BruZZi's Test Thread - AVS Forum | Home Theater Discussions And Reviews
Forum Jump: 
 
Thread Tools
post #1 of 17 Old 08-18-2017, 03:10 PM - Thread Starter
AVS Forum Special Member
 
BruZZi's Avatar
 
Join Date: Oct 2001
Location: ORLANDO, FL
Posts: 6,264
Mentioned: 1 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 61 Post(s)
Liked: 122
BruZZi's Test Thread




BruZZi is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #2 of 17 Old 08-18-2017, 03:58 PM - Thread Starter
AVS Forum Special Member
 
BruZZi's Avatar
 
Join Date: Oct 2001
Location: ORLANDO, FL
Posts: 6,264
Mentioned: 1 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 61 Post(s)
Liked: 122



https://cdn.shopify.com/s/files/1/14...g?v=1480129341


Last edited by BruZZi; 08-20-2017 at 07:37 AM.
BruZZi is offline  
post #3 of 17 Old 08-20-2017, 07:37 AM - Thread Starter
AVS Forum Special Member
 
BruZZi's Avatar
 
Join Date: Oct 2001
Location: ORLANDO, FL
Posts: 6,264
Mentioned: 1 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 61 Post(s)
Liked: 122
BruZZi is offline  
 
post #4 of 17 Old 08-20-2017, 07:10 PM - Thread Starter
AVS Forum Special Member
 
BruZZi's Avatar
 
Join Date: Oct 2001
Location: ORLANDO, FL
Posts: 6,264
Mentioned: 1 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 61 Post(s)
Liked: 122


Sony

TVs





  • While the TV is in Standby Mode,
    Try one of the following codes:

    Press the {DISPLAY}, {5}, {VOL+} & {POWER} buttons.

    or

    Press the {DISPLAY}, {5} & {POWER} buttons.

    or

    Press the {DISPLAY}, {5}, {PICTURE} & {POWER} buttons.

    or

    Press the {DISPLAY}, {5}, {VOL+}, {PICTURE} & {POWER} buttons.

  • To exit, turn the power off.


.
BruZZi is offline  
post #5 of 17 Old 08-30-2017, 03:12 PM - Thread Starter
AVS Forum Special Member
 
BruZZi's Avatar
 
Join Date: Oct 2001
Location: ORLANDO, FL
Posts: 6,264
Mentioned: 1 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 61 Post(s)
Liked: 122
BruZZi is offline  
post #6 of 17 Old 08-30-2017, 03:43 PM - Thread Starter
AVS Forum Special Member
 
BruZZi's Avatar
 
Join Date: Oct 2001
Location: ORLANDO, FL
Posts: 6,264
Mentioned: 1 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 61 Post(s)
Liked: 122





Last edited by BruZZi; 08-30-2017 at 03:46 PM.
BruZZi is offline  
post #7 of 17 Old 08-31-2017, 07:14 AM - Thread Starter
AVS Forum Special Member
 
BruZZi's Avatar
 
Join Date: Oct 2001
Location: ORLANDO, FL
Posts: 6,264
Mentioned: 1 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 61 Post(s)
Liked: 122
Quote:
Originally Posted by Ryu Silveira View Post
For some reason, movie mode makes the darks/shadows look slightly washed out when compared to standard mode.

Quote:
Originally Posted by Travis Sturdivant View Post
Looks like Standard for you film viewing might be crushing the blacks slightly actually. That's just my opinion though off of your pictures. Don't trust it :P

I second Travis.
Judging the pictures, Standard Mode is crushing blacks a bit.



MOVIE



STANDARD

Last edited by BruZZi; 08-31-2017 at 07:42 AM.
BruZZi is offline  
post #8 of 17 Old 09-08-2017, 01:52 PM - Thread Starter
AVS Forum Special Member
 
BruZZi's Avatar
 
Join Date: Oct 2001
Location: ORLANDO, FL
Posts: 6,264
Mentioned: 1 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 61 Post(s)
Liked: 122
BruZZi is offline  
post #9 of 17 Old 09-10-2017, 12:48 AM - Thread Starter
AVS Forum Special Member
 
BruZZi's Avatar
 
Join Date: Oct 2001
Location: ORLANDO, FL
Posts: 6,264
Mentioned: 1 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 61 Post(s)
Liked: 122



Last edited by BruZZi; 09-10-2017 at 01:12 AM.
BruZZi is offline  
post #10 of 17 Old 09-10-2017, 01:12 AM - Thread Starter
AVS Forum Special Member
 
BruZZi's Avatar
 
Join Date: Oct 2001
Location: ORLANDO, FL
Posts: 6,264
Mentioned: 1 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 61 Post(s)
Liked: 122
Quote:
Then I put the images on imgur, copy/pasted the link into the post, and it just appears as a link; no thumbnail.

