gt750e questions - AVS Forum
Forum Jump: 
 
Thread Tools
post #1 of 4 Old 09-08-2012, 06:25 PM - Thread Starter
Newbie
 
stlacmilanfan's Avatar
 
Join Date: Jul 2012
Posts: 12
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 10
my projector gives out a 1080p signal i thought it was only 720p. my ps3 work perfectly with the 3d and then it quit. i can play motorstrom in 3d but cant ajust the depth it also wont let me click on play in 3d but it will play in 3d. i put it in 3d mode then turn on the 3d in dlp link setting. what sucks is i cant play the pes 2013 demo in 3d anymore worked perfect the first day now it wont play in 3d. also killzone 3 3d demo say no 3d tv detected please help
stlacmilanfan is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #2 of 4 Old 09-09-2012, 01:40 PM
Senior Member
 
man4mopar's Avatar
 
Join Date: Jan 2006
Location: Rochester MN
Posts: 453
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 13
The projector is a native 1280x800 but will accept a 1080P input (1920x1080) and convert it down. It is better to send a native signal as then the projector is not rendering it to fit.
As for the issue with PS3 and Projector and 3D it could be a few things. Is the projector in automatic 3D mode? Frame Packed is usually not a issue but TB and SBS 3D a lot of times the display needs to be set to SBS or TB as it doesn't sense the format. The PS3 has some setting's in the menu to get it to output 3D in display menu I believe. With the PS3 one can also play with depth by changeing the display size setting, smaller equals more depth larger less depth.
man4mopar is offline  
post #3 of 4 Old 09-09-2012, 04:33 PM - Thread Starter
Newbie
 
stlacmilanfan's Avatar
 
Join Date: Jul 2012
Posts: 12
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 10
i fixed the problem i had to hold down the power button on the ps3 and reset and it found the 3d right away. it says that projecting in 1080p tho on the bottom of the screen.
stlacmilanfan is offline  
post #4 of 4 Old 09-10-2012, 01:15 AM
Senior Member
 
man4mopar's Avatar
 
Join Date: Jan 2006
Location: Rochester MN
Posts: 453
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 13
Trust me it isn't rendering 1080P at 1:1 pixel as it doesn't have that many pixels.
man4mopar is offline  
Reply Digital Projectors - Under $3,000 USD MSRP

User Tag List

Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page


Forum Jump: 

Posting Rules  
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off