Washington, DC / Baltimore, MD - HDTV - Page 468 - AVS | Home Theater Discussions And Reviews
Forum Jump: 
 21Likes
Reply
Thread Tools
post #14011 of 14033 Old 03-11-2015, 05:02 PM
Member
 
yesongs's Avatar
 
Join Date: Jan 2005
Location: Maryland
Posts: 25
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 10
Just noticed something looking at the channel list on the first page

I get 20.1 no issue but I don't see the new movie channel 20.2 in my guide and I can't access it

I have directv, and use HR-20's

Any suggestions appreciated
yesongs is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #14012 of 14033 Old 03-11-2015, 06:23 PM
Advanced Member
 
doctorwizz's Avatar
 
Join Date: Mar 2003
Location: MD
Posts: 716
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 277 Post(s)
Liked: 84
Wow Ch. 2 ABC Baltimore looks fantastic upscaled to 4K! I can't get ch. 7 so I can't compare. Can anyone comment on OTA PQ between ch. 2 and 7?
7 looks like crap on Dish.
Ch. Fox 45 has better PQ than Fox 5.
On Dish, Fox 5 looks worse than OTA.

Samsung 65" HU8550-TS01 UHDTV, Denon 3312 AVR, Cerwin Vega VE's x 7, DefTech Sub x 3
TiVo Raomio OTA 3TB, 2 TiVo Mini's, SimpleTV, HD Homerun Extend, WDTV Live, Roku 3, FireTV
PC - AMD FX8350, 16GB, LG 16x BD-RW, 1000w PSU
EVGA GTX-980 ACX 2.0, GTX-750Ti, (2) 27" IPS Secondary Monitors
Asus AC68, AC66 Routers, (2) Gigabit Switches, 100/10 Comcast, 3 UPS's
doctorwizz is online now  
post #14013 of 14033 Old 03-11-2015, 06:52 PM
AVS Special Member
 
Digital Rules's Avatar
 
Join Date: May 2008
Location: Chantilly, VA
Posts: 1,817
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 79 Post(s)
Liked: 19
Channel 2 is much better. Channel 7 is softer with more noticeable artifacts.

I even see a difference between Newschannel 8 & channel 7 when they simulcast on Fios.
doctorwizz likes this.
Digital Rules is online now  
post #14014 of 14033 Old 03-12-2015, 10:17 AM
Advanced Member
 
doctorwizz's Avatar
 
Join Date: Mar 2003
Location: MD
Posts: 716
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 277 Post(s)
Liked: 84
I have Fairfax Antenna coming to install on the 17th!

Edit: Make that the 20th

2nd Edit: Coming Thurs 19th.

Samsung 65" HU8550-TS01 UHDTV, Denon 3312 AVR, Cerwin Vega VE's x 7, DefTech Sub x 3
TiVo Raomio OTA 3TB, 2 TiVo Mini's, SimpleTV, HD Homerun Extend, WDTV Live, Roku 3, FireTV
PC - AMD FX8350, 16GB, LG 16x BD-RW, 1000w PSU
EVGA GTX-980 ACX 2.0, GTX-750Ti, (2) 27" IPS Secondary Monitors
Asus AC68, AC66 Routers, (2) Gigabit Switches, 100/10 Comcast, 3 UPS's

Last edited by doctorwizz; 03-18-2015 at 11:50 AM.
doctorwizz is online now  
post #14015 of 14033 Old 03-14-2015, 10:23 AM
Senior Member
 
Dave Loudin's Avatar
 
Join Date: Nov 2007
Location: King George, VA
Posts: 412
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 1 Post(s)
Liked: 11
Just one more quick thought about the audio quality discussion. Audio processing is done at the transmitter, so stations airing the same network programming can and do sound differently.
Dave Loudin is offline  
post #14016 of 14033 Old 03-17-2015, 02:27 PM
Member
 
Join Date: Feb 2015
Posts: 21
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 0
Quote:
Originally Posted by Dave Loudin View Post
Just one more quick thought about the audio quality discussion. Audio processing is done at the transmitter, so stations airing the same network programming can and do sound differently.
I noticed that when I got PBS from DC and Maryland. WETA transmitted far better audio then MPT. MPT sounds like a pillow is over the speaker. No dynamic range or clarity like on WETA.
pointthinker is offline  
post #14017 of 14033 Old 03-18-2015, 11:33 AM
Member
 
b5fan001's Avatar
 
Join Date: Dec 2011
Location: Northern VA
Posts: 170
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 56 Post(s)
Liked: 39
Antenna with ghetto reflector.........

