Got acer K330, how the hell can i get HDMI to work? - AVS Forum
Forum Jump: 
 
Thread Tools
post #1 of 9 Old 12-09-2011, 09:16 AM - Thread Starter
Member
 
seph22's Avatar
 
Join Date: May 2009
Posts: 105
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 10
Anyone got this projector to work with his PS3 in HD? a simple yes/no would be nice, i have tried multiple cables and all it will never work in 720p or 1080p i can only get it to work on hdmi at 480p but the screen goes crazy (weird blur/artifacts/etc) when i connect the PS3 to any other LCD it works perfectly with no issue whatsoever

So have you played PS3 on HD 720p or 1080p on the ACER K330?
seph22 is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #2 of 9 Old 12-09-2011, 09:45 AM
Newbie
 
Brioches2's Avatar
 
Join Date: Dec 2011
Posts: 5
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 10
Switched off before change hdmi port?
Brioches2 is offline  
post #3 of 9 Old 12-09-2011, 09:55 AM
Senior Member
 
Raine0's Avatar
 
Join Date: Mar 2008
Posts: 284
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 10
Bad news? Sounds like a faulty hdmi connection on the unit. When I had the unit, everything worked ok. Whether the pj was on or not when I plugged in the hdmi cable, it worked fine regardless.
Raine0 is online now  
post #4 of 9 Old 01-25-2012, 02:15 AM - Thread Starter
Member
 
seph22's Avatar
 
Join Date: May 2009
Posts: 105
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 10
Update: i have replaced the projector a while ago but there is a new problem, the new one works with my pc but not with my ps3

Anyone got this projector to work with his PS3 in HD? a simple yes/no would be nice, i have tried multiple cables and all it will never work in 720p or 1080p i can only get it to work on hdmi at 480p but the screen goes crazy (weird blur/artifacts/etc) when i connect the PS3 to any other LCD it works perfectly with no issue whatsoever
seph22 is offline  
post #5 of 9 Old 08-18-2012, 01:20 AM
Member
 
displaylou's Avatar
 
Join Date: Jan 2010
Location: USA
Posts: 113
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 5 Post(s)
Liked: 12
One Faulty unit may acceptable but two? OMG! get another brand, LG PA70G with same resolution but has a 700 lumens, meaning you get more 200lumens than Acer K330. Please read the "LG PA70G LED 1280x800 700 Lumens" Thread.
displaylou is offline  
post #6 of 9 Old 08-18-2012, 01:48 PM
Senior Member
 
man4mopar's Avatar
 
Join Date: Jan 2006
Location: Rochester MN
Posts: 453
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 13
Quote:
Originally Posted by seph22 View Post

Update: i have replaced the projector a while ago but there is a new problem, the new one works with my pc but not with my ps3


Anyone got this projector to work with his PS3 in HD? a simple yes/no would be nice, i have tried multiple cables and all it will never work in 720p or 1080p i can only get it to work on hdmi at 480p but the screen goes crazy (weird blur/artifacts/etc) when i connect the PS3 to any other LCD it works perfectly with no issue whatsoever

What does the PS3 say when you select 720P as the resolution or is it not selectable?
man4mopar is offline  
post #7 of 9 Old 09-04-2012, 07:10 PM
Newbie
 
n1co35's Avatar
 
Join Date: Sep 2012
Posts: 1
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 10
Anyone get 1080p to work on ps3? Mine can only go 1080i if I remember correctly the first time i tried my ps3 1080p was working now that I tried again it can only go to 1080i. When I check the 1080p it will try to resynch and it says input not supported on the top right.
n1co35 is offline  
post #8 of 9 Old 09-04-2012, 09:12 PM
Senior Member
 
man4mopar's Avatar
 
Join Date: Jan 2006
Location: Rochester MN
Posts: 453
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 13
Quote:
Originally Posted by n1co35 View Post

Anyone get 1080p to work on ps3? Mine can only go 1080i if I remember correctly the first time i tried my ps3 1080p was working now that I tried again it can only go to 1080i. When I check the 1080p it will try to resynch and it says input not supported on the top right.

Why are you trying to send a 1280 x 800 native projector 1080P? Send it 720P it will render better (Look Better) .
man4mopar is offline  
post #9 of 9 Old 09-04-2012, 10:05 PM
Newbie
 
deeimpala's Avatar
 
Join Date: Sep 2010
Posts: 10
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 10
No problems with 720p sent to my K330 over an Xbox 360 on cheap 30ft ebay cable. I went one step further and disabled HDMI edid in the Xbox settings menu , then I told the Xbox to send 1280x780 always over HDMI.

I also have my one and only Xbox360 connected to a 4x HDMI Splitter , that splitter then send out 4 Identical signals to two 42" lcd's , one 32" led, and my baby K330. They all accept the 1280x780 signal and scale it better then the projector can ( read FullScreen ) My projector has 10 missing pixels on the top and bottom , but I like it better that way then 720p and missing 80pix.

Yes I can watch my Xbox on all 4 TV's at the same m*therf*ckin !! time cool.gif Legal Hack tongue.gif

Around 50$ in parts and cables wink.gif
deeimpala is offline  
Reply Digital Projectors - Under $3,000 USD MSRP

User Tag List

Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page


Forum Jump: 

Posting Rules  
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off