Epson Home Cinema 8500UB - AVS Forum
Forum Jump: 
 
Thread Tools
post #1 of 2 Old 01-27-2013, 07:43 PM - Thread Starter
Senior Member
 
TheDudeAbides's Avatar
 
Join Date: Oct 2004
Location: Eugene, OR
Posts: 370
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 11
Greetings all! I have loved my 8500UB--it's been great. However, I just rewired it and when I turned it back on the image tapered (became thinner) at the top. I think I have fiddled with all the settings, but the image refuses to resolve and even out. What can I do to fix the problem? I checked the menu settings but couldn't find anything, and I've tried all the little adjustment dials I'm aware of on the projector itself... what's the deal?

Anyone know how to fix it? If it's a simple fix, I apologize... perhaps I'm missing something obvious.

Thanks for your help!

--TDA

"The Dude abides. I don't know about you but I take comfort in that. It's good knowin' he's out there. The Dude. Takin' 'er easy for all us sinners. Shoosh. I sure hope he makes the finals."
TheDudeAbides is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #2 of 2 Old 01-27-2013, 08:00 PM - Thread Starter
Senior Member
 
TheDudeAbides's Avatar
 
Join Date: Oct 2004
Location: Eugene, OR
Posts: 370
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 11
I think I figured it out--the projector was not level. The mount is also a bit loose, which seems to result in an odd "balance" among the corners--not sure how to fix that (the bottom looks even, but the top seems uneven).

"The Dude abides. I don't know about you but I take comfort in that. It's good knowin' he's out there. The Dude. Takin' 'er easy for all us sinners. Shoosh. I sure hope he makes the finals."
TheDudeAbides is offline  
Reply Digital Projectors - Under $3,000 USD MSRP

Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page


Forum Jump: 

Posting Rules  
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off