sony 34xbr2 - AVS Forum
Forum Jump: 
 
Thread Tools
post #1 of 4 Old 04-13-2002, 04:49 PM - Thread Starter
Advanced Member
 
tveli's Avatar
 
Join Date: Dec 2001
Location: southern NH
Posts: 549
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 1 Post(s)
Liked: 14
hi... if anyone wants to talk about the sony
34" widescreen xbr2 , i'm game. it's an awesome set!
i'm off to watch it now, here in southern NH.
tveli is online now  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #2 of 4 Old 04-14-2002, 01:27 PM
Senior Member
 
salvador_dali's Avatar
 
Join Date: Feb 2002
Posts: 447
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 10
any geometry problems with your set? There are idenitified pin cushioning with this Sony.
salvador_dali is offline  
post #3 of 4 Old 04-14-2002, 02:43 PM - Thread Starter
Advanced Member
 
tveli's Avatar
 
Join Date: Dec 2001
Location: southern NH
Posts: 549
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 1 Post(s)
Liked: 14
yes, a slight geometry problem happened
as the set aged i think. only at the bottom
of the screen i think - slight bow upwards in the
middle/bottom - maybe 1/4 inch. visible during
cnn-newstickers/etc at the bottom of the
screen.
one of these months
i'm going to have it serviced under warranty
or extended warranty. it doesn't bother me too much because
when i watch NTSC i usually watch it in side-by-side
mode, two NTSC channels at a time. it's not noticeable
during HD shows or DVDs.

i don't think it
'pin-cushions' - but actually i'm not sure- i forget
what pincushioning is! remind me?
you can email me direct at eli@employees.org if you like
and i will post reply about pincushioning here.
or i'll surf around some day and remind myself what
pincushioning is when i get a chance.

btw, i have found a couple of software bugs with the set...
minor stuff, but maybe i should report them to sony some
day :) one bug, on antenna input if i click
up-channel quickly, it gets the DTV channel wrong -
it tells me it is displaying channel 4.2 but there
is no 4.2 - it is really displaying 4.1 .
tveli is online now  
post #4 of 4 Old 04-15-2002, 07:00 PM
Senior Member
 
salvador_dali's Avatar
 
Join Date: Feb 2002
Posts: 447
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 10
I sent an email to you. Sony service does not work. They won't fix things like this since they build them with errors. Here is a link to my problems listed in another thread:


http://www.avsforum.com/avs-vb/showt...t=xbr2+service
salvador_dali is offline  
Closed Thread Direct View (single tube) CRT Displays

User Tag List

Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page


Forum Jump: 

Posting Rules  
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off