Quote:
Originally Posted by doctorwizz View Post
I got this antenna as a experiment.
http://www.amazon.com/gp/product/B00LAA45PA/

Was hoping I could get at least one HD station to see how it looked upscaled to 4K resolution compared to Dish TV.

After trying many positions in my finished basement, I taped it to the a west facing wall. About 6.5' off the floor. That is about 3' above the ground outside. I can get ch. 4 , 5, 14, 22, and 50. And all the sub channels. They work great.
http://www.tvfool.com/?option=com_wr...2c156151d2776f
Northern Calvert county.

Ch. 9 will only tune if I move the antenna lower. But then I lose ch. 4, 5, and 50. I can't get ch. 7 at all.

With those channels, I can see a big improvement in picture quality over Dish locals. I was amazed by increased PQ!
On Dish, Ch. 4 and 9 look excellent, while 5 and 7 don't look very good. 7 looks the worst.

I'm still considering options for antenna's. I might try to install an attic antenna. Most likely I'll get a roof antenna installed.
Hi,

I cut the cord a few weeks ago. I have an antenna very much like the one you bought. I live in Sterling, VA. I don't live very far away from the transmitters (about 17 to 20 miles) but I have my home theater set up in my basement. There is no clear view DC from the low position I'm in. The window in my basement faces DC thankfully, but I had devil of a time bring in all the DC channels at one time. I had some of the same results you are having even using the supplied amplifier.

After doing a bit of reading about topics like making my own antenna, I found out about reflectors and what they do. Upon discovering that aluminum foil works as a reflector, I made one out of an old shoebox and aluminum foil. I put the makeshift foil reflector behind the antenna (as shown in the pictures attached). All my channels from DC came in except 50........sometimes........couldn't put my finger on the issue. I put the amplifier that came with the antenna back in place, I got everything.

I know it doesn't look great but it worked for me. It is kinda hard to see since I took the pics from outside the window in daylight. But, I think with the size of the pictures you can get an idea of what I did.


-B
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	OTA_557.jpg
Views:	28
Size:	204.9 KB
ID:	610889   Click image for larger version

Name:	OTA_559.jpg
Views:	15
Size:	187.6 KB
ID:	610897   Click image for larger version

Name:	OTA_605.jpg
Views:	14
Size:	209.9 KB
ID:	610905   Click image for larger version

Name:	OTA_607.jpg
Views:	14
Size:	192.6 KB
ID:	610913   Click image for larger version

Name:	OTA_612.jpg
Views:	20
Size:	208.0 KB
ID:	610921  

b5fan001 is offline  
post #14018 of 14033 Old 03-18-2015, 12:01 PM
Advanced Member
 
doctorwizz's Avatar
 
Join Date: Mar 2003
Location: MD
Posts: 716
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 277 Post(s)
Liked: 84
Quote:
Originally Posted by b5fan001 View Post
Hi,

I cut the cord a few weeks ago. I have an antenna very much like the one you bought. I live in Sterling, VA. I don't live very far away from the transmitters (about 17 to 20 miles) but I have my home theater set up in my basement. There is no clear view DC from the low position I'm in. The window in my basement faces DC thankfully, but I had devil of a time bring in all the DC channels at one time. I had some of the same results you are having even using the supplied amplifier.

After doing a bit of reading about topics like making my own antenna, I found out about reflectors and what they do. Upon discovering that aluminum foil works as a reflector, I made one out of an old shoebox and aluminum foil. I put the makeshift foil reflector behind the antenna (as shown in the pictures attached). All my channels from DC came in except 50........sometimes........couldn't put my finger on the issue. I put the amplifier that came with the antenna back in place, I got everything.

I know it doesn't look great but it worked for me. It is kinda hard to see since I took the pics from outside the window in daylight. But, I think with the size of the pictures you can get an idea of what I did.


-B
Yeah kinda ugly but functional. Wife would kill me if I did that.

