stuck in "video", no remote. - AVS Forum
Forum Jump: 
 
Thread Tools
post #1 of 7 Old 10-05-2009, 07:19 PM - Thread Starter
AVS Special Member
 
Fabricator's Avatar
 
Join Date: Feb 2009
Location: far sw sub chicago
Posts: 1,757
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 7 Post(s)
Liked: 11
hello

i was given a sanyo dsi9500. no remote. it is stuck in video mode.
is there a way to get it to TV/cable mode ? i just want to use it for a kitchen TV for a few months.

thanx

chasing rattles ......

Pro8100 Cult member
Fabricator is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #2 of 7 Old 10-05-2009, 07:23 PM
Advanced Member
 
Th3_uN1Qu3's Avatar
 
Join Date: Oct 2008
Location: Bucharest, Romania
Posts: 714
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 11
I assume you have tried pressing the channel buttons on the front already? If those don't work you'll probably need a remote.

Quote:
Originally Posted by Ivan Beaver
The nice thing about standards is that there are so many to choose from.
Th3_uN1Qu3 is offline  
post #3 of 7 Old 10-05-2009, 08:34 PM - Thread Starter
AVS Special Member
 
Fabricator's Avatar
 
Join Date: Feb 2009
Location: far sw sub chicago
Posts: 1,757
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 7 Post(s)
Liked: 11
yes, tried that and more.

chasing rattles ......

Pro8100 Cult member
Fabricator is offline  
post #4 of 7 Old 10-06-2009, 01:02 PM
Member
 
hoffo's Avatar
 
Join Date: Jan 2008
Posts: 147
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 12
get a universal remote or find out the model number of the original remote via the internet and search ebay or other places.
hoffo is offline  
post #5 of 7 Old 10-06-2009, 07:50 PM - Thread Starter
AVS Special Member
 
Fabricator's Avatar
 
Join Date: Feb 2009
Location: far sw sub chicago
Posts: 1,757
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 7 Post(s)
Liked: 11
i am not going to invest in this set. it is only to get me by till black friday.

i was just hoping that there was some kind of reset i could do.

chasing rattles ......

Pro8100 Cult member
Fabricator is offline  
post #6 of 7 Old 10-31-2009, 02:35 PM
ADU
AVS Special Member
 
ADU's Avatar
 
Join Date: Apr 2003
Posts: 6,461
Mentioned: 1 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 121 Post(s)
Liked: 173
Is there a menu button on the TV (or something similar)?

ADU
ADU is offline  
post #7 of 7 Old 10-31-2009, 08:49 PM - Thread Starter
AVS Special Member
 
Fabricator's Avatar
 
Join Date: Feb 2009
Location: far sw sub chicago
Posts: 1,757
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 7 Post(s)
Liked: 11
yes. but it didn't let me do much. the tv is in the trash.

chasing rattles ......

Pro8100 Cult member
Fabricator is offline  
Reply Direct View (single tube) CRT Displays

Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page


Forum Jump: 

Posting Rules  
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off