 1 Post(s)
Liked: 12
Did anyone notice that the SD feed for WCVB's coverage of the game tonight (I checked ot off air as well as Ch 5) is the HD feed center cut?

As for channels i could see going from Extended to Digital starter,although personally I think it should be ALL of them I could see Bravo,History Ch,Cartoon Network,Comedy Central,Sci Fi,and Hallmark channel making the jump.

My idea would have ALL channel above limited basic going digital only but channels in Dgital starter be UNENCRYPTED so QAM tuners can get those channels without a box,using the traditional 24-69 filter so those with limited basic would not get them.
chitchatjf is offline  
post #1360 of 8555 Old 10-01-2007, 09:53 PM
AVS Special Member
 
chitchatjf's Avatar
 
Join Date: Jun 2004
Location: Lawrence MA
Posts: 3,309
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 1 Post(s)
Liked: 12
Updates:

842 is ON

296 is gone as The Tube is no longer broadcasting.
chitchatjf is offline  
post #1361 of 8555 Old 10-02-2007, 04:04 AM
Member
 
chrisgeleven's Avatar
 
Join Date: Apr 2007
Location: Manchester, NH
Posts: 142
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 10
CNN-HD is live in Manchester, NH now on 842. Looks good.
chrisgeleven is offline  
post #1362 of 8555 Old 10-02-2007, 04:41 AM
Member
 
wackymann's Avatar
 
Join Date: Oct 2003
Posts: 113
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 10
I had all sorts of break-ups and pixellation on TBS-HD (831) last night. Did anybody else have that? I'm wondering if it's going to be a permanent problem. All of my other channels are fine.
wackymann is offline  
post #1363 of 8555 Old 10-02-2007, 05:18 AM
 
bicker1's Avatar
 
Join Date: Jun 2006
Location: Burlington, MA
Posts: 8,289
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 11
CNN-HD is live in Burlington, MA too. Looks very good.

TBS-HD was perfect for the 2-3 minutes I watched it last night.

Now just waiting for USA-HD.
bicker1 is offline  
post #1364 of 8555 Old 10-02-2007, 05:37 AM
Member
 
snooz123's Avatar
 
Join Date: Jul 2007
Location: Malden, MA
Posts: 54
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 10
Quote:
Originally Posted by chitchatjf View Post

Updates:

842 is ON

296 is gone as The Tube is no longer broadcasting.

That stinks. I loved that station!
snooz123 is offline  
post #1365 of 8555 Old 10-02-2007, 06:05 AM
Advanced Member
 
JoeBloggz's Avatar
 
Join Date: Feb 2004
Location: Southeast, MA
Posts: 757
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 15
CNN-HD is live here in Fall River area. I was not impressed with TBS HD production. I have my set calibrated for improved contrast ratio and the feed looked way too bright for me. I though the picture looked better when they went in studio with Ernie Johnson and Cal Ripken than the actual game feed.

Denon AVR-X2000------>Def Tech PM1000's------>Def Tech PC2000------->Sub(TBD)
Pioneer Pro111FD viewed from 7'------>Picture mode, ISF Day(calibrated by umr)
Sony PS3

JoeBloggz is offline  
post #1366 of 8555 Old 10-02-2007, 06:28 AM
Senior Member
 
epie's Avatar
 
Join Date: Nov 2005
Location: Easton, MA
Posts: 445
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 10
Lasst night when I turned to TBS-HD, all I had a was a notice saying "coming shortly". This message was posted up until 11pm last night and I forgot to check back this morning. I live in Easton,MA. Will I be getting this channel or does this have something to do with the fact that I just have Digital Preferred package with Basic service? Thanks for the help!
epie is offline  
post #1367 of 8555 Old 10-02-2007, 06:59 AM
AVS Special Member
 
chaz01's Avatar
 
Join Date: Jan 2005
Location: Phoenix, AZ
Posts: 1,479
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 12
Quote:
Originally Posted by wackymann View Post

I had all sorts of break-ups and pixellation on TBS-HD (831) last night. Did anybody else have that? I'm wondering if it's going to be a permanent problem. All of my other channels are fine.