I just my antenna install appointment with Fairfax Antenna changed to tomorrow. Thurs 20th. Snow and rain Thurs. night and Fri.
Got a Tivo Roamio OTA that I upgraded the hard drive with a 3TB drive. And I just recieved one Tivo mini v1. Works great!
Also got a simple.tv on Ebay for $60. And a lifetime sub for $4. It will be just for watching TV on PC's or tablets.
OTA looks amazing on my UHDTV!

Samsung 65" HU8550-TS01 UHDTV, Denon 3312 AVR, Cerwin Vega VE's x 7, DefTech Sub x 3
TiVo Raomio OTA 3TB, 2 TiVo Mini's, SimpleTV, HD Homerun Extend, WDTV Live, Roku 3, FireTV
PC - AMD FX8350, 16GB, LG 16x BD-RW, 1000w PSU
EVGA GTX-980 ACX 2.0, GTX-750Ti, (2) 27" IPS Secondary Monitors
Asus AC68, AC66 Routers, (2) Gigabit Switches, 100/10 Comcast, 3 UPS's
doctorwizz is online now  
post #14019 of 14033 Old 03-18-2015, 01:13 PM
Member
 
b5fan001's Avatar
 
Join Date: Dec 2011
Location: Northern VA
Posts: 170
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 56 Post(s)
Liked: 39
Quote:
Originally Posted by doctorwizz View Post
Yeah kinda ugly but functional. Wife would kill me if I did that.

I just my antenna install appointment with Fairfax Antenna changed to tomorrow. Thurs 20th. Snow and rain Thurs. night and Fri.
Got a Tivo Roamio OTA that I upgraded the hard drive with a 3TB drive. And I just recieved one Tivo mini v1. Works great!
Also got a simple.tv on Ebay for $60. And a lifetime sub for $4. It will be just for watching TV on PC's or tablets.
OTA looks amazing on my UHDTV!
I got the TiVo Roamio for OTA as well and I have to agree that the picture is wonderful. I didn't upgrade my hard drive. With all the streaming content available from HULU, Amazon Prime and Netflix, I don't need the extra room......yet! My only issue is the loss of ABC Family, FX, TNT and USA networks. I will have to wait until their programs are available streaming. If you or anyone else has a way to get those networks even though they are not available on Hulu, please drop me a line!

Let me know how the new antenna turns out. I should have mentioned that I do NOT get any Baltimore stations.


-B
b5fan001 is offline  
post #14020 of 14033 Old 03-18-2015, 01:23 PM
Advanced Member
 
doctorwizz's Avatar
 
Join Date: Mar 2003
Location: MD
Posts: 716
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 277 Post(s)
Liked: 84
Quote:
Originally Posted by b5fan001 View Post
I got the TiVo Roamio for OTA as well and I have to agree that the picture is wonderful. I didn't upgrade my hard drive. With all the streaming content available from HULU, Amazon Prime and Netflix, I don't need the extra room......yet! My only issue is the loss of ABC Family, FX, TNT and USA networks. I will have to wait until their programs are available streaming. If you or anyone else has a way to get those networks even though they are not available on Hulu, please drop me a line!

Let me know how the new antenna turns out. I should have mentioned that I do NOT get any Baltimore stations.


-B
I figured I might as well upgrade the Roamio hard drive now. You can't keep any recordings when upgrading. I like to save a lot recordings and record everything.
It is so easy too. Few torque screws and drop a drive (3TB max) in and go. The Tivo does all the work. Plug n play.
b5fan001 likes this.

Samsung 65" HU8550-TS01 UHDTV, Denon 3312 AVR, Cerwin Vega VE's x 7, DefTech Sub x 3
TiVo Raomio OTA 3TB, 2 TiVo Mini's, SimpleTV, HD Homerun Extend, WDTV Live, Roku 3, FireTV
PC - AMD FX8350, 16GB, LG 16x BD-RW, 1000w PSU
EVGA GTX-980 ACX 2.0, GTX-750Ti, (2) 27" IPS Secondary Monitors
Asus AC68, AC66 Routers, (2) Gigabit Switches, 100/10 Comcast, 3 UPS's
doctorwizz is online now  
post #14021 of 14033 Old 03-19-2015, 12:05 PM
Advanced Member
 
doctorwizz's Avatar
 
Join Date: Mar 2003
Location: MD
Posts: 716
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 277 Post(s)
Liked: 84
Got the antenna installed! Winegard HD-7697 with RCA amp.
Fairfax AVI don't install rotors anymore. I wanted one but, oh well. They say that they are unreliable and not needed like they were back when multi-path was a factor. Does that sound right? I get Balt and DC and some Salisbury stations.
I get about 70 channels. I'll rescan later. I have great signals. They took over an hour to find best signal for DC and Balt.
Here is a pic. I picked the highest mount. There is a slight tilt in the mount that they said helped the signal.

