erratic KV-29LS60B - AVS Forum
Forum Jump: 
 
Thread Tools
post #1 of 1 Old 03-12-2013, 04:31 AM - Thread Starter
Newbie
 
jacsimo's Avatar
 
Join Date: Mar 2013
Posts: 1
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 10
Hello.
I’ve a Sony TV set KV-29LS60B that has an erratic behaviour.
It is the French model, board AE6B v 1.15 (Jun 2001) factory data DA 08 MSP 3411G.
It generally starts normally when it has been resting some time. Then after a time lapse that can range from a few seconds to a few hours, it fails and displays a three times blink.
When pushing then the TV 1/0 button of the remote controller, either it instantly restarts to work normally for a quite variable time, or stays in error with the three times blink. Other pushes to the TV 1/0 button may lead to the same three times blink, or some times alternatively to a two then three times blink.
The error menu not surprisingly says error type 2 and 3.
There is no T603 and R672 on this model, all components have a four digit code.
There is no visible sign of neither heating nor dry weldings.
There is only one MCZ3001D on the G (power supply) board.
Has somebody an idea of where I should look, is it worth trying to change the MCZ3001D?
Thanks
jacsimo is offline  
Reply Direct View (single tube) CRT Displays

User Tag List

Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page


Forum Jump: 

Posting Rules  
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off