problem with optoma ep721 - AVS Forum
Forum Jump: 
 
Thread Tools
post #1 of 2 Old 07-07-2012, 01:12 AM - Thread Starter
Member
 
supratreo's Avatar
 
Join Date: Nov 2007
Posts: 79
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 10
hi, i know this is a cheaper projector but i was happy with it... while it was working of course.
the other day i turned it on and it said searching for signal but would never connect. i've tried different connectis but i get the same thing. then about an hour later i tried it again and it worked. then the next day it stopped working again.
i havent even used this long enough to need to replace a bulb :/

i'm thinking it needs a main board but i called optoma to get some advice and they said it may be a main board also. i was wondering if anyone had any experience with this projector. any advice? if it does need a board, where can i get one?

thank you.
supratreo is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #2 of 2 Old 07-11-2012, 05:16 PM - Thread Starter
Member
 
supratreo's Avatar
 
Join Date: Nov 2007
Posts: 79
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 10
i've been searching for this part for a while but can't seem to find it online. Optoma wants $270 for it but i don' t know if its worth it. do you guys have a place i could possibly find this part cheaper? they're asking about 1/3 of the price of the projector for this part so i dont know if its worth it but i also don't want to scrap a perfectly good projector (other than this problem). what would you guys do?
supratreo is offline  
Reply Digital Projectors - Under $3,000 USD MSRP

User Tag List

Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page


Forum Jump: 

Posting Rules  
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off