Here's how it appears when editing the post:



Interesting, after leaving the editor and looking at this post it's invisible.

It's the url bracketed by [IMG] and [/IMG]

Any suggestions?

That's not the correct link to your picture. It's actually a link to the imgur website showing your picture. It won't work this way.






You need to post the link that points straight to the picture.





To get the correct link:

• After you upload the picture, move the mouse pointer over the pic.
• Right click and press "Open Image on New Tab"
• Then copy that link to post here.



.

Last edited by BruZZi; 09-10-2017 at 01:48 AM.
BruZZi is offline  
post #11 of 17 Old 09-11-2017, 03:00 PM - Thread Starter
AVS Forum Special Member
 
BruZZi's Avatar
 
Join Date: Oct 2001
Location: ORLANDO, FL
Posts: 6,264
Mentioned: 1 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 61 Post(s)
Liked: 122

Last edited by BruZZi; 09-11-2017 at 03:42 PM.
BruZZi is offline  
post #12 of 17 Old 10-06-2017, 09:15 AM - Thread Starter
AVS Forum Special Member
 
BruZZi's Avatar
 
Join Date: Oct 2001
Location: ORLANDO, FL
Posts: 6,264
Mentioned: 1 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 61 Post(s)
Liked: 122
BruZZi is offline  
post #13 of 17 Old 10-12-2017, 06:05 PM - Thread Starter
AVS Forum Special Member
 
BruZZi's Avatar
 
Join Date: Oct 2001
Location: ORLANDO, FL
Posts: 6,264
Mentioned: 1 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 61 Post(s)
Liked: 122
BruZZi is offline  
post #14 of 17 Old 10-12-2017, 06:28 PM - Thread Starter
AVS Forum Special Member
 
BruZZi's Avatar
 
Join Date: Oct 2001
Location: ORLANDO, FL
Posts: 6,264
Mentioned: 1 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 61 Post(s)
Liked: 122
BruZZi is offline  
post #15 of 17 Old 10-14-2017, 06:00 AM - Thread Starter
BruZZi is offline  
post #16 of 17 Old 10-17-2017, 10:39 AM - Thread Starter
AVS Forum Special Member
 
BruZZi's Avatar
 
Join Date: Oct 2001
Location: ORLANDO, FL
Posts: 6,264
Mentioned: 1 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 61 Post(s)
Liked: 122
Editing a Sig that's short on the character count is rough,
since the Forum software spits-out unnecessary 'Size' commands during editing.
I have to manually delete them.



Editing a Sig that's short on the character count is rough,
since the Forum software spits-out unnecessary 'Size' commands during editing.
I have to manually delete them.
BruZZi is offline  
post #17 of 17 Old Yesterday, 06:48 AM - Thread Starter
AVS Forum Special Member
 
BruZZi's Avatar
 
Join Date: Oct 2001
Location: ORLANDO, FL
Posts: 6,264
Mentioned: 1 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 61 Post(s)
Liked: 122
Quote:
Originally Posted by fritzjurg View Post
I'm trying to have my Kuro Elite repaired.
The technician has been told by Pioneer he needs a GGF1589 Service Remote Control. They're impossible to find. Does anyone have one they can share? Will return it when he's done


There's also the GGF1633 Service Remote


Quote:
Originally Posted by makaveddie81 View Post
He probably needs it to access the service menu.
Keep in mind, there are software alternatives to the service remote to access the service menu. Hit me up on PM if interested.

Ditto !!!


Quote:
Originally Posted by fritzjurg View Post
They're impossible to find.

Someone from Greece is selling a GGF1589

https://www.ebay.com/itm/GGF1589-Ser...AAAOSwuLFZwnT9

$147.37... Ouch!!!


.

Last edited by BruZZi; Yesterday at 06:58 AM.
BruZZi is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
Reply Post Testing Area

Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page


Forum Jump: 

Posting Rules  
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off