Looked great here in Beverly for the last 5 innings.
chaz01 is offline  
post #1368 of 8555 Old 10-02-2007, 07:05 AM
AVS Special Member
 
chitchatjf's Avatar
 
Join Date: Jun 2004
Location: Lawrence MA
Posts: 3,309
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 1 Post(s)
Liked: 12
Quote:
Originally Posted by epie View Post

Lasst night when I turned to TBS-HD, all I had a was a notice saying "coming shortly". This message was posted up until 11pm last night and I forgot to check back this morning. I live in Easton,MA. Will I be getting this channel or does this have something to do with the fact that I just have Digital Preferred package with Basic service? Thanks for the help!

Do you get TBS-SD on channel 31?
chitchatjf is offline  
post #1369 of 8555 Old 10-02-2007, 07:15 AM
Senior Member
 
epie's Avatar
 
Join Date: Nov 2005
Location: Easton, MA
Posts: 445
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 10
Quote:
Originally Posted by chitchatjf View Post

Do you get TBS-SD on channel 31?

nope, sounds like I am hosed. I had hope just becasue I get TNT-HD but no TNT on standard cable. My basic channels stop at around channel 23. I guess I can always call Comcast and pick it up for the first round of playoffs and then drop it, correct?

Thanks!
epie is offline  
post #1370 of 8555 Old 10-02-2007, 08:28 AM
Senior Member
 
travis33's Avatar
 
Join Date: Aug 2004
Location: Nashua, NH
Posts: 202
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 10
Forgive me if this question has been asked a million times before, but the cable choices are so damn confusing...

I'm looking into dropping extended cable, but I want to keep all of my HD channels (except NFL and movie channels). I would also like to have the music channels, but they aren't a must. Also, I'd like to have access to OnDemand MTV (or other extended basic cable channels). I will be renting 2 HDDVRs.

What's the cheapest package will include all of my wants and about how much will it cost?

How much would I save by dropping extended basic?

Can I watch extended basic OnDemand channels if I don't subsribe to extended basic?

Lastly, what is the internet speed/price offerings for the Nashua, NH area?

Thanks in advance,
Travis
travis33 is offline  
post #1371 of 8555 Old 10-02-2007, 09:14 AM
Senior Member
 
therob006's Avatar
 
Join Date: Dec 2003
Location: Derry, NH
Posts: 409
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 10
Quote:
Originally Posted by chitchatjf View Post

Updates:

842 is ON

296 is gone as The Tube is no longer broadcasting.

The following message appears on the Tube's web site:

Dear friend of THE TUBE Music Network,

We regret to inform you of the fate that has befallen The Tube Music Network. October 1, 2007 The Tube ceased its national broadcast.

Viewers, Artists, Music Companies, Investors, Business Partners, TV stations, Cable companies, Advertisers , Friends and our creative partners @Radical Media - your support of The Tube has always been highly valued and appreciated. The collective efforts of this team, fueled by the letters we received from viewers, sustained THE TUBE as it struggled through the financial limitations that ultimately contributed to its incapacitated state.

Thank you for inviting The Tube Music Network into your life.

Sincerely,

The Tube Music Network staff

Insanity in individuals is something rare - but in groups, parties, nations and epochs, it is the rule.
therob006 is offline  
post #1372 of 8555 Old 10-02-2007, 09:25 AM
Senior Member
 
therob006's Avatar
 
Join Date: Dec 2003
Location: Derry, NH
Posts: 409
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 10
Quote:
Originally Posted by DaveFi View Post

Wow, I went to look at the price for the "Digital Starter" package, and it's $33 for the first 3/mos then (get this) $45.23 per mos afterwards. (OUCH!!!)

