Panasonic PT-50LC14 dead HDMI port - AVS Forum
Forum Jump: 
 
Thread Tools
post #1 of 4 Old 05-21-2013, 11:45 AM - Thread Starter
Member
 
rlwaff's Avatar
 
Join Date: May 2013
Posts: 16
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 10
Hi All!

I have an old Panasonic PT-50LC14 with a dead HDMI port; We had a power outage a while back and it hasn't worked since.
If I plug my PS3 into the HDMI port, the PS3 does see that it is plugged into a HDMI port, and prompts me to use the it, but that input is always devoid of any picture.
All other inputs work fine.

Any idea how I might be able repair on the cheap?

Thanks!!
rlwaff is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #2 of 4 Old 12-16-2013, 11:59 AM - Thread Starter
Member
 
rlwaff's Avatar
 
Join Date: May 2013
Posts: 16
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 10
Anybody? Pretty please? Which board do I need to replace?
rlwaff is offline  
post #3 of 4 Old 12-17-2013, 12:42 PM - Thread Starter
Member
 
rlwaff's Avatar
 
Join Date: May 2013
Posts: 16
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 10
OK... I'm going to try and replace the Main CAB board, do any of you have any instructions for this?
rlwaff is offline  
post #4 of 4 Old 01-24-2014, 11:40 AM - Thread Starter
Member
 
rlwaff's Avatar
 
Join Date: May 2013
Posts: 16
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 10
Thanks for all the helpful responses wink.gif

Replacing the main CBA board fixed her right up.
rlwaff is offline  
Reply Rear Projection Units

User Tag List

Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page


Forum Jump: 

Posting Rules  
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off