Panasonic PT-60LC14 Yellow 'blob' centered on screen - AVS Forum
Forum Jump: 
 
Thread Tools
post #1 of 2 Old 11-03-2012, 08:36 AM - Thread Starter
Newbie
 
snow in Hawaii's Avatar
 
Join Date: Mar 2008
Posts: 4
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 10
Hello,

This unit was given to me recently, the previous owner had just replaced the lamp unit because it had burnt out.
Prior to him re-lamping it, he had always noted a distinct yellow 'blob' in the center of the screen, which has been getting progressively larger.

I had googled this subject an came across this forum, the multiple threads and posts concerning this problem seemed simple enough for me to undertake repairing it myself.
Trouble is, I had submitted 2 requests at this particular thread, to no avail, no one has responded. The subject was dated some time ago, perhaps this is why I am getting no responses.

It is with hope and submitting this new thread that the original members who had this problem and had repaired it please respond.

Thanks in advance !

eek.gif
snow in Hawaii is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #2 of 2 Old 01-28-2013, 09:10 AM
Newbie
 
BreezyRacer's Avatar
 
Join Date: Jan 2011
Posts: 8
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 10
Check out this post. It's about your problem ..

http://www.avsforum.com/t/1157338/problem-with-panasonic-pt-43lc14-yellow-tint-covering-most-of-screen-convergence-ok
BreezyRacer is offline  
Reply Rear Projection Units

Tags
Panasonic Pt60lc14 Lamp With Housing Ty La1000
Gear in this thread

Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page


Forum Jump: 

Posting Rules  
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off