You just know they're going to lump all the new HD Channels into the Digital Starter package or eliminate the $7 Digital Classic package altogether. Someone in the main Comcast thread in the other forum has already stated that in a few regions they have started doing so. Sigh.

Got to read the italic but no so fine print

Post promotional price starts at $45.23 and varies depending on your location.

Price after promo is actually higher then $45.23 in New England.

Insanity in individuals is something rare - but in groups, parties, nations and epochs, it is the rule.
therob006 is offline  
post #1373 of 8555 Old 10-02-2007, 11:03 AM
Member
 
jdoggxperience's Avatar
 
Join Date: Oct 2006
Posts: 64
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 10
No CNN HD, or TBS HD, just getting the "One Moment Please" banner, for Needham.
jdoggxperience is offline  
post #1374 of 8555 Old 10-02-2007, 11:39 AM
AVS Special Member
 
jefbal99's Avatar
 
Join Date: Oct 2006
Location: Lansing, MI
Posts: 3,064
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 11
Quote:
Originally Posted by jdoggxperience View Post

No CNN HD, or TBS HD, just getting the "One Moment Please" banner, for Needham.

Might need to Hit your box, can be done automatically from the 800 number or a CSR should be able to help you

It's time to give props to WLNS for the HD crawl generator!!!

Now we need WHTV to go HD and Lansing's CW to get a separate transmitter so it isn't a digital sub.
jefbal99 is offline  
post #1375 of 8555 Old 10-02-2007, 04:50 PM
AVS Special Member
 
macd23's Avatar
 
Join Date: Jan 2004
Location: Massachusetts
Posts: 1,615
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 10
To the poster in Easton I AM getting TBS HD, I'm pretty sure I'm on extended basic and digital classic package, but who knows Comcast's packages are ridiculously confusing.

When are we getting History HD and USA HD?

Verizon FIOS (Norfolk County, MA)
Samsung 43" DLP display
Yamaha HTR-5730 surround system
Playstation 3
macd23 is offline  
post #1376 of 8555 Old 10-02-2007, 05:40 PM
Senior Member
 
rdilliker's Avatar
 
Join Date: Jul 2005
Location: Boston, MA
Posts: 436
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 10
Quote:
Originally Posted by jefbal99 View Post

Might need to Hit your box, can be done automatically from the 800 number or a CSR should be able to help you

Jefball99, just curious, are you really in Lansing because you seem to hang out in the Boston thread a fair bit?
rdilliker is offline  
post #1377 of 8555 Old 10-02-2007, 05:42 PM
Senior Member
 
rdilliker's Avatar
 
Join Date: Jul 2005
Location: Boston, MA
Posts: 436
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 10
I was watching 'Out In The Open" on CNN-HD and the in studio shots were not in HD but then I switched back to the channel a few minutes later and the in studio shots were in HD. Weird, but the HD looks fantastic.
rdilliker is offline  
post #1378 of 8555 Old 10-02-2007, 06:46 PM
Member
 
jdoggxperience's Avatar
 
Join Date: Oct 2006
Posts: 64
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 10
Quote:
Originally Posted by jefbal99 View Post

Might need to Hit your box, can be done automatically from the 800 number or a CSR should be able to help you

Weird, I had that done, and neither HD box in my house will show the channels.
jdoggxperience is offline  
post #1379 of 8555 Old 10-02-2007, 07:11 PM
Senior Member
 
Ted_K's Avatar
 
Join Date: Aug 2005
Location: Dover, NH
Posts: 334
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 10
TBS-HD is showing The Office in stretched letterbox. ow!
Ted_K is offline  
post #1380 of 8555 Old 10-02-2007, 07:17 PM
Member
 
jdoggxperience's Avatar
 
Join Date: Oct 2006
Posts: 64
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 10
well, then never mind about tbs hd... right?
jdoggxperience is offline  
Reply Local HDTV Info and Reception

User Tag List

Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page


Forum Jump: 

Posting Rules  
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off