Accuscreen 1.0 - seeing "texture" on bright images/video - AVS Forum
Forum Jump: 
 
Thread Tools
post #1 of 2 Old 05-21-2013, 09:03 PM - Thread Starter
Member
 
marfpilf's Avatar
 
Join Date: Sep 2007
Posts: 55
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 10
Hi all,

I recently ventured into the projector realm with an Epson 5020UB and an Accuscreen 100 inch White Matte 1.0 screen. The issue I'm having is that near the center of the screen in about a 20 inch diameter there is an area where you can see some sort of texture when i place a white image in that area. It is very distracting and I didn't know if this was normal with projectors being a little more "hot" in the middle of the screen or what. Is this normal? Is anyone else experiencing this now or in the past?

Thanks for the input.

Steven.
marfpilf is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #2 of 2 Old 05-24-2013, 12:39 AM
AVS Special Member
 
jnabq's Avatar
 
Join Date: Mar 2004
Location: Albq. NM, USA
Posts: 1,128
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 39
I haven't seen any "hot spotting" issues posted by others, and the 5020 is pretty bright. Did you try placing some other white material/paper, over the screen in that area, to see if the effect changes?
jnabq is offline  
Reply Digital Projectors - Under $3,000 USD MSRP

User Tag List

Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page


Forum Jump: 

Posting Rules  
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off