73 inch DLP color problems - AVS Forum
Forum Jump: 
 
Thread Tools
Old 07-24-2012, 08:06 AM - Thread Starter
Newbie
 
SkipperLipper's Avatar
 
Join Date: Jul 2012
Posts: 1
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 10
I have a 73 inch Mitsubishi DLP TV which I purchased new in 2007 from UE. Last year, the bulb failed, and I replaced it, and it looked awesome... like new. The picture has started to degrade over the past couple of months. Initially, there were just kind of "shadows", or during bright scenes, you could see blobs or bubbles of things that weren't normal. Now it has started to "flicker", and the color is not right.... sometimes everything is too "pink" or too "yellow". I have an extra new bulb, but this doesn't really seem to be a bulb issue. Could it be a mirror issue? Any ideas?
SkipperLipper is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
Old 07-24-2012, 04:41 PM
AVS Special Member
 
Augerhandle's Avatar
 
Join Date: Jan 2009
Posts: 2,804
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 95 Post(s)
Liked: 92
More info is required. What are your source devices? How is everything connected? Pics help as well.

"The wise understand by themselves; fools follow the reports of others"-Tibetan Proverb
Augerhandle is offline  
 
Thread Tools


Forum Jump: 

Posting Rules  
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off