All Hitachi ***20B owners do you have... - AVS Forum
Forum Jump: 
 
Thread Tools
post #1 of 2 Old 08-28-2002, 08:44 PM - Thread Starter
Newbie
 
dabigchill32's Avatar
 
Join Date: Aug 2002
Location: ND
Posts: 12
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 10
...any hissing from your sets like the Toshiba buyers are hearing from their HDX tvs?:)

When you turn your volume to "1" and above, do you hear any hissing from the speakers??

Bryans Road, MD is home
dabigchill32 is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #2 of 2 Old 08-29-2002, 08:51 AM
AVS Addicted Member
 
Mfusick's Avatar
 
Join Date: Aug 2002
Location: Western MA
Posts: 22,419
Mentioned: 2 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 147 Post(s)
Liked: 776
NOPE

I have seen about 15 of the "20B" series sets. None had the problem.

I have heard and read that it's a soundboard and a toshiba defect. Seems like more than a few have the problem.

I have not seen anything in any of the forums I follow about Hitachi hissing like the Toshiba's do.

-

"Too much is almost enough. Anything in life worth doing is worth overdoing. Moderation is for cowards."
Mfusick is online now  
Closed Thread Rear Projection Units

User Tag List

Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page


Forum Jump: 

Posting Rules  
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off