Digital Rules and b5fan001 like this.

Samsung 65" HU8550-TS01 UHDTV, Denon 3312 AVR, Cerwin Vega VE's x 7, DefTech Sub x 3
TiVo Raomio OTA 3TB, 2 TiVo Mini's, SimpleTV, HD Homerun Extend, WDTV Live, Roku 3, FireTV
PC - AMD FX8350, 16GB, LG 16x BD-RW, 1000w PSU
EVGA GTX-980 ACX 2.0, GTX-750Ti, (2) 27" IPS Secondary Monitors
Asus AC68, AC66 Routers, (2) Gigabit Switches, 100/10 Comcast, 3 UPS's

Last edited by doctorwizz; 03-19-2015 at 12:30 PM.
doctorwizz is online now  
post #14022 of 14033 Old 03-19-2015, 12:57 PM
AVS Special Member
 
Digital Rules's Avatar
 
Join Date: May 2008
Location: Chantilly, VA
Posts: 1,817
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 79 Post(s)
Liked: 19
Nice job. Like that they put the amp down low where it is easy to service. Kinda sucks about the rotor, but decent rotors ain't cheap anymore. Did they split the aim between Baltimore & DC?
b5fan001 likes this.
Digital Rules is online now  
post #14023 of 14033 Old 03-19-2015, 12:57 PM
Member
 
b5fan001's Avatar
 
Join Date: Dec 2011
Location: Northern VA
Posts: 170
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 56 Post(s)
Liked: 39
Quote:
Originally Posted by doctorwizz View Post
Got the antenna installed! Winegard HD-7697 with RCA amp.
Fairfax AVI don't install rotors anymore. I wanted one but, oh well. They say that they are unreliable and not needed like they were back when multi-path was a factor. Does that sound right? I get Balt and DC and some Salisbury stations.
I get about 70 channels. I'll rescan later. I have great signals. They took over an hour to find best signal for DC and Balt.
Here is a pic. I picked the highest mount. There is a slight tilt in the mount that they said helped the signal.
Awesome! You know, when I was fighting to get my antenna to work, I ended up doing a strange tilt a couple times that allowed me to get a channel it wasn't getting normally. Attaching the reflector behind it helped out tremendously in getting all the DC channels. Unfortunately, I rent, so I cannot put up a big antenna.

-B
b5fan001 is offline  
post #14024 of 14033 Old 03-19-2015, 01:01 PM
Advanced Member
 
doctorwizz's Avatar
 
Join Date: Mar 2003
Location: MD
Posts: 716
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 277 Post(s)
Liked: 84
Quote:
Originally Posted by Digital Rules View Post
Nice job. Like that they put the amp down low where it is easy to service. Kinda sucks about the rotor, but decent rotors ain't cheap anymore. Did they split the aim between Baltimore & DC?
Yes. They did take a long to get it right. The installers were great! They loved my setup.

Samsung 65" HU8550-TS01 UHDTV, Denon 3312 AVR, Cerwin Vega VE's x 7, DefTech Sub x 3
TiVo Raomio OTA 3TB, 2 TiVo Mini's, SimpleTV, HD Homerun Extend, WDTV Live, Roku 3, FireTV
PC - AMD FX8350, 16GB, LG 16x BD-RW, 1000w PSU
EVGA GTX-980 ACX 2.0, GTX-750Ti, (2) 27" IPS Secondary Monitors
Asus AC68, AC66 Routers, (2) Gigabit Switches, 100/10 Comcast, 3 UPS's
doctorwizz is online now  
post #14025 of 14033 Old 03-19-2015, 01:21 PM
AVS Special Member
 
Digital Rules's Avatar
 
Join Date: May 2008
Location: Chantilly, VA
Posts: 1,817
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 79 Post(s)
Liked: 19
Now you will REALLY be able to see the difference between ABC-2 & ABC-7!!

