Solid Horizontal Lines on Optoma DS303 - AVS Forum
Forum Jump: 
 
Thread Tools
post #1 of 3 Old 11-01-2011, 06:56 AM - Thread Starter
Newbie
 
jordoborg's Avatar
 
Join Date: Nov 2011
Posts: 2
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 10
For the past couple of weeks, I've been having solid, coloured horizontal lines displayed from my projector. This occurs whether I have an input cable inserted to the projector or not. I've also tried different power outlets in case it was an interference issue, although the lines aren't scrolling, so I don't think that's the case anyway. The lines appear immediately upon starting the projector although the intensity of the lines varies. I've tried reseating the bulb assembly, but no changes to the projection. Here is a picture of the issue:
http://imageshack.us/photo/my-images/197/optoma.jpg/
Any suggestions?
jordoborg is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #2 of 3 Old 11-01-2011, 07:19 AM
Advanced Member
 
checklst's Avatar
 
Join Date: Mar 2005
Posts: 574
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 10
Looks like a electronic problem......you are correct by allowing the start up screen to project without cables attached.....this screen tell a PJ company if they have an internal electronic problem.

Hopefully you are still under warranty.....Good luck
checklst is offline  
post #3 of 3 Old 11-01-2011, 09:00 AM - Thread Starter
Newbie
 
jordoborg's Avatar
 
Join Date: Nov 2011
Posts: 2
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 10
No warranty.
jordoborg is offline  
Reply Digital Projectors - Under $3,000 USD MSRP

User Tag List

Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page


Forum Jump: 

Posting Rules  
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off