Sony WEGA KD-34XBR960 HDTV - AVS Forum
Forum Jump: 
 
Thread Tools
post #1 of 3 Old 03-20-2013, 07:13 AM - Thread Starter
Newbie
 
Dan Vermeersch's Avatar
 
Join Date: Mar 2013
Posts: 3
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 10
My picture rolls and sways side to side. Which settings if any can I play with to try to fix this. I have a link to a video of what the picture is doing.

http://nerdscafe.tumblr.com/post/45834794383/my-sony-please-help-me-fix-ithttp://nerdscafe.tumblr.com/post/45834794383/my-sony-please-help-me-fix-it

Thanks in Advance for any help on this subject.
Dan Vermeersch is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #2 of 3 Old 03-20-2013, 11:05 AM - Thread Starter
Newbie
 
Dan Vermeersch's Avatar
 
Join Date: Mar 2013
Posts: 3
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 10
I can enter service mode and change any needed settings. If that would help at all. I am hoping someone here may know if this is a bad component issue. Or maybe I can adjust this somewhere in service mode ?
Dan Vermeersch is offline  
post #3 of 3 Old 03-20-2013, 02:51 PM
AVS Special Member
 
Floydage's Avatar
 
Join Date: May 2009
Location: Fort Worth, TX
Posts: 1,440
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 8 Post(s)
Liked: 35
Floydage is offline  
Reply Direct View (single tube) CRT Displays

User Tag List

Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page


Forum Jump: 

Posting Rules  
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off