Saw Jeopardy on Fox 45 last night & it was unbelievable how much better it looked than on WJLA. Just put my antennas back up last weekend since I heard that Fios may be dropping QAM channels soon.
Digital Rules is online now  
post #14026 of 14033 Old 03-19-2015, 01:27 PM
AVS Addicted Member
 
Trip in VA's Avatar
 
Join Date: Jun 2003
Location: Alexandria, VA, US | Age: 26
Posts: 14,612
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 168 Post(s)
Liked: 79
Send a message via AIM to Trip in VA Send a message via Yahoo to Trip in VA
I had called Fairfax Antenna to do my antenna installation and wound up in an argument with the guy on the other end who said they wouldn't install an antenna they didn't provide without charging through the nose and on and on and on. I wound up having someone else do my install, which has been outstanding.

Just because you can't see multipath doesn't mean it's not there. If you get random unexplained dropouts, that's multipath. A good rotor definitely isn't cheap, and I don't have one yet, but I do plan to get one down the road.

- Trip

N4MJC

Comments are my own and not that of the FCC (my employer) or anyone else.

RabbitEars

"Ignorance and prejudice and fear walk hand in hand..." - Rush "Witch Hunt"

Trip in VA is online now  
post #14027 of 14033 Old 03-19-2015, 01:34 PM
Advanced Member
 
doctorwizz's Avatar
 
Join Date: Mar 2003
Location: MD
Posts: 716
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 277 Post(s)
Liked: 84
Quote:
Originally Posted by Digital Rules View Post
Now you will REALLY be able to see the difference between ABC-2 & ABC-7!!

Saw Jeopardy on Fox 45 last night & it was unbelievable how much better it looked than on WJLA. Just put my antennas back up last weekend since I heard that Fios may be dropping QAM channels soon.
Yes, I can see a huge improvement. Fox 45 too looks soo much better than Fox 5.
When I first got my UHDTV last April, I was really disappointed how bad Dish looked. PQ was greatly improved by the TV's firmware updates. But when I got that cheap antenna and saw how amazing OTA looked, I was hooked.

Just called Dish an cut the cord! They tried to give discounts and free pay channels.

Samsung 65" HU8550-TS01 UHDTV, Denon 3312 AVR, Cerwin Vega VE's x 7, DefTech Sub x 3
TiVo Raomio OTA 3TB, 2 TiVo Mini's, SimpleTV, HD Homerun Extend, WDTV Live, Roku 3, FireTV
PC - AMD FX8350, 16GB, LG 16x BD-RW, 1000w PSU
EVGA GTX-980 ACX 2.0, GTX-750Ti, (2) 27" IPS Secondary Monitors
Asus AC68, AC66 Routers, (2) Gigabit Switches, 100/10 Comcast, 3 UPS's
doctorwizz is online now  
post #14028 of 14033 Old 03-19-2015, 01:39 PM
Advanced Member
 
doctorwizz's Avatar
 
Join Date: Mar 2003
Location: MD
Posts: 716
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 277 Post(s)
Liked: 84
Quote:
Originally Posted by Trip in VA View Post
I had called Fairfax Antenna to do my antenna installation and wound up in an argument with the guy on the other end who said they wouldn't install an antenna they didn't provide without charging through the nose and on and on and on. I wound up having someone else do my install, which has been outstanding.

Just because you can't see multipath doesn't mean it's not there. If you get random unexplained dropouts, that's multipath. A good rotor definitely isn't cheap, and I don't have one yet, but I do plan to get one down the road.

- Trip
Haven't seen any dropouts yet. Most of my signals are above 70 with the Tivo signal meter.

Samsung 65" HU8550-TS01 UHDTV, Denon 3312 AVR, Cerwin Vega VE's x 7, DefTech Sub x 3
TiVo Raomio OTA 3TB, 2 TiVo Mini's, SimpleTV, HD Homerun Extend, WDTV Live, Roku 3, FireTV
PC - AMD FX8350, 16GB, LG 16x BD-RW, 1000w PSU
EVGA GTX-980 ACX 2.0, GTX-750Ti, (2) 27" IPS Secondary Monitors
Asus AC68, AC66 Routers, (2) Gigabit Switches, 100/10 Comcast, 3 UPS's
doctorwizz is online now  
post #14029 of 14033 Old Yesterday, 06:35 AM
Advanced Member
 
doctorwizz's Avatar
 
Join Date: Mar 2003
Location: MD
Posts: 716
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 277 Post(s)
Liked: 84
Baltimore signals droped to 32 with this this small thunderstorm this morning. DC's stations signals did not drop at all.
Looks like my antenna is pointing exactly towards DC. Installers said it is in-between DC and Balt. There is no way that is true. My lowest Balt signal is 11-1 which is low 50s on a good day.
Does tilting the antenna back help signals? Not sure I like it tilted since it would not be good for installing a rotor. This antenna mount is a tripod. Have to level it out when installing a rotor?

