Mitsubishi WD60C8 Image Alignment - AVS Forum | Home Theater Discussions And Reviews

Forum Jump: 
 
Thread Tools
Old 04-28-2013, 08:55 AM - Thread Starter
Newbie
 
cequil2's Avatar
 
Join Date: Apr 2013
Posts: 5
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 10
I bought a DLP TV WD60C8 off Craiglists that wasn't working. I took it all apart and cleaned the optics and replaced the lamp. Now there is a Black Bar at the top of the screen where the image is not projected. I went into the service menu to move the image but the black bar never moved so I am assuming this is an optic alignment issue. Any help?
cequil2 is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
Old 05-01-2013, 11:09 AM
AVS Special Member
 
Augerhandle's Avatar
 
Join Date: Jan 2009
Location: About 25" away from my computer screen
Posts: 4,362
Mentioned: 15 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 732 Post(s)
Liked: 625
Rebuild and reinstall the light engine. Others have had this problem. Search the forums, the procedure is there somewhere.

"The wise understand by themselves; fools follow the reports of others"-Tibetan Proverb
_____________________ http://www.scientificamerican.com/article/auger-handle/ ____________________________
Augerhandle is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
 
Thread Tools


Forum Jump: 

Posting Rules  
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off