Need sony kd-34xs955 help!!! - AVS Forum
Forum Jump: 
 
Thread Tools
post #1 of 2 Old 06-19-2011, 03:15 PM - Thread Starter
Newbie
 
uvaldi's Avatar
 
Join Date: Jul 2010
Posts: 1
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 10
Hello, I have 8 superfine pitch SONY tube 16x9 TV's but this is the first one I am having a issue with. The HD signals to the set, both ATSC over-the-air and HDMI BLU-RAY signals jump and hop randomly for the first 15 minutes of the sets warm-up and then the image becomes solid. Not issues with color or sharpness. The weird thing is that the SD signals (both in the tuner and composite inputs) are solid ALL the time, even during first power-on. Any help would be great! Links, Tech info, Service Mode tips, or parts advice or e-mail links to TECH GURUS would be awesome as I love these old sets and hate to see this one die!!! Thank you, Uvaldi.
uvaldi is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #2 of 2 Old 07-02-2011, 11:50 AM
Member
 
74f100's Avatar
 
Join Date: Jun 2011
Location: Chesterfield, VA
Posts: 174
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 10
capacitors or connection problem????
74f100 is offline  
Reply Direct View (single tube) CRT Displays

User Tag List

Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page


Forum Jump: 

Posting Rules  
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off