Samsung 65" HU8550-TS01 UHDTV, Denon 3312 AVR, Cerwin Vega VE's x 7, DefTech Sub x 3
TiVo Raomio OTA 3TB, 2 TiVo Mini's, SimpleTV, HD Homerun Extend, WDTV Live, Roku 3, FireTV
PC - AMD FX8350, 16GB, LG 16x BD-RW, 1000w PSU
EVGA GTX-980 ACX 2.0, GTX-750Ti, (2) 27" IPS Secondary Monitors
Asus AC68, AC66 Routers, (2) Gigabit Switches, 100/10 Comcast, 3 UPS's
doctorwizz is online now  
post #14030 of 14033 Old Yesterday, 11:13 AM
AVS Special Member
 
Digital Rules's Avatar
 
Join Date: May 2008
Location: Chantilly, VA
Posts: 1,817
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 79 Post(s)
Liked: 19
Are you experiencing any drop-outs? Are you seeing any of the low power DC stations like 25or 49?
Digital Rules is online now  
post #14031 of 14033 Old Yesterday, 11:18 AM
Advanced Member
 
doctorwizz's Avatar
 
Join Date: Mar 2003
Location: MD
Posts: 716
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 277 Post(s)
Liked: 84
Quote:
Originally Posted by Digital Rules View Post
Are you experiencing any drop-outs? Are you seeing any of the low power DC stations like 25or 49?
I don't get 25 or 49. I can't check the signal level now. Wifes soap is recording.
I only get drop outs on Baltimore Stations.

Samsung 65" HU8550-TS01 UHDTV, Denon 3312 AVR, Cerwin Vega VE's x 7, DefTech Sub x 3
TiVo Raomio OTA 3TB, 2 TiVo Mini's, SimpleTV, HD Homerun Extend, WDTV Live, Roku 3, FireTV
PC - AMD FX8350, 16GB, LG 16x BD-RW, 1000w PSU
EVGA GTX-980 ACX 2.0, GTX-750Ti, (2) 27" IPS Secondary Monitors
Asus AC68, AC66 Routers, (2) Gigabit Switches, 100/10 Comcast, 3 UPS's
doctorwizz is online now  
post #14032 of 14033 Unread Today, 04:02 AM
AVS Special Member
 
Digital Rules's Avatar
 
Join Date: May 2008
Location: Chantilly, VA
Posts: 1,817
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 79 Post(s)
Liked: 19
I wouldn't worry too much if you don't see any dropouts.

What is the lowest station on the TV Fool report you receive? Surprised you aren't seeing anything from WWTD-49, although it doesn't come in here any more either. Not sure if anything has changed on their end?
Digital Rules is online now  
post #14033 of 14033 Unread Today, 04:59 AM
Advanced Member
 
doctorwizz's Avatar
 
Join Date: Mar 2003
Location: MD
Posts: 716
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 277 Post(s)
Liked: 84
Lowest is WBOC in Salisbury. I guess I get that because the back of the antenna points towards the SE. I just realized it is almost exactly opposite of DC.

http://www.tvfool.com/?option=com_wr...2c156151d2776f

Samsung 65" HU8550-TS01 UHDTV, Denon 3312 AVR, Cerwin Vega VE's x 7, DefTech Sub x 3
TiVo Raomio OTA 3TB, 2 TiVo Mini's, SimpleTV, HD Homerun Extend, WDTV Live, Roku 3, FireTV
PC - AMD FX8350, 16GB, LG 16x BD-RW, 1000w PSU
EVGA GTX-980 ACX 2.0, GTX-750Ti, (2) 27" IPS Secondary Monitors
Asus AC68, AC66 Routers, (2) Gigabit Switches, 100/10 Comcast, 3 UPS's
doctorwizz is online now  
Sponsored Links
Advertisement
 
Reply Local HDTV Info and Reception

Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page


Forum Jump: 

Posting Rules  
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off