EPSON 5020 red "ghosting" problem? - AVS Forum
Forum Jump: 
 
Thread Tools
post #1 of 3 Old 12-11-2012, 07:21 AM - Thread Starter
Member
 
rpoulos's Avatar
 
Join Date: Sep 2006
Posts: 105
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 10
So I have had a new 5020 for a couple weeks... calibrated and did the convergence alignment thingy as reds and blues were off a tad. For the most part everything looks good, but when showing yellowish colors (esp. on a dark background), I am seeing what looks like red misalignment or ghosting. I call it ghosting only because I've done the alignment fixes and the patterns look great.

See the attached pic from the SW crawl to see what I mean... any ideas?

thanks in advance for your input ;-)

rpoulos is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #2 of 3 Old 12-11-2012, 06:46 PM
AVS Special Member
 
Join Date: Oct 2002
Location: San Jose, CA
Posts: 1,633
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 21 Post(s)
Liked: 17
Post in the +3000 high end owners thread for Epson 3020, 5020 and 6020. Someone should help you in that thread.

jsil is online now  
post #3 of 3 Old 12-11-2012, 09:10 PM - Thread Starter
Member
 
rpoulos's Avatar
 
Join Date: Sep 2006
Posts: 105
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 10
thanks jsil... I figured it would be here since it's under 3k
rpoulos is offline  
Reply Digital Projectors - Under $3,000 USD MSRP

Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page


Forum Jump: 

Posting Rules  
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off