Standard definition problem with Toshiba 56HM195 - AVS Forum | Home Theater Discussions And Reviews
Baselworld is only a few weeks away. Getting the latest news is easy, Click Here for info on how to join the newsletter list. Follow our team for updates featuring event coverage, new product unveilings, watch industry news & more!

Forum Jump: 
Thread Tools
post #1 of 2 Old 12-17-2012, 12:18 PM - Thread Starter
nper7's Avatar
Join Date: Dec 2012
Posts: 4
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 10
I was recently given a Toshiba 56HM195 by family friends. It worked just fine for them when connected to an HD cable box, but when connected to a standard cable box, picture quality gets scrambled. The box Im using just has an coaxial input from the wall to the box, and an output from the box to the tv. There is no component output or HDMI output from the box. I'm wondering if there is any fix to this problem. Thank you!
nper7 is offline  
Sponsored Links
post #2 of 2 Old 12-30-2012, 07:49 AM
Advanced Member
pacofortacos's Avatar
Join Date: Apr 2009
Posts: 763
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 6 Post(s)
Liked: 22
Did you try connecting it to a different input?
Did you try just the coax from wall to tv?
pacofortacos is offline  
Sponsored Links
Reply Rear Projection Units

Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page

Forum Jump: 

Posting Rules  
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off