Connect Mitsubishi 55" HDTV to laptop - AVS Forum | Home Theater Discussions And Reviews
Baselworld is only a few weeks away. Getting the latest news is easy, Click Here for info on how to join the Watchuseek.com newsletter list. Follow our team for updates featuring event coverage, new product unveilings, watch industry news & more!


Forum Jump: 
 
Thread Tools
Old 06-28-2010, 10:05 AM - Thread Starter
Newbie
 
Porthos79's Avatar
 
Join Date: Jun 2010
Posts: 10
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 10
I am going nuts trying to connect my Mitsubishi WS 55315 HDTV to my laptop. I am using VGA output-DVI input, my laptop has NVIDIA and my HDTV manual says it cannot take PC input through the DVI input. But other people in the forum have managed to do this. I have tried decoding what people are talking about but cant seem to understand what is wrong. The problems:
1. When I connect my laptop to TV, the laptop shows that a TV is connected to it, but the TV doesnt recognize any input.
2. When I push Fn+F8, the laptop says, "presentation mode is disabled."
3. I tried downloading powerstrip and changing the parameters, but see no change.
Please help.
Porthos79 is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
Old 06-28-2010, 11:08 AM - Thread Starter
Newbie
 
Porthos79's Avatar
 
Join Date: Jun 2010
Posts: 10
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 10
And my Nvidia component is Quadro NVS 160M
Porthos79 is offline  
Old 06-29-2010, 05:49 AM
AVS Addicted Member
 
videobruce's Avatar
 
Join Date: Dec 2002
Location: Buffalo NY
Posts: 15,693
Mentioned: 2 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 434 Post(s)
Liked: 203
Try asking in the Computer sub forum. Posting the Laptop make/model would help also.
Is there a VGA input to the TV?

.
.
Abundant OTA television is what makes this country different from all others. Lets keep it this way. If you like Wi-Fi so much, OTA fits right in. After all, it is wireless.
videobruce is offline  
Old 06-29-2010, 06:16 AM - Thread Starter
Newbie
 
Porthos79's Avatar
 
Join Date: Jun 2010
Posts: 10
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 10
Thanks. I have a Dell Latitude 6400 (Intel Dual core processor). Will post in the computer forum too. I thought that my TV might be the main problem since my computer recognizes the TV.
Porthos79 is offline  
 
Thread Tools


Forum Jump: 

Posting Rules  
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off