New AE100 poll! Dead pixels. - AVS Forum
Forum Jump: 
 
Thread Tools
post #1 of 6 Old 05-15-2002, 11:35 AM - Thread Starter
Member
 
Steven McCaa's Avatar
 
Join Date: Mar 2001
Location: Minneapolis, MN
Posts: 93
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 10
AE100 owners let us know if you have dead pixels.

Steve
Steven McCaa is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #2 of 6 Old 05-15-2002, 12:43 PM
Senior Member
 
mike.cf's Avatar
 
Join Date: Apr 2002
Location: Central Florida
Posts: 431
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 10
I had what I thought was dead pixel(s). Turned out to be a speck of dust that covered 3 pixels (sort of like a line) that has since disappeared.

Mike
mike.cf is offline  
post #3 of 6 Old 05-15-2002, 01:29 PM
Newbie
 
Ian Fleming's Avatar
 
Join Date: Dec 2001
Posts: 3
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 10
I have 1 pixel that's always blue - not sure if that counts as dead or just stuck on.
Ian Fleming is offline  
post #4 of 6 Old 05-15-2002, 02:35 PM
Member
 
coolmo's Avatar
 
Join Date: Mar 2002
Location: Indiana
Posts: 139
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 10
That would be a stuck pixel. I would go ahead and count it as a dead pixel for this poll.
coolmo is offline  
post #5 of 6 Old 05-15-2002, 03:22 PM
AVS Special Member
 
monomer's Avatar
 
Join Date: Apr 2002
Location: up north
Posts: 1,767
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 11
NOTE: If your "dead" pixel is down in the bottom left-hand corner of your screen and you are using PowerStrip for "wide screen" mode ... the pixel is NOT dead...it's just some strange querk with PowerStrip ... if you close the PS tray icon the bright pixel goes away.

"For deep bass, the listener is not really listening to the speaker, but rather, is listening to the room as it is being played by the speaker."
Juicy
Doggie Jabber
monomer is offline  
post #6 of 6 Old 05-15-2002, 07:27 PM
Senior Member
 
no1home's Avatar
 
Join Date: Sep 2001
Location: Tampa, FL
Posts: 205
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 10
Quote:
NOTE: If your "dead" pixel is down in the bottom left-hand corner of your screen and you are using PowerStrip for "wide screen" mode ... the pixel is NOT dead...it's just some strange querk with PowerStrip ... if you close the PS tray icon the bright pixel goes away.
I have 2 and sometimes 3 of these adjacent to each other in the bottom left-hand corner but they only show up when using PowerDVD. When viewing Hipix or WinXP desktop, they work normally. As you mentioned, closing the PowerStrip icon fixes the problem.

Ted
no1home is offline  
Closed Thread Digital Projectors - Under $3,000 USD MSRP

Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page


Forum Jump: 

Posting Rules  
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off