Purple dancing haze on screen PT-Ax100U - AVS Forum
Forum Jump: 
 
Thread Tools
post #1 of 2 Old 09-13-2012, 05:38 AM - Thread Starter
Member
 
derekhonda's Avatar
 
Join Date: Jan 2012
Posts: 114
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 11
Good morning.
Just something I've noticed lately on my screen, is when the picture is displaying white (white is only when i've noticed it, may be doing it on other colors) There is like a dancing line or lines of purple dots that just kind of appear.

I just put a new bulb in the machine about 300 hours ago, it was a cheap non-oem bulb. Anyways, didn't know if I should attribute this to the cheap bulb, the old projector (2006) or maybe just some dust behind/in front of the lens?

Thanks!
derekhonda is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #2 of 2 Old 09-13-2012, 06:00 AM
AVS Special Member
 
airscapes's Avatar
 
Join Date: Dec 2008
Location: Philadelphia
Posts: 4,612
Mentioned: 1 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 50 Post(s)
Liked: 109
What about those mushrooms you have been eating for a snack, maybe they are causing it! eek.giftongue.gif

Lamps will never cause any issues other than; won't strike, flicker, dimm, or possible cause a color shift of the complete image.
This is a electronic problem or physical panel/polorizer problem.
Try No input with cable unplugged and a white screen... still there.. probably near time for a new projector. If it goes away, try a completely different input ..i.e if you use HDMI try component and see what you get..
Good luck!
airscapes is offline  
Reply Digital Projectors - Under $3,000 USD MSRP

User Tag List

Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page


Forum Jump: 

Posting